Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İkisine toplu yazayım. Ben konu sahibini anliyorum. Pasif bir anne baba, despot bir eş, takıntılı kv. Konu sahibi çocukken desteklense muhtemelen çok daha yüksek puanli bir yere girecek. Potansiyelini gerçekleştirmemis biri.
Tam çemberin çizgisinde duruyor. Ne içinde annesi, kv gibi bir hayat sürebiliyor. Ne de dışına çıkacak cesareti var. Detaylarda psikologa gittiğini, önceden dava açmaya kalkistigini görüyoruz. O yuzunden davranışlarında tutarsızlık var. Ve kimi zaman da cocuksuluk, bir de o eşle uzun dönem yaşamaktan kaynaklanan ara sıra gelen minik despotluk.
Luci karar ver. Gözden çıkardığı adamla sen gitsen konuşsan ne olur o gelse ne olur. Hiç kimse için değil çocuğun için karar ver. Böyle böyle tepki koyamayan bir adam olur çocuğun da. Ya çemberine geri dön yalan söyle, manipüle et, etkilenme, evcilik oyna orda. Ya da totosunu düşünen kahraman olamaz de çok çemberden.

Desteğimin olmamasını kabullendim, boşanmayı da kabullendim. Evden gitmeyi hastanedekilere rezil olmamak için kabul etmiyor, hastanede de milletle kavga edip duruyor çünkü. Adımlarım yavaş, bundan sonra hayatım nasıl olur kestiremiyorum ama milyonlarca insan bunu yaşıyor yani. Hayırlısı. Zaten şu ana kadar bu kadar baskıya rağmen barışmamak benim için büyük bir başarı.

Benim bahsettiğim bu seçenekler degildi. Açıkçası bosanacaginizi düşünmüyorum olay başka şehre tayine, büyük ev almaya fln bağlanabilir. Sizin asıl probleminiz olaylara tepki vermeniz ama ne hissettiğinizi aktaramamaniz. Bunu bir eksik olarak değil tüm konuyu okuyup ara ara yaşanan sonuç olarak gördüm. Siz duygulara hiç inmiyorsunuz ki sorunlar çözülsün sadece bu olay degil patlama olmus artik. o yüzden boşanmak neyi ne kdr çözer bilmiyorum sonrasını iyi düşünün taşının

Öyle bir şey asla olamaz çünkü ben kadını görmeye gerçekten tahammül edemiyorum. Aileme de söyledim. Ailem saf saf bir daha gelmez diyor, ya da inanmak istiyorlar ama kadın tam bir manyak.

Totosunu düşünen kahraman olamaz. Yaşım 40 olmuş, ben eski ben değilim. Eskiden kv’ye laf bile söyleyemeyen ben kv’yi ağlatan birine dönüştüm. Bu kararlılığım bile güç veriyor bana. Ben eşe boşanmak istediğimi söylediğimde adam beni ciddiye almıyor, nasılsa boşanamaz diyor ve beni umursamıyor. O yüzden iletişim kanalları kapandı bende. Çocuğum üzülmesin istemiyorum, onunla babasıyla küslüğümüz hakkında konuşuyorum, çocuğum babam evden gitmesin anne diyor, o zaman küslük en doğru seçenek gibi geliyor. Umarım su akacak ve yolunu bulacak.

Tepkimi gösteriyorum, savaşıyorum ama anlaşmalarım mağlubiyetle sonuçlanıyor, kapanışı iyi yapamıyorum. Başta haklıyım, tepkimi koyuyorum sonra bakıyorum hopppp yine istemediğim bir durumun içindeyim ama yilların birikmişliği var, buradan dönüş kolay değil.

Geçmiş olsun, kaybınıza çok üzüldüm ama benim çocuk olduktan sonra eş 180 derece değişti ve çok daha fazla üstüme geldi. Umarım hakkınızda hayırlısı olur sizin için.

Çocuk konusu ufak tefek fikrim de olsa beni aşar. Bu dönemde pedagog, çocuk psikiyatri yardım alın. Çocuğu arada bırakmak daha sıkıntılı bence. Sizin de yolunuz aydınlanır.

Çocuk konusu ufak tefek fikrim de olsa beni aşar. Bu dönemde pedagog, çocuk psikiyatri yardım alın. Çocuğu arada bırakmak daha sıkıntılı bence. Sizin de yolunuz aydınlanır.
Daha önceki boşanma mevzumuzda pedagogla görüştüm. 3-6 yaş arası sıkıntılı ve travma kalır demişti. Şimdi oğluma bakıyorum, ruh hali eski kavgalarımıza nispeten daha iyi. Zaten babası balkonda sürekli sigara içtiği için iletişimsiz olmamıza da alışık. Baba evden gittiği zaman tekrar pedagoga götürürüm.

Bunun sebebi şu Luci. Luci olarak tepki gösteriyorsun, Luci olarak savaşıyorsun anlaşmayı içindeki Luci'nin pasif annesi olarak yapıyorsun. Adam boşanma lafını tabiii umursamaz. Blöfu anliyor. Gerçekten göze al da ne oluyor gör. Luci çembere tekrar donecek mısın? Cıkacak mısın? Şu akıp yolunu bulmaya cak. Sen bu şekilde uzatıp uzatıp tekrar evliliğinize dönersen sayginligin azalacak ve bu kadar verdiğin tepki boşa gidecek. Bak kudurdu kudurdu sustu oturdu olacak. Döneceksen en azından adama seninle küs olmaya dayanamıyorum, deli gibi özledim, bak annenin bizi getirdiği duruma ayağını çek. Ne hale geldik moduna sok.

Ben hiç rol yapamam, deli gibi özlemek şurada dursun, adamı görmek bile istemiyorum. Eski luci geride kaldı. Önceden sadece eşle problemlerimiz vardı, sinirim geçince yumuşuyordum hemen. Ama kv çok farklı bir şeymiş. Ben hayatımda hiç bu kadar üzüldüğümü, strese girdiğimi hatırlamıyorum.

Bu kayınvalide türleri çok tuhaf..çocuğun bile olsa evlenmiş barklarmış, o kadar kalmak nedir yaa..her ailenin bir mahremi var,düzeni var...anlattıklarınizdan evi de varmış, gitsin evine biraz yalnızlığın tadını çıkarsın,ilçe dedigin ne kadar uzakta ki..istediğin zaman evladın, torunun seni görmeye gelir..illahi gidip huzur bozacaklar..

Ne oyunu kuralına göre oynamak istiyorsun ne de oyundan çıkıyorsun. Nasıl olacak böyle? Bu tavrinizla kimse sizi ciddiye almaz.

Psikolojisi bozuk, laftan, sözden, azardan hiçbir şeyden anlamıyor.

Ne oyunu kuralına göre oynamak istiyorsun ne de oyundan çıkıyorsun. Nasıl olacak böyle? Bu tavrinizla kimse sizi ciddiye almaz.
Yok eşle adamakıllı konuşmadan ne barışırım, ne de eskisi gibi olurum. Kafamda planlıyorum zaten. Annem her geldiğinde kocana annesinden bahsetme diyor, aklımı kurcalıyor ama artık ne var ne yoksa ben dökeceğim ortaya. Kabul etmeyeceğini de biliyorum ama en azından ben içimdekini dökeyim de kendisi de ona göre yoluna baksın.

Amma uzadı konu Çok yanlış insandan akıl aliyorsunuz Anneniz kim? Sırf evliliği yürüsün diye herşeye susan bir kadin. Çok iyi bir hanımdır, temiz kalplidir eminim. Ama pasif.Senin sorunun arada kalıp ikircikli davranman. Annen böyleydi şöyleydiye girme. Konu karışır. Sen bizim ortak yuvamiza benim onayim olmadan anneni nasıl kalıcı yacda geçici olarak davet edersin? Ben neyim bu evlilikte. Bana bictigin rolü kabul etmiyorum. Bir daha bırak kalıcı gelmeyi benim onayim olmadan akşam yemeğine gelmesi bile uygun değil. 1 aydır söylemen gerek su: Senin karşında essek başı yok!

Yani benim çevrem hep beni suçladığı için bana böyle aklı veren biri yok, ben de zaten kararsız bir insanım, bazen vicdan bile yapıyorum kv’ye kötü mü davrandım diye. Arkadaşım bile bana bugün çok inatçısın dedi. Yani mevzu tamamen annem gelsin, gelmesine döndü iki taraf da sessiz bir savaş veriyor :)

Bizimki gelir bana hizmet eder, tuvaletlere kadar yıkar oğluna mahçup olmamak için ama istenmiyor yani, bu da bi türlü anlayamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…