- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
gunaydin kizcelerrr
hepimiz eriyormuyuz ne ? :) yarin tablomuzu guncelliycez bol eksili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok iyi ben listeye yazmalık kilomu yarın bildiricem çok iyi gidiyoruz ben spor öncesi sıvı l cartine içtim bi ölçek kan ter içinde kaldım o kadar aç kaldım değmeliydi :)Benden de 600 gr gitmiş dün 73.1 dim 72.5 geldim
Ben de bugün spor yapıcam inşallah
Gidiyorrr teşekkürlerrrrwoww harikasin gidiyo iyice belalar yavas yavas :)
Evettttt 1.600 kaloride gitmeye devam etsin noluurrrgunaydin kizcelerrr
vallahi eriyoruzzzzgunaydin kizcelerrr
benim ilk hedefim 50liler igörmek :)Kızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
Tebrikler. 600 gram heBenden de 600 gr gitmiş dün 73.1 dim 72.5 geldim
Ben de bugün spor yapıcam inşallah
canim 52-55 ivari ayriyettenKızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
boyunun 5-10 eksiği olarak düşünebilirsin canımKızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
EvetttTebrikler. 600 gram he
canim 52-55 ivari ayriyetten
İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET burdan hesaplayabilirsin
Evet kızlar hedefim 52 tam gaz ileri tedaviye tekrar başlamadan inşalaah 52 yi görürümboyunun 5-10 eksiği olarak düşünebilirsin canım
1.64 üm ben de
Canım sana hayranımm ne zamandan beri bu şekilde besleniyosun100 gr kaju yiyesim var
Kuzucum devam edince veriyorum da uymak gerek karbonhidrat döngüsü oluyor böyle 80-120-160Canım sana hayranımm ne zamandan beri bu şekilde besleniyosun
Canımmm hoş geldiinnnn kilonu o hafta hangi güğn istersen o gün bildirebilirsin canım ama biz bi kaç kişi cuma bildiricez sanırımHangi gün tartiliyoruz kizlar, c.tesi diyetisyende tartilacagim ama cuma günü baskul günü ise yarında tartılırim