- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
hepimiz eriyormuyuz ne ? :) yarin tablomuzu guncelliycez bol eksili
ay çok iyi ben listeye yazmalık kilomu yarın bildiricem çok iyi gidiyoruz ben spor öncesi sıvı l cartine içtim bi ölçek kan ter içinde kaldım o kadar aç kaldım değmeliydi :)Benden de 600 gr gitmişdün 73.1 dim 72.5 geldim
Ben de bugün spor yapıcam inşallah
Gidiyorrrwoww harikasin gidiyo iyice belalar yavas yavas :)
Evetttttgunaydin kizcelerrr
vallahi eriyoruzzzzgunaydin kizcelerrr
benim ilk hedefim 50liler igörmek :)Kızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
Tebrikler. 600 gram heBenden de 600 gr gitmişdün 73.1 dim 72.5 geldim
Ben de bugün spor yapıcam inşallah
canim 52-55 ivari ayriyettenKızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
boyunun 5-10 eksiği olarak düşünebilirsin canımKızlar boylarınız kaç ben 1.60 ım mesela :) ideal kilom kaç olmalı :))
EvetttTebrikler. 600 gram he
canim 52-55 ivari ayriyetten
İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET burdan hesaplayabilirsin
Evet kızlar hedefim 52 tam gaz ileri tedaviye tekrar başlamadan inşalaah 52 yi görürümboyunun 5-10 eksiği olarak düşünebilirsin canım
1.64 üm ben de
Canım sana hayranımm ne zamandan beri bu şekilde besleniyosun100 gr kaju yiyesim var
Kuzucum devam edince veriyorum da uymak gerekCanım sana hayranımm ne zamandan beri bu şekilde besleniyosun
Canımmm hoş geldiinnnn kilonu o hafta hangi güğn istersen o gün bildirebilirsin canım ama biz bi kaç kişi cuma bildiricez sanırımHangi gün tartiliyoruz kizlar, c.tesi diyetisyende tartilacagim ama cuma günü baskul günü ise yarında tartılırim