• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya suçluluk demiyim de toplumuzda var ya karıkocanın arasına kimse giremez fikri onu hissettim diyelim. Yoksa kv görümce kayın en çok da eş o kadar sebep olan var ki. Kayın da öyle karısı iki saat sonra geri getirdiğinde hiç kendini annesinden sorumlu hissetmiyor ayıp ettik demiyor. Bi tek elti haklı. Başta okuduğumda üzülmüştüm kadın gidiyor fino köpeği gibi gelip kapıya bırakıyor diye. Ama hakkettiklerini yapıyormuş demek ki.
Bdv bunun üzerine kurulu yalnız😂

Görümce keşke sadece anneye bakmamakla kalsa gene iyi. Abiyi ve anneyi de çok güzel doldurdu. Abisine annem orada yalnız fikrini empoze eden de o. Annesine yalnız oturma, abimgile git otur dedi sürekli.Ben de ona çok güzel yaptım, herkes sırayla bakacak dedim. Topu da onlara bıraktım, kendileri oturup karar versinler.
Şuraya bir şey yazacaktım da oruç halimle günaha girmeyeyim dedim. Görümce şeytanla eş değer, kv ondan kalır değil

O zaman bir gelsin bakalım. Zaten tek anne ilgilenirse onlar babaya mecbur kinlenecekler.
Babaları onları dolduracak, anneniz ayrılmak istedi diye
Benim suçum demeyecek
Çocuk aklı, ne vardı babaannemde bizimle yaşasaydı diye düşünecekler
Bunu engelemensiniz ilerde çocuklar sizden soğur

Şuraya bir şey yazacaktım da oruç halimle günaha girmeyeyim dedim. Görümce şeytanla eş değer, kv ondan kalır değil
Görümce ve kv yıllarca benim eşin yularını tuttular. Eş bana düşkün olacak diye ödleri koptu. Bence çok büyük bir vebal aldılar. Gerçi eşe benim komşuyu kötülemişler. Güya komşum beni dolduruyormuş, kv neden hep sende kalıyor eltide niye hiç kalmıyor diye. Komşum da dünya iyisi bir insan. Kendileri asla suçlu değil, hep başkaları suçlu.

Babaları onları dolduracak, anneniz ayrılmak istedi diye
Benim suçum demeyecek
Çocuk aklı, ne vardı babaannemde bizimle yaşasaydı diye düşünecekler
Bunu engelemensiniz ilerde çocuklar sizden soğur
Bunu hiç düşünmemiştim. Ama yapar mı yaparlar. O zaman da çocuklarının yüzlerini göremez kusura bakmasın.

Görümce ve kv yıllarca benim eşin yularını tuttular. Eş bana düşkün olacak diye ödleri koptu. Bence çok büyük bir vebal aldılar. Gerçi eşe benim komşuyu kötülemişler. Güya komşum beni dolduruyormuş, kv neden hep sende kalıyor eltide niye hiç kalmıyor diye. Komşum da dünya iyisi bir insan. Kendileri asla suçlu değil, hep başkaları suçlu.
Hayır biz dolduruyoruz komşu degil😂ister komşu desin ister arkadaş ister uzaylı eşten izin almadan ebeveyn kalıcı veya geçici yatıya kalamaz, sık gelemez. İyi tezgah kurmuslar ama işin en fenasi öyle bir ağırdan da satmışlar ki kendilerini. Gorumceye kv ile hiç gorusmeme helal, siz kvnin sürekli kalmasını istemeyonce haram.

Eşin yüzde yüz geri adım atacak. Sizi düşündüğü için değil ama, oturup kar zarar hesabı yaptığında zararlı çıktığını gördüğü için. Sen boşandıktan sonra hangi kadın kabul edecek onun cadaloz anasıyla oturmayı.
Havada atlarlar 😄 Sumuk diye atilan, bal diye yalaniyor. Yeni gelinin evine de kalmaya gitmez kaynana. O yuzden cekismeli bosanmali ve alabildigi ne varsa almalı.

Hayır biz dolduruyoruz komşu degil😂ister komşu desin ister arkadaş ister uzaylı eşten izin almadan ebeveyn kalıcı veya geçici yatıya kalamaz, sık gelemez. İyi tezgah kurmuslar ama işin en fenasi öyle bir ağırdan da satmışlar ki kendilerini. Gorumceye kv ile hiç gorusmeme helal, siz kvnin sürekli kalmasını istemeyonce haram.
Gözümle görmedim ama görümcem iki kere paramı çaldı ( annesindeydik ve evde sadece o vardı, ilkinde konduramadım ama ikincisinde emin oldum. Eltinin alyansı ve tek taşı kaybolmuştu, ben ondan şüpheleniyorum ( yine de günahını almayım ) ama bir görseniz dünyanın en gözü gönlü tok insanları. Kv her türlü masrafını kayına ödetir, onlarla tatile gider parasını da gider kızına verir, kızına hediye alır.

Yatağını hiç toplamıyorum, bir ayda bir kere falan yemek yemiştir, çamaşırları mecbur yıkıyorum, banyodaki dağınıklık beni çok rahatsız ediyor.
Kuş adamin eve gelmesi bile beni gıcık ediyor. Benim eşim de çok küser uzatır özür dilemez artık ben unuturum da konuşurum ömürden ömür yiyici bir şey bari eve gelme yüzünü gorneyim daha kolay

Kuş adamin eve gelmesi bile beni gıcık ediyor. Benim eşim de çok küser uzatır özür dilemez artık ben unuturum da konuşurum ömürden ömür yiyici bir şey bari eve gelme yüzünü gorneyim daha kolay
Aynen öyle. Hele de ayrılık kararı almışsın, defol git artık.

Kv oh oğlum ben ne dersem yapar benim için karısını bosado havalariula yeni gelin bulur cicim ayı bitince kv ne olduğunu anlamadan oğlu tarafından sitlanir olan lucinye ve çocuklarına olur
Ben bu adamla bu saatten sonra zaten yapamam da olan çocuklarıma oldu. Benim kuzenim de aynı böyle kv’si ve görümceleri yüzünden boşandı. Eşi tekrar evlendi, yeni eş de kv’yle sorun yaşadı ve kv’yi evden attılar. Sonra görümceleri kuzenimden özür dilediler.

Ben bu adamla bu saatten sonra zaten yapamam da olan çocuklarıma oldu. Benim kuzenim de aynı böyle kv’si ve görümceleri yüzünden boşandı. Eşi tekrar evlendi, yeni eş de kv’yle sorun yaşadı ve kv’yi evden attılar. Sonra görümceleri kuzenimden özür dilediler.
Aynen olan oldu geçen geçti özür dilesen ne bu kadar bitirdin. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. İnşallah sabrın sonu sana güzel bir ömür verir.

Gözümle görmedim ama görümcem iki kere paramı çaldı ( annesindeydik ve evde sadece o vardı, ilkinde konduramadım ama ikincisinde emin oldum. Eltinin alyansı ve tek taşı kaybolmuştu, ben ondan şüpheleniyorum ( yine de günahını almayım ) ama bir görseniz dünyanın en gözü gönlü tok insanları. Kv her türlü masrafını kayına ödetir, onlarla tatile gider parasını da gider kızına verir, kızına hediye alır.
Hiç sasirmadim. Ne demişler ahlak bir bütündür. Benim eniştem böyleydi. Teyzem başından dik durdu da soğuk gelin olarak ona bulasamadilar. Sürekli kızkardeşinin borcu, evi, evliliği, çocuğu. Adam bacım deyip koşuyordu. Hiç uyarıdan da anlamadı. Sonra o sevgili bacısı mal kaçırınca adam üzüntüden haftasina vefat etti.

Çocuklarıma oldu diye düşünme. Onlar da anlar zamanla. O evin içinde sinir hastasi olsan daha mı iyi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back