Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenizi engelleyin

Dengemi bozdular, zaten üzgünüm, adam yüzüme bile bakmıyor, benden ne istiyorlar onu da anlamıyorum. Benim kv’yi arayıp yüzüne tükürmesi gerekirken bana kızıyorlar, bu mu koşulsuz sevgi
ailenlede görüşmede artık, ben öyle yapıyorum, hiçbiri umrumda artık, bana neler neler yaşattı ailem. sadece arkadaş çevrem var şu anda, çocuklarım ile.

Üzgünüm ama boyle aileye çoktan çizgiyi cekmeliydiniz. Size hayırları yok sizden götürdükleri cok. Umarim hersey yoluna girer.
O kadar yüzsüzler ki…Kv’yi ve görümceyi kaç defa kovdum yine geldiler. Yani kv’yi öyle bir azarladım ki başkası olsa yüzüme bile bakmaz, bu her şey unutulsun yine gelirim derdinde. Eşten aşırı derecede yüz buluyorlar ve beni hiçe sayıyorlar. Eşle küs olunca hepsi tepemden indi, yoksa benim elti çoktan gelip oturmuştu. Yani sorunum her türlü eş. Adam da anca benden boşanırsa akıllanır. Hayırlısı

Dengemi bozdular, zaten üzgünüm, adam yüzüme bile bakmıyor, benden ne istiyorlar onu da anlamıyorum. Benim kv’yi arayıp yüzüne tükürmesi gerekirken bana kızıyorlar, bu mu koşulsuz sevgi
Babam da benim boşanma sürecimde bana çok eziyet etti. Boşanırsan yanına yerleşirim, gün yüzü görmezsin dedi. Rezil ederim seni dedi. Önce kocayı boşadım sonra da babamı hayatımdan çıkardım. Epeydir görüşmüyorum. Ne halt ettiğinden haberim bile yok.

Geçmiş olsun. Yeni hayatınız da hayırlı olsun. Çocuk var mıydı sizin ? Babam aramış tekrar, bu defa söz verdiler. Onların maddi kaygıları var daha çok. Ben iki çocukla geçinebilir miyim, eski konforumu arar mıyım, eş oğlumla maddi olarak eskisi gibi ilgilenir mi, bu kaygıları var. Haklı oldukları yerler de var. Adam başkasını bulsa çocuklarını anında ikinci plana atar ama üzülmüyorum, sonuçta öğretmenim, oğlumu kendim de yetiştirebilirim. Her şeyin başı sağlık, ruhsal dengem çok ciddi bozuldu, kaldıramıyorum zaten.

Çocuğum yoktu. Ben aldatma yüzünden boşandım. Hem de üç aylık evliydim. Sonra tekrar evlendim. Epey uzun hikaye ama babamı o günden sonra hayatıma asla almadım. Benim en büyük destekçim annem ve kardeşlerimdi

Bizimkiler ben sert çıkınca bir u dönüyorlar ama esas davayı açınca göreceğim ben kim yanımda kim değil.

Bizimkiler ben sert çıkınca bir u dönüyorlar ama esas davayı açınca göreceğim ben kim yanımda kim değil.
Hayatta kimseden beklentiniz olmasın ne aile, ne eş ,ne o ,ne bu .
İnsanın dayanağı sadece kendisi bu hayatta
Beklentiniz olmazsa yıklımıyorsunuz da.
Duruşunuzu bozmayın zorlu kısmı atlattınız çoğu gitti azı kaldı

Beklentim yok, zamanında yapmadılar zaten, moralim bozuk iyice üstüme geliyorlar. Adam yüzüme bakmıyor nasıl barışacam diyorum, yemeğini yap diyor babam. Benim evde çocuğum var onun için zaten yapıyorum, yemeğini de kendisi alsın diyorum., tamam diyor, bu konuyla konuşmasalar ona da razıyım.

Bir gelişme var mı ? Eşiniz zarar verebilir demiştiniz. Lütfen arada girip yazın merak ediyorum sizi.

Bir gelişme var mı ? Eşiniz zarar verebilir demiştiniz. Lütfen arada girip yazın merak ediyorum sizi.
Bir gelişme yok. İlgi manyağı olduğum düşünülmesin diye gelişme olmadığı sürece yazmıyorum, amacım gerçekten içimi dökmekti sadece, bu kadar mesaj geleceğini düşünmemiştim. Küslüğe tam gaz devam. Bayrama kadar böyle gider.

Bu hep böyle gidemez zaten. Bu küslük sürecinde umarım eşiniz akıllanır sonu güzel olur.

Bu hep böyle gidemez zaten. Bu küslük sürecinde umarım eşiniz akıllanır sonu güzel olur.
Akıllanacağını sanmıyorum çünkü o hep haklıdır. Şöyle bir düşünüyorum da on senede iki kere evi terk etmiş, bir kere avukata gittim kesin olarak, 2 ay küs kaldık bir keresinde, adam hep kötüye gitti Böyle böyle evliliğim bitecek.

Adam zafiyet geçiriyor herhalde onca olay oluyor herkes adamın yemeğine takık. S.. gitsin ne yiyosa yesin. Nasıl okudunuz o aile bilemiyorum.

Adam zafiyet geçiriyor herhalde onca olay oluyor herkes adamın yemeğine takık. S.. gitsin ne yiyosa yesin. Nasıl okudunuz o aile bilemiyorum.
Nasıl okudum, dershanesiz, daha iyi üniversitelere puanım yetmesine rağmen, aynı şehirde lise gibi üniversite okumaya zorlanarak. İlk atandığım yerde, ailen seni nasıl yetiştirmiş, çok safsın derlerdi. Bazen üzülüyorum daha iyi bir bölüm kazanabilirdim diye, yazdıklarımı okuyunca meslek sahibi olduğuma şükrediyorum. İl dışına tayinim çıkınca babam göndermek istemedi ama branşımda çok az atama olduğu için göndermek zorunda kaldı.

Hayır adam nasıl bir pozisyona konuluyor çok fena. Bir sürü şey oluyor herkes adamın huzuru kaçtı diye huzursuzlaniyor. Neyse ailenizin birebir aynısı da olabilirsiniz.

Evet kızlar gelişme olduğunda yazacağıma söz vermiştim. Bugün ALES vardı ve bebeğime bakacak kimseyi bulamadığım için anne ve babamı çağırdım. Eşin de oğlumu antrenmana götürmesi gerekiyordu. Babam konuşmuş eşle, eş “ ben luci’ye hakaret etmedim, boş boşuna bana küstü, herkese söylemiş küs olduğumuzu ( ailem kimseye söylemediğimi biliyor), annemi azarlamış demiş. Annem de hayret o kadar uzun süre kalıp da insanları rahatsız etmek olmaz falan demiş. Babam da küslüğü bırakın, normal konuşun çocuklarınız için, normal iletişim kurun çok samimi olmasanız da, boşansanız bile çocukların hatrına konuşmak zorundasınız demiş. Ben çok sinir oldum böyle konuşmalarına, hiç biz kızımızı ezdirmeyiz falan yok. Ben de çocuğu uyutma bahanesiyle tek başıma oturuyorum şimdi. O şirret kadın her şeyi oğluna yetiştirmiş, komşularına söylemiş falan demiş Allah bildiği gibi yapsın onu inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…