Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki sizde de suçluluk duygusu ile ilgili bir durum var. İnsan olmak ne zor ya.Ya öyle kesinlikle aslında doğru olanı yaptı ama ne bileyim suçlu gibi hissettim
Yatağını hiç toplamıyorum, bir ayda bir kere falan yemek yemiştir, çamaşırları mecbur yıkıyorum, banyodaki dağınıklık beni çok rahatsız ediyor.Hala eve gelip senin yaptigin yemekleri yiyip senin duzenledigin yatakta yatıp senin temizledigin kıyafetleri mi giyiyor
Yalnız kalamiyor ya kv( nazenin, 5 yaşında kuzu kuzu) 1 aydır nerde kalıyormuş?Yatağını hiç toplamıyorum, bir ayda bir kere falan yemek yemiştir, çamaşırları mecbur yıkıyorum, banyodaki dağınıklık beni çok rahatsız ediyor.
Tek pişmanlığım konuşmanın ses kaydını almamak. O kadar düzgün konuştum ve kendimi o kadar iyi ifade ettim ki ve annen gelmesin demedim, arada gelir bize de ona da değişiklik olur, eltide ve bende sırayla kalabilir ( burada bana kızmayın, çözüm yolları sunmak için söyledim) ama karşılığında aldığım sadece küfür oldu. Aileme dinletmeyi çok isterdim.Demekki sizde de suçluluk duygusu ile ilgili bir durum var. İnsan olmak ne zor ya.
1 aydır evinde yalnız oruç tuttu kuzuYalnız kalamiyor ya kv( nazenin, 5 yaşında kuzu kuzu) 1 aydır nerde kalıyormuş?
Yooo sana değil konuş dedi diye suçluluk duyan üyeye demiştim onu. Nerden bileceksin bu kadar çözümsüz olacağını da ses kaydı alacaksın? Benim bu hikayede en sinir olduğum kişi sasiracaksin ama görümce. Cingöz ya kendi kv ve annesi eve giremiyor biliyor bu işlerden boşanmaya gidileceğini anne otur evinde ben gider, gelirim demiyor. Sırayla kalacaksa 3 çocuğu var siz, elti ve görümce. Uyanık ya nasıl sıyrılmış durumdan. Kimse adını bile anniyorTek pişmanlığım konuşmanın ses kaydını almamak. O kadar düzgün konuştum ve kendimi o kadar iyi ifade ettim ki ve annen gelmesin demedim, arada gelir bize de ona da değişiklik olur, eltide ve bende sırayla kalabilir ( burada bana kızmayın, çözüm yolları sunmak için söyledim) ama karşılığında aldığım sadece küfür oldu. Aileme dinletmeyi çok isterdim.
Görümce keşke sadece anneye bakmamakla kalsa gene iyi. Abiyi ve anneyi de çok güzel doldurdu. Abisine annem orada yalnız fikrini empoze eden de o. Annesine yalnız oturma, abimgile git otur dedi sürekli.Ben de ona çok güzel yaptım, herkes sırayla bakacak dedim. Topu da onlara bıraktım, kendileri oturup karar versinler.Yooo sana değil konuş dedi diye suçluluk duyan üyeye demiştim onu. Nerden bileceksin bu kadar çözümsüz olacağını da ses kaydı alacaksın? Benim bu hikayede en sinir olduğum kişi sasiracaksin ama görümce. Cingöz ya kendi kv ve annesi eve giremiyor biliyor bu işlerden boşanmaya gidileceğini anne otur evinde ben gider, gelirim demiyor. Sırayla kalacaksa 3 çocuğu var siz, elti ve görümce. Uyanık ya nasıl sıyrılmış durumdan. Kimse adını bile anniyor
Bunu da bir daha konuşursan sor bence görümce neden annesini yabana atmış??? Bende de vardı bu cinsten, aldı alımıni. Bence son konuşmamı olur esin bir kere daha konuşması mi olur bilemem ama bu işten ortaligi alevlendiren gorumceyi ve iki yuzlulugununu söylemeden çıkma.Görümce keşke sadece anneye bakmamakla kalsa gene iyi. Abiyi ve anneyi de çok güzel doldurdu. Abisine annem orada yalnız fikrini empoze eden de o. Annesine yalnız oturma, abimgile git otur dedi sürekli.Ben de ona çok güzel yaptım, herkes sırayla bakacak dedim. Topu da onlara bıraktım, kendileri oturup karar versinler.
Ya suçluluk demiyim de toplumuzda var ya karıkocanın arasına kimse giremez fikri onu hissettim diyelim. Yoksa kv görümce kayın en çok da eş o kadar sebep olan var ki. Kayın da öyle karısı iki saat sonra geri getirdiğinde hiç kendini annesinden sorumlu hissetmiyor ayıp ettik demiyor. Bi tek elti haklı. Başta okuduğumda üzülmüştüm kadın gidiyor fino köpeği gibi gelip kapıya bırakıyor diye. Ama hakkettiklerini yapıyormuş demek ki.Yooo sana değil konuş dedi diye suçluluk duyan üyeye demiştim onu. Nerden bileceksin bu kadar çözümsüz olacağını da ses kaydı alacaksın? Benim bu hikayede en sinir olduğum kişi sasiracaksin ama görümce. Cingöz ya kendi kv ve annesi eve giremiyor biliyor bu işlerden boşanmaya gidileceğini anne otur evinde ben gider, gelirim demiyor. Sırayla kalacaksa 3 çocuğu var siz, elti ve görümce. Uyanık ya nasıl sıyrılmış durumdan. Kimse adını bile anniyor
O zaman bir gelsin bakalım. Zaten tek anne ilgilenirse onlar babaya mecbur kinlenecekler.Annesi tek kalmasın diye kendi evlatlarını babasız büyümeye mahkum eden adamı hayatınızdan çıkarmak ile çok doğru karar verdiniz.
Büyüdükleri zamanda bu şekilde anlatın bence çocuklarınıza, sizin sildiğiniz gibi onlarda silsin ve sizi suçlamasınlar
Kv ve elti arasında bir şeyler yaşanmış sanırım, kv orada üç günden fazla kalamıyor, ya bizdeki rahatlığını bulamıyor ya da gönderiliyor.Ya suçluluk demiyim de toplumuzda var ya karıkocanın arasına kimse giremez fikri onu hissettim diyelim. Yoksa kv görümce kayın en çok da eş o kadar sebep olan var ki. Kayın da öyle karısı iki saat sonra geri getirdiğinde hiç kendini annesinden sorumlu hissetmiyor ayıp ettik demiyor. Bi tek elti haklı. Başta okuduğumda üzülmüştüm kadın gidiyor fino köpeği gibi gelip kapıya bırakıyor diye. Ama hakkettiklerini yapıyormuş demek ki.
Ohh iyi yapıyor. Sen olmayınca bakalım ne yaoacaklar.Kv ve elti arasında bir şeyler yaşanmış sanırım, kv orada üç günden fazla kalamıyor, ya bizdeki rahatlığını bulamıyor ya da gönderiliyor.
Tüm kardeşlerini söyleyeceğim. Sonuçta hepsi anneden eşit sorumlu.Bunu da bir daha konuşursan sor bence görümce neden annesini yabana atmış??? Bende de vardı bu cinsten, aldı alımıni. Bence son konuşmamı olur esin bir kere daha konuşması mi olur bilemem ama bu işten ortaligi alevlendiren gorumceyi ve iki yuzlulugununu söylemeden çıkma.
Sanmıyorum, çok inatçıdır. O bana bi annesi için boşanabileceğini göstermesi lazım, ya da ailesi devreye girecek ortamı yumuşatacaklar. ( bu da düşük ihtimal, artık kv’ye bakmayacağımı herkese duyurdum, geri adım da atmadım )Eşin yüzde yüz geri adım atacak. Sizi düşündüğü için değil ama, oturup kar zarar hesabı yaptığında zararlı çıktığını gördüğü için. Sen boşandıktan sonra hangi kadın kabul edecek onun cadaloz anasıyla oturmayı.
Aynen. Ben de merak ediyorum.Ohh iyi yapıyor. Sen olmayınca bakalım ne yaoacaklar.