- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
gunaydin kizcelerrr
hepimiz eriyormuyuz ne ? :) yarin tablomuzu guncelliycez bol eksili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok iyi ben listeye yazmalık kilomu yarın bildiricem çok iyi gidiyoruz ben spor öncesi sıvı l cartine içtim bi ölçek kan ter içinde kaldım o kadar aç kaldım değmeliydi :)Benden de 600 gr gitmişdün 73.1 dim 72.5 geldim
Ben de bugün spor yapıcam inşallah![]()
Gidiyorrrwoww harikasin gidiyo iyice belalar yavas yavas :)
Evetttttgunaydin kizcelerrr
vallahi eriyoruzzzzgunaydin kizcelerrr
benim ilk hedefim 50liler igörmek :)Kızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
Tebrikler. 600 gram heBenden de 600 gr gitmişdün 73.1 dim 72.5 geldim
Ben de bugün spor yapıcam inşallah![]()
canim 52-55 ivari ayriyettenKızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
boyunun 5-10 eksiği olarak düşünebilirsin canımKızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
EvetttTebrikler. 600 gram he![]()
![]()
canim 52-55 ivari ayriyetten
İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET burdan hesaplayabilirsin
Evet kızlar hedefim 52 tam gaz ileri tedaviye tekrar başlamadan inşalaah 52 yi görürümboyunun 5-10 eksiği olarak düşünebilirsin canım
1.64 üm ben de
Canım sana hayranımm ne zamandan beri bu şekilde besleniyosun100 gr kaju yiyesim var![]()
Kuzucum devam edince veriyorum da uymak gerekCanım sana hayranımm ne zamandan beri bu şekilde besleniyosun
Canımmm hoş geldiinnnn kilonu o hafta hangi güğn istersen o gün bildirebilirsin canım ama biz bi kaç kişi cuma bildiricez sanırımHangi gün tartiliyoruz kizlar, c.tesi diyetisyende tartilacagim ama cuma günü baskul günü ise yarında tartılırim