- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Oo süperrrr
Ooh misBir dilim şeftali yedim bide biberleri yiyemedim.
Üzerine zencefilli, limonlu, yeşil çay içtim.
Yemek yapcam ev işi var sonra görüşürüz
Canım bende suyumla basbasayim birazdan süpürge tutucam eve sonrası 1 dakika dayanabilirsem plank yapmayi düşünüyorum sonra duş alicam namaz kilicam öyle planlarım var bugün
yalnız ananaslı yoğurt mükkkkpokuhantes i da kendime benzettim
hafta içinde kendi istediğimiz bir gün de canım ben cuma bildiricem mesela detoxum bitsin öylehaftalik tarti guncellemesini hangi gun yapicaz?
baya iyi dimi hatta icine chia da koyabilirsin bir kasik o zaman dahada tok tutuyoyalnız ananaslı yoğurt mükkkk
haftalik tarti guncellemesini hangi gun yapicaz?
hafta içinde kendi istediğimiz bir gün de canım ben cuma bildiricem mesela detoxum bitsin öyle
Chiam bitti ya almadım da henüzbaya iyi dimi hatta icine chia da koyabilirsin bir kasik o zaman dahada tok tutuyo
Kızlar selam
Sabah kahvaltı : 2 yumurtalı omlet-üstüne kaşar-1 tam salatalık
Ara : 2 dilim karpuz 1 kupa Yeşilçay
Öğlen : Ananas cacık
Ara : 1 ince dilim Maraş dondurması( dayanamadım) 10 tane çiğ badem
Akşam: ananas cacık
Ben bugün böyle günü kapatıyorum çiçekler
Resim çekince daha bir güzel oluyor
Canım afiyet olsun ben şuan çok aç hissediyorum
Değil miResim çekince daha bir güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun sana da tatlımAkşam 1 kase yeşil mercimek çorbası, yogurt, salata
Su 2 litre oldu.
İyi geceler dilerim
Sade türk kahvesi iç canım hadi denemenin tam vaktidir hindistancevizi yağlıCanım afiyet olsun ben şuan çok aç hissediyorum
Ben bugün çok kahve içtim kuzum o yüzden mineralli su içtim şimdi duştan çıkınca da kiraz sapı demlerimSade türk kahvesi iç canım hadi denemenin tam vaktidir hindistancevizi yağlı
Hımm tamam canımBen bugün çok kahve içtim kuzum o yüzden mineralli su içtim şimdi duştan çıkınca da kiraz sapı demlerim