- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Teşekkür ederim ben deAnladım canım teşekkür edeeimmmsana da afiyet olsun ben bu Hindistan cevizli kahveye bi alışamadım
Yok canım çok şükür yiyorum her şeyi geneldeTeşekkür ederim ben de
Yani hergün her şeyi yemek zorunda değiliz ama çeşit katmalıyız canım
Alerjin olan bir gıda yoktu di mi
O zaman senden bişey isticemYok canım çok şükür yiyorum her şeyi genelde
Aaaa çok iyi ekran aldım hemenO zaman senden bişey isticem
Her besin çeşidini bir kağıda yaz ve haftada 3 ü tutturmaya çalış
*et
*yumurta
*baklagil
*kuruyemiş
*taze meyve
*tam tahıl
*süt
*peynir
*yoğurt
*sağlıklı yağ
Alerjin var da bilmiyorsan yabancı besinlere dikkat et canım onun dışında tadını sevmediğin için yemiyorsan farklı tarifler araştır
Hadi biraz gayret yapıcazzz bu işiii
Günaydınçiçeklerim günaydın nasılsınız, bu sabah tartıldım 65,50 çıktım, tartılma sebebim ananas detoxuna başlamış olmam :)
sabah 2 yumurtalı omlet yedim
benim kilomu perşembe günü ekleyelim balım olur muGünaydın
Harika cnmbaşarılar
Tabi ki canımbenim kilomu perşembe günü ekleyelim balım olur mu
bu ara abur cubura çok sardım
bu ara abur cubura çok sardım
çalıştığım için zaten öğlen düzgün yemeğimi yiyorum. Akşam da eve gidip düzgün şeyler yapıyorum. fast food tarzı değil de ama yemekler harici bişiler yemek istiyorum sürekliDengeli besleniyor musun tatlım? Yoksa çoğunluk tahıl grubu ve şeker mi oluyor?
çalıştığım için zaten öğlen düzgün yemeğimi yiyorum. Akşam da eve gidip düzgün şeyler yapıyorum. fast food tarzı değil de ama yemekler harici bişiler yemek istiyorum sürekli
et, tavuk, köfte evde bunları airfryerde yapıyorum, makarna zayıf noktamPeki öğünlerinde ızgara et tavuk, salata , kepekli ekmek vs oluyor mu yoksa pilav ,dolma,makarna, beyaz unlu çorba,patatesli sulu yemek vs yoğunlukta mı?
Kahvaltı yapıyor musun canım?et, tavuk, köfte evde bunları airfryerde yapıyorum, makarna zayıf noktamiş yerinde sulu yemekler(bakliyat, sebze, et yemekleri) çorba genelde tabi unlu oluyordur diye düşünüyorum. yanında mutlaka pilav, makarna veya bulgur pilavı oluyor. yoğurt çıkıyor .
yemek suyundan nefret ederimKahvaltı yapıyor musun canım?
İşyeri ,yemekhane menüleri genelde öyle malesef :/ bu da sonra çok acıktırır canım ,glisemik endeks bayağı yüksek oluyor.
Makarnayı tavuk et vs ile akşam yemen daha iyi cnm , airfryer da pişirmen de çok iyi
Sulu yemeğin de bütün yağı tuzu vs suyunda biriktiği için vücuduna almaman daha iyievden de bir sade salata , bir de ara öğün götürsen daha sağlıklı ve dengeli bir beslenmeye kavuşabilirsin canım
Çekmecen çikolata bisküvi mi dolu
Evden götüreceğin sağlıklı ara öğünden sonra latte ya da güzel i limonlu yeşil çayın yanında yersen farkı görebilirsin canım
kuzucum afiyet olsunnnn
Sağol bebişimkuzucum afiyet olsunnnn