Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben biraz daha yumuşak yapılıyım, ama bıçak kemiğe dayandı, o da aklını kullanıp bu duruma getirmeseydi, havalar düzeldi deyip çıkıp gitseydi.
Ben size eltimle benden ornek vereyim. Ben sertim gerektiginde cirkeflesmekten kacinmam. Eltim cok yumusak huylu tam bi salon kadinidir. Alttan alir ses etmez. Ama kv o kadar suistimal eder ki bana sormaya cekindiklerini ona yap diye diretir. Olur da 10 yilda bi kez yapmam derse esini arar sanki hic eltime soylememis gibi bugun su isim var x e soylesen de gelse der yine yaptirir. Yani malesef iyilik her zaman ise yaramiyo. Bu soyledigim size acimasizca gelebilir ama yeri gelince cigerini söküp eline vermeniz gerek. Bu sadece kv icin gecerli degil. Herkes icin gecerli

Esinize kesin bir dille ayni evde yasamayacaginizi soyleyin annesine ev tutsun gekirken sizin rizanizi aldimiki simdi beni istemiyorsunuz tribine girmis bu yaslilarida anlamak mumkun degil duygusal manipulasyonada kanmayin eli ayagi tutuyor birlikte yasamak zorunda degilsiniz

Evini kurduğu yeri yuva belleyemeyip, adına "gurbet" diyip benimsemeyi reddeden, cok bi b.k varmis gibi ilk firsatta memelekete koşan herkesin başına gelmesi cok olası olaylardan birini yasamissiniz, geçmiş olsun. Bu badireden kurtulsaniz baska aile/akraba kaynakli derdiniz olacak. Memleketten uzak olmanin kiymetini bilememenin cezasini çekiyorsunuz. Kendiniz kaşınmışsıniz

Bir gün eltime gitmişti, eltim ertesi gün geri getirdi. O böyle yapınca onun huzuru bozulmuyor, ben en ufak bir şey desem sıkıntı oluyor. Ben nasıl çözeceğim bu işi
eltiniz hangi bahane ile getiriyor ne diyor yani?
biz çok baktık siz bakın vs diyorsa
burda kapı aynı ayrı değil karıştırma bunu vs diyebilirsiniz

Allah yardımcınız olsun
Ara tatil vs olursa izin alıp kendi ailenize gitme saşnısınz yok mu? belki o zaman anlar

Ay aynısı eltimde yok ki kız sen misin desem

Eltinize boşuna kızıyorsunuz. Bu ne sizin ne de onun çözebileceği bir konu. Ve ikinizde bunu yapmak zorunda değilsiniz. Hele eltinizin eşi bile yanında değilmiş, ne yapsın kayınvalide ile.

Eşiniz ve kardeşleri taşın altına koyacaklar ellerini. Anneleri bunalımda ise profesyonel destek aldıracaklar ve evinde yahut merkezde sizlere yakın başka bir evde kalması için ikna edecekler. Kesin çözüm bu.

Bunu yapana kadar kayınbiraderiniz ilçede annesi ile kalabilir. Akşam işten gelince annesine geçebilir.

Üst katta oğluda varsa kadın kafayı takmış size. Kim çeker kahrımı onlara ekşiyeyim hemen. Bulaşık ve yemek için diğer kalan şeylerden mahrum kalmak çok saçma. Onu bi lütuf olarak göstermesinler

Bugüne kadar bana bir zararı olmadı Allah var. Eşim annesi ortada kaldı diye üzülüyor.

Ona doğru gidiyoruz bakalım.

Evimizden 1000 km uzaklıkta hiç gelişmemiş bir yerdeydik. Benim ailem de burada. Çok pişman değilim açıkçası. Bu kadın iyi niyetimizi suistimal ediyor.

Ben de annemi çağırdım. Annemi doktora götüreceğim, haftaya da babam gelecek dedim. Bugün yarın sepetlerim inşallah.

Eltim memlekete gideceğim diyor, kocası yok ya evinde çok muhattap olmuyor sanırım. Ben de muhattap olmuyorum ama eşimle oturuyor.

Böyle hayat geçmez be gülüm, herkes her şeyi istiyor ama her şey olmuyor ne yazık ki bunu anlamalı kaynananiz.Elti kişisi de işini biliyor, sana getireceğine gitsin evine gotursun

Böyle hayat geçmez be gülüm, herkes her şeyi istiyor ama her şey olmuyor ne yazık ki bunu anlamalı kaynananiz.Elti kişisi de işini biliyor, sana getireceğine gitsin evine gotursun
Kaynanam oraya gideceğini söyledi, ne kadın ne de eşi oralı olmayınca eşim kaynanamı onların evine bıraktı. Kadın ertesi gün bize getirdi utanmadan. Yani ben bunu yapamıyorum işte Yapan yaranıyor o da var.

Doğru söylüyorsunuz. Açın benim gözümü
ONceliginiz kendiniz olsun. Esim uzuluyo diye katlanmayin. Simdi siz uzulmuyo musunuz? Esiniz dusunmuyo ama sizin uzuldugunuzu. O yuzden onceliginiz kendiniz olmali. Her gun sizin uzulmenizdense hep birlikte 1 hafta uzulursunuz gecer gider

ONceliginiz kendiniz olsun. Esim uzuluyo diye katlanmayin. Simdi siz uzulmuyo musunuz? Esiniz dusunmuyo ama sizin uzuldugunuzu. O yuzden onceliginiz kendiniz olmali. Her gun sizin uzulmenizdense hep birlikte 1 hafta uzulursunuz gecer gider
Doğru valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…