Ailenizi engelleyinBen de görümceyim bizim gelin de bizi çok sever. Ama benim görümce kendine bile hayrı olmayan biri. Sürekli kocasıyla kavga eder, ikinci evliliği bi de, ne kendi kv’siyle görüşüyor ne de eşi benim kv’yle görüşüyor. Kendi kv’si de benim kv gibi yapışkan biri. Senelerce kıza musallat oldu. Oğlu bekardı, görümcem boşanmıştı onu falan hiç kendine yediremedi. Bana gelince de annesi melek, ben kötüyüm. Görümceye açık açık söyledim anneni istemiyorum diye sanırım bana küstü, iyi oldu hepsi öğrenmiş oldular. Tuhaf bir aile zaten kv günde en az üç kere görümceyle konuşur, olan biteni ispiyonlar. Annem aramış şimdi oğlanın psikolojisini bozdun diye ben de ben napayım adam yüzüme bakmıyor dedim, yemek yapıyor musun dedi , yapıyorum dedim en son yüzüne kapattım beni de bir daha arama dedim. Aramadı gerçekten. Ruhum daraldı, ben en iyisi bir komşuya gideyim.
Dengemi bozdular, zaten üzgünüm, adam yüzüme bile bakmıyor, benden ne istiyorlar onu da anlamıyorum. Benim kv’yi arayıp yüzüne tükürmesi gerekirken bana kızıyorlar, bu mu koşulsuz sevgiAilenizi engelleyin
ailenlede görüşmede artık, ben öyle yapıyorum, hiçbiri umrumda artık, bana neler neler yaşattı ailem. sadece arkadaş çevrem var şu anda, çocuklarım ile.Dengemi bozdular, zaten üzgünüm, adam yüzüme bile bakmıyor, benden ne istiyorlar onu da anlamıyorum. Benim kv’yi arayıp yüzüne tükürmesi gerekirken bana kızıyorlar, bu mu koşulsuz sevgi
O kadar yüzsüzler ki…Kv’yi ve görümceyi kaç defa kovdum yine geldiler. Yani kv’yi öyle bir azarladım ki başkası olsa yüzüme bile bakmaz, bu her şey unutulsun yine gelirim derdinde. Eşten aşırı derecede yüz buluyorlar ve beni hiçe sayıyorlar. Eşle küs olunca hepsi tepemden indi, yoksa benim elti çoktan gelip oturmuştu. Yani sorunum her türlü eş. Adam da anca benden boşanırsa akıllanır. HayırlısıÜzgünüm ama boyle aileye çoktan çizgiyi cekmeliydiniz. Size hayırları yok sizden götürdükleri cok. Umarim hersey yoluna girer.
Babam da benim boşanma sürecimde bana çok eziyet etti. Boşanırsan yanına yerleşirim, gün yüzü görmezsin dedi. Rezil ederim seni dedi. Önce kocayı boşadım sonra da babamı hayatımdan çıkardım. Epeydir görüşmüyorum. Ne halt ettiğinden haberim bile yok.Dengemi bozdular, zaten üzgünüm, adam yüzüme bile bakmıyor, benden ne istiyorlar onu da anlamıyorum. Benim kv’yi arayıp yüzüne tükürmesi gerekirken bana kızıyorlar, bu mu koşulsuz sevgi
Geçmiş olsun. Yeni hayatınız da hayırlı olsun. Çocuk var mıydı sizin ? Babam aramış tekrar, bu defa söz verdiler. Onların maddi kaygıları var daha çok. Ben iki çocukla geçinebilir miyim, eski konforumu arar mıyım, eş oğlumla maddi olarak eskisi gibi ilgilenir mi, bu kaygıları var. Haklı oldukları yerler de var. Adam başkasını bulsa çocuklarını anında ikinci plana atar ama üzülmüyorum, sonuçta öğretmenim, oğlumu kendim de yetiştirebilirim. Her şeyin başı sağlık, ruhsal dengem çok ciddi bozuldu, kaldıramıyorum zaten.Babam da benim boşanma sürecimde bana çok eziyet etti. Boşanırsan yanına yerleşirim, gün yüzü görmezsin dedi. Rezil ederim seni dedi. Önce kocayı boşadım sonra da babamı hayatımdan çıkardım. Epeydir görüşmüyorum. Ne halt ettiğinden haberim bile yok.
Çocuğum yoktu. Ben aldatma yüzünden boşandım. Hem de üç aylık evliydim. Sonra tekrar evlendim. Epey uzun hikaye ama babamı o günden sonra hayatıma asla almadım. Benim en büyük destekçim annem ve kardeşlerimdiGeçmiş olsun. Yeni hayatınız da hayırlı olsun. Çocuk var mıydı sizin ? Babam aramış tekrar, bu defa söz verdiler. Onların maddi kaygıları var daha çok. Ben iki çocukla geçinebilir miyim, eski konforumu arar mıyım, eş oğlumla maddi olarak eskisi gibi ilgilenir mi, bu kaygıları var. Haklı oldukları yerler de var. Adam başkasını bulsa çocuklarını anında ikinci plana atar ama üzülmüyorum, sonuçta öğretmenim, oğlumu kendim de yetiştirebilirim. Her şeyin başı sağlık, ruhsal dengem çok ciddi bozuldu, kaldıramıyorum zaten.
Bizimkiler ben sert çıkınca bir u dönüyorlar ama esas davayı açınca göreceğim ben kim yanımda kim değil.Çocuğum yoktu. Ben aldatma yüzünden boşandım. Hem de üç aylık evliydim. Sonra tekrar evlendim. Epey uzun hikaye ama babamı o günden sonra hayatıma asla almadım. Benim en büyük destekçim annem ve kardeşlerimdi
Hayatta kimseden beklentiniz olmasın ne aile, ne eş ,ne o ,ne bu .Bizimkiler ben sert çıkınca bir u dönüyorlar ama esas davayı açınca göreceğim ben kim yanımda kim değil.
Beklentim yok, zamanında yapmadılar zaten, moralim bozuk iyice üstüme geliyorlar. Adam yüzüme bakmıyor nasıl barışacam diyorum, yemeğini yap diyor babam. Benim evde çocuğum var onun için zaten yapıyorum, yemeğini de kendisi alsın diyorum., tamam diyor, bu konuyla konuşmasalar ona da razıyım.Hayatta kimseden beklentiniz olmasın ne aile, ne eş ,ne o ,ne bu .
İnsanın dayanağı sadece kendisi bu hayatta
Beklentiniz olmazsa yıklımıyorsunuz da.
Duruşunuzu bozmayın zorlu kısmı atlattınız çoğu gitti azı kaldı
Bir gelişme yok. İlgi manyağı olduğum düşünülmesin diye gelişme olmadığı sürece yazmıyorum, amacım gerçekten içimi dökmekti sadece, bu kadar mesaj geleceğini düşünmemiştim. Küslüğe tam gaz devam. Bayrama kadar böyle gider.Bir gelişme var mı ? Eşiniz zarar verebilir demiştiniz. Lütfen arada girip yazın merak ediyorum sizi.
Bu hep böyle gidemez zaten. Bu küslük sürecinde umarım eşiniz akıllanır sonu güzel olur.Bir gelişme yok. İlgi manyağı olduğum düşünülmesin diye gelişme olmadığı sürece yazmıyorum, amacım gerçekten içimi dökmekti sadece, bu kadar mesaj geleceğini düşünmemiştim. Küslüğe tam gaz devam. Bayrama kadar böyle gider.
Akıllanacağını sanmıyorum çünkü o hep haklıdır. Şöyle bir düşünüyorum da on senede iki kere evi terk etmiş, bir kere avukata gittim kesin olarak, 2 ay küs kaldık bir keresinde, adam hep kötüye gittiBu hep böyle gidemez zaten. Bu küslük sürecinde umarım eşiniz akıllanır sonu güzel olur.
Adam zafiyet geçiriyor herhalde onca olay oluyor herkes adamın yemeğine takık. S.. gitsin ne yiyosa yesin. Nasıl okudunuz o aile bilemiyorum.Beklentim yok, zamanında yapmadılar zaten, moralim bozuk iyice üstüme geliyorlar. Adam yüzüme bakmıyor nasıl barışacam diyorum, yemeğini yap diyor babam. Benim evde çocuğum var onun için zaten yapıyorum, yemeğini de kendisi alsın diyorum., tamam diyor, bu konuyla konuşmasalar ona da razıyım.
Nasıl okudum, dershanesiz, daha iyi üniversitelere puanım yetmesine rağmen, aynı şehirde lise gibi üniversite okumaya zorlanarak. İlk atandığım yerde, ailen seni nasıl yetiştirmiş, çok safsın derlerdi. Bazen üzülüyorum daha iyi bir bölüm kazanabilirdim diye, yazdıklarımı okuyunca meslek sahibi olduğuma şükrediyorum. İl dışına tayinim çıkınca babam göndermek istemedi ama branşımda çok az atama olduğu için göndermek zorunda kaldı.Adam zafiyet geçiriyor herhalde onca olay oluyor herkes adamın yemeğine takık. S.. gitsin ne yiyosa yesin. Nasıl okudunuz o aile bilemiyorum.
Nasıl okudum, dershanesiz, daha iyi üniversitelere puanım yetmesine rağmen, aynı şehirde lise gibi üniversite okumaya zorlanarak. İlk atandığım yerde, ailen seni nasıl yetiştirmiş, çok safsın derlerdi. Bazen üzülüyorum daha iyi bir bölüm kazanabilirdim diye, yazdıklarımı okuyunca meslek sahibi olduğuma şükrediyorum. İl dışına tayinim çıkınca babam göndermek istemedi ama branşımda çok az atama olduğu için göndermek zorunda kaldı.
Allah korusun, ben her koşulda çocuklarımın arkasındayım.Hayır adam nasıl bir pozisyona konuluyor çok fena. Bir sürü şey oluyor herkes adamın huzuru kaçtı diye huzursuzlaniyor. Neyse ailenizin birebir aynısı da olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?