Benim gibi bir kız da buna göz yumdu.
"Benim gibi bir kız " derken sanırım kendini tanımıyorsun. Buradan bakınca iki gram ilgi için küfür işiten ,insanlar içinde tartaklanan, yalanlara göz yuman, dayak yediği adamla hala 'evlenicez biz' diye mobilya bakan, en sonunda kendisine s....r çekildiğinde bile hala ağlayıp yalvaran çok ezik bir kıza benziyorsun.
Çocuk sana bir şey yapmamış ki, neden çocuğa kiziyorsun ?? Ne yaptıysan kendine yapmışsın. Çocuk sana iyi bile yapmış ki seni terketmiş. Yoksa sende onu terkedecek cesaret de yok, evlenir, bir ömür dayagini yerdin. O da sağda solda çapkınlık yapardı, elalemin hayat kadınlarından bir de hastalık kapardin falan. Sonra da peşpeşe iki tane doğurur 'cocuklarim için çekiyorum, eskiden hiç böyle değildi' diye mutsuzluguna kılıf bulurdun.
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs.
aksam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız
sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi.
Eh, adamın tarzı bu demek ki. İlk günden kızı kraliçe ilan edip annesiyle tanıştırıyor (şu kizlarin erkeğin annesiyle tanışmayla gurur duymasi da ayrı bir hikaye. Ne var yani tanistirdiysa, bu özel bir şey mi? Elin menapozlu kadını mi ilişkinizin değerini belirleyecek??)
Şimdi sıra o kızda... biraz da o kızı sevgi bombasıyla hastalıklı ilişkisine bağımlı yapsın.
Sen kurtulduğuna sevin ve asıl o kız için uzul bacım, boş versene...
Bu adamın yaptığı bu aşk bombası bir çeşit manipülasyon. Karşısındaki kadını haaaarika hissettirip,onun mükemmel olduğuna inandırip zamanla özü olan ayıya dönüyor. Ama karşısındaki kişi bu ilgiyi kaybetmek istemediği için ona sıkı sıkı sarılıyor ve işler tersine dönüyor.
O kadar ünlü bir şey kı, youtubeda , internette bu durumla ilgili binlerce makale,video bulabilirsin. Hatta geçen karşıma çıkan bir Instagram reklamı vardı, KKda paylaşırım diye kaydetmiştim. Sana gelsin...
Bu arada yazmadan duramayacagim, o kadar çok karı kız karı kız demişsiniz ki. Hiç farkında değilsiniz ama annesinin zihniyetindesiniz malesef siz de.