Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, konunuzu baştan sona okudum umarım yolunuzdaki tüm taşları tek tek kaldırırsınız.. Fakat düzen bozulması vs o kadar korkulacak bir şey değil, depremde 3 milyonluk evimiz gitti, aynı sizinki gibi havuzlu güvenlikli bir siteydi, başka şehirde sıfırdan bir hayat ve düzen kurduk belki eskiden düşününce bütün bunları kaybetmek bana çok korkunç gelirdi ama yaşayınca düzen bozulduğunda ölmeyeceğimi anladım... Şöyle ki bu süreçte biz eşimle birbirimizin hep yanında olduk, hep manevi güç verdik birbirimize ama sizinki aynı çatı altında takvimleri devirmek sadece İnşallah eviniz size kalır ama düzenin bozulması da öcü değil, Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır sizin de hayatınız bundan sonra çok güzel olur inşallah

Kv ev tutmaya yanaşsa zaten elti ne yaparsa yapsın moduna gireceğim. Ama Kv ev tutmadığı için benim de nefes almaya ihtiyacım oluyor ve tek çarem de oraya sepetlemek oluyor, gerçi oraya da gitmiyor. Orada ne yaşanıyor ama gerçekten merak ediyorum.

İki tarafın da bir türlü boşanmaya cesaret edememesi, herkesin kendine ait bir hayatı olması nedeniyle yürüdü. Neler yaşadığımı bir bilseniz..3 sene önce anlaşmalı boşanmak için avukata gittim, protokol hazırlandı, adam bana yalvardı yakardı boşanmaktan vazgeçirdi. Ama davranış olarak hep kötüye gitti. Tabi düşünüyorum, elti kv’yi evine almadı ama ne eşiyle ne de kv’yle kötü olmadı. Bende 4 ay kaldı, gitsin diye yapmadığım şey kalmadı, kadın yüzsüz yüzsüz oturdu ve ben yine herkesle kötü oldum. Bu da benim kaynın annesinden çok eşine düşkün olduğunu gösterir.

Çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun inşallah. İnanın ben de düşünüyorum her şeyi. İnsan hiçbir şeyin kölesi olmamalı. Evden gidersek de napalım, yeter ki ben çocuklarımın başında hem psikolojik hem de fiziksel olarak sağlıklı bir şekilde bulunayım, çünkü çocuklarımın benden başka kimsesi yok. Bu adamdan benim hiçbir beklentim kalmadı, umarım o da bitirmek için bir adım atar artık.

Sizin eltinin taktiği bence kvyi kışkırtmakOna söz geciremedin bak kartı bence. Tabi bu benim hayal dünyam. Hiç umursamiyordur bu da bir ihtimal. Eltiniz yazsa çözülür

Ama sadece adamdan kaynaklanıyor olabilir mi sizce bakın savunmak için demiyorum belki olurdu evlilik yürür kulağınızda kalsın bu insanlar bir şekilde yola gelmeli yok boşandıniz diyelim çocuklar için bir iletişim yürümeli bunun iyi günü var kötü günü var
Böyle nefes almak için başka çarem yoktu diye size hiç bir sorumluluğu olmayan insanlara kızmak sadece sizi yorar bu adam kimseyi sevebilir mi oda şüpheli sevgi anlayışı farklı evlilikten beklentisi farklı besbelli şiddet eğilimi de varmış
Aslinda şunu demek istiyorum sen böyle yaptın annen ile ailen ile tatli tatlı görüşürduk ama beni yoksaydiniz ben kaybetmedim yuklerimden kurtulacağım sen kaybettin biz olamadık tüm şartlar iyi ama biz yokmusuz demenin bir yolu olmalı bunu hissetmeli
Hepten nefret etmiyor ya elbet kendine göre seviyordur

Neeee??? Luci bir konuda sinirlenip üyeliği iptal etmeme sebebim senin konunun sonucunu merak etmedim Sonra dayanamayıp diğer üyelere de yazdım tabi En önemli ayrıntıyı en sona saklamissin

Çok sağolun Ben bu kayınvalideden de tamamen kurtulacağınızı düşünmüyorum açıkçası sular durulunca tekrar çıkıp gelir gibi geliyor bana... Boşanınca evin tamamını almasanız bile yarısını vermek zorunda, eğer sözleşmedeki altınları da verirse çok rahat bir hayatınız olabilir mutsuz ebeveynlerin bir arada yaşadığı evlerdense ayrı ayrı evlerde yaşadığı ortamda çocuklar daha mutlu olabilir. Umarım her şey siz ve çocuklarınız için çok güzel olsun

Sizin eltinin taktiği bence kvyi kışkırtmakOna söz geciremedin bak kartı bence. Tabi bu benim hayal dünyam. Hiç umursamiyordur bu da bir ihtimal. Eltiniz yazsa çözülür
Benim tahminim elti yüzüne bile bakmıyordur, bir de benim Kv eve hakim olmak ister. Onun evinde hiçbir şeye karışmıyor. Geçen sene ikimiz de evimize dolap yaptırdık. Ona hiç karışmadı. Ben de hamileydim 30.haftada falandım, o gelmesin diye annemi çağırdım, yine geldi. Bahçede oğlum anneannem geldi demiş, kapıyı bir açtım gözleri dolu dolu annem gelmiş diye Sonra sabahtan akşama kadar bana dolap sildi. Ben taşınırken geldi, bana çok yardım etti Allah var. Ama ben çağırmıyorum, kadın da alabilirdim onu zaten istemiyorum, elti taşınırken de gidip bakmadı bile. Onlar 15 yılda birbirlerinden iyice soğumuşlar artık birbirlerine tahammül edemiyorlar. Kayın da olmayınca hiç kalamıyor Kv.

Yani adam iyiyken çok iyi, kötüyken çok kötü. Her şeyi uçlarda yaşar. Gitti ta Azerbaycan’a doğum hediyesi olarak iPhone 13 promax aldı bana. Anası o zaman bile fişekliyordu, telefonunuz var avize al, çocuğun odası yok vs. diye beni kıskanıyordu. Macaristan’a gittim 1 hafta oğluma baktı, yani kıskançlığı yoktur, giyimime karışmaz, bir yere gittiğimizde en güzel ben olayım ister, bakımlı olmamı destekler, gider bana en iyi parfümü, kremi aldır. Ama öfkelendiğinde gözü bir şeyi görmüyor, sürekli mutsuz, bir şeylerden şikayetçi, bana ne yemek ne temizlik konusunda yardım etmez. Çocuk bakımında da öyle. Ama aramızda sevgi yok. Cinsellik de doğumdan sonra çok azaldı, iki çocuğumda da doğumdan sonra adama bir şey oldu. Ben bittiğine iyice ikna oldum. Buraya kadarmış.

Çok teşekkür ederim. Eskisi gibi rahat gelebileceğini sanmıyorum. Gelse de ben ona rahat vermem. Önceden Kv bi gitsin, ortalık düzelir diyordum ama eşle de dönülmeyecek bir yola girdik. Bazen üzülüyorum bazen de yüklerimden kurtuluyorum diyorum. Hayırlısı…

Neeee??? Luci bir konuda sinirlenip üyeliği iptal etmeme sebebim senin konunun sonucunu merak etmedim Sonra dayanamayıp diğer üyelere de yazdım tabi En önemli ayrıntıyı en sona saklamissin
Ya sen eskilerden misin bilmiyorum, bir Zeynep vardı, Kv’sini istemiyordu, kv’m kalp krizinden öldü demişti, eşiyle kötü olmuştu ben konuya hiç inanmamıştım ve fake çıkmıştı , ama bayağı yazıyordu millet, benim konum da onun gerçeği olma yolunda gidiyor

Yok değilim. Yanlış anlamayın sakin tabi ki duruma üzülüyorum ama bir türlü sonuca bağlanmıyor ve hergun yeni detaylar ekleniyorArkası yarın gibi birşey oldu gercekten

Galiba aileniz araba surmenizi desteklemezken o desteklemisti. Ama beni daha önceki boşanma işi sasirtti. Yani o despot halinden vazgeçip size yalvardı. Buna çok şaşırdım. Çünkü bu kadar ciddi bir boşanma olayından sonra erkekler genellikle eski davranışlarından vazgeçiyor. Boşanma blofu değil. Gerçekten bosanabileceginizi anladığında.

Bir ay ya sürdü ya da sürmedi. Sonra başka yerde çalışmaya başladı ve haftada bir gelmeye başladı eve. O zaman o kadar rahatlamıştım ki çok mutluydum. Sonra bana bu sürpriz hediye olarak araba alacakmış. Eve geldi tezgahın üstünde az bi bulaşık vardı. Gece onbire geliyordu sanırım. Annemi aradı, teyze sen kızının düzenine bakıyor musun, gel de bir bak diye, bir gün önce de temizlikçi gelmiş evi komple temizlemişti. Ben kv ve görümcenin eşi doldurduğunu düşünüyorum, çünkü beni beceriksiz göstermeye bayılırlar, eş de görümcede kalıyordu o zamanlar kv de oradaydı. Ben de dedim sen benim annemi bu saatte ararsan ben de seninkini ararım. Ben annesini ararken telefonumu aldı 8.kattan attı. Ben de evden kovdum. 2 ay küs kaldık, herkes duydu, ikimiz de boşanmaya karar vermiştik. Hafta sonları oğlumu alıyordu. Oğlum dizanteri olmuş, öylece kapıma attı çocuğu. Ben de bir başınayım, çalışıyorum, çocuğun vücudunda su kalmamış, ateşi düşmüyor, sürekli ishal, aldım kendim hastaneye götürdüm. Eşe mesaj yazdım, çocuk böyle böyle çok hasta diye, bana doktorun numarasını atmış sadece. Ben de her yerden engelledim. Oğluma serum takıldı ama hastanede ben iki gözü iki çeşme ağlıyorum artık sinirlerim nasıl bozulduysa. Kv ve kaynım geldiler, ben kv’yi hastaneden kovdum, o zaman da gitmedi Ben hastanede çıldırıyorum, hepsine saydırıyorum. Sonra doktor oğluma hastanede yatış verdi, CRP 500’e falan çıkmıştı 4 yaşındaki çocuğun. Bu sefer eş geldi, illa benim çalıştığım hastanede yatacak. Ben olmaz istemiyorum, bu çocuk bu hale gelene kadar neredeydin, o zaman niye yatırmadın da getirdin ağlata ağlata kapıma attın diye yine eşle birbirimize girdik, eşin halası be dayısı da gelmişlerdi onlar araya girdiler, ben onları kurmadım, beş gün oğlum hastanede yattı ve eşle hiç konuşmadık. Görümcem ziyarete geldi onu da hastaneden kovdum. Benim için her şey bitmişti. Eve döndük oğlumla, bu süreçte her zaman olduğu gibi ailem beni yalnız bıraktı. O kadar şey yaşamışım, abim beni hastaneden eve getirdi ve annem hiç oralı bile olmadı, annem babam izin verirse nefes alır, varlığıyla yokluğu aynıdır bizim için. Ben artık herkese ilan ettim boşanacağımı. Evimde oğlumla gerçekten çok rahattım. Sonra ne oldu, ev sahibi evi satılığa çıkarttı. Yine güzel bir sitedeydik. Ben o zaman çöktüm. Komşularım çok çok iyilerdi, oğlumla eşsiz çok mutluyduk ama o evin satılması beni çok sarstı. Bir yandan eşin akrabaları barışın diye arıyorlar, bir yandan eve bakmaya geliyorlar, bir yandan oğlum babamı istiyorum diye ağlıyor. Ben de dayanamadım, yaşadığımız yerden ev alması koşuluyla barıştım. O da aldı gerçekten. Taşınınca da bu adamla muhatap olmayacağım, yurt dışına gideceğim dedim. Almanca kursuna yazıldım. İkinci çocuğu da hiç istemedim, oğlum tedaviyle olmuştu, doktor ikinci de tüp bebekle olur demişti, ben de zaten tüp bebekle falan uğraşmayacağım için bir daha olmaz diyordum, meğer polikistik over zamanla düzelirmiş ve geç yaşta hamileliklere sebep olurmuş, şimdi spirali taktırdım üçüncüyü kaldıramam Taşınınca ve hamile kalınca bayağı bi düzeldi her şey, kv de kalan her şeyi yerle bir etti.

Tuhaf bir adam ev dağınık diye sizi annenize şikayet ediyor. Artık o kadar olaydan sonra akıllanır diye düşünüyorsun bu sefer de kızınız bana yemek yapmıyor diye şikayet ediyor.
Ona bu rahatlığı veren, şımartan anneniz. Zaten zor zamanlarınızda yanınızda olmamış bari köstek olmasın.
Artık ailenizi aramadığınızı yazmıştınız, bence doğru yapıyorsunuz. Bu olayda herkes haddini bilmeli, belki böyle geri adım atmayı öğrenirler.
Biliyorum çok zor ama bu insanlar başka şekilde yola gelmez.

Bu olaylar olduğunda 2 sene önce ramazandı yine. Ben aileme çok kırılmıştım, yani çocukla bir başıma oturuyorum, o hastaneden tek başıma çıkıp gelmişim, benim yanımda gelmemişti annem, komşum yemek getirmişti ve komşumun omzunda hüngür hüngür ağlamıştım. Her zaman da yüzüne vururum. O zaman da bayramda ailemin yanına gitmemiştim, komşularım bana daha çok sahip çıkıyor diye, ailem de orada yalnızsın çık gel demediler. Neymiş pandemi varmış, ben komşularla görüşüyormuşum, korona getirirmişim, hastanede ya korona varsaymış. Benim kıt akıllı kv bile torununun yanına gelmişti o zaman. Ben Ardahan’da 3 ay yalnız kaldım oğlumla, oğlum 2 yaşındaydı ve bakıcının ona bağırdığını söyledi, eve kimseyi bulamıyorum, annem gelmedi, ben de annemi, babamı her yerden engelledim o kadar zoruma gitmişti. Babam emekli bu arada, isteselerdi gelebilirlerdi. Ama ben evlendikten sonra onların evladı olmaktan çıktım. Yani ne eş, ne aile, ne kv hiçbiri bunca sene yola gelmediler, en iyisi hepsini hayatımdan çıkarmak. Çıkarmıştım da ne güzel , adam geri döndü, keşke dönmeseymiş

Adamın nereli olduğu, tavrı, mesleği tahmin edebiliyorum. Ben sizi sevmediğini de düşünmüyorum. Annesine de bayilmiyor bence. Sadece fazla despot, annesinin ağzına fazla bakıyor. Gorumceler emin olun çok önemli. Benim de kardeşlerim var. Ne zaman onların yaşadığı şehirlere gitsem davet etmek için yarışırlar. Evlerinde el üstünde tutulurum. Niye biliyor musun? Ortalığı kizistirmam. Kim birini şikayet etse şikayet ettiği kişinin iyi taraflarini söylerim. Ama bana da kötü görümce dustu. Biri bin yapar, kıskanç. Annesi aglasiyorsa, bu bayılır
Annesi sakinlesecek olsa tekrar ortamı ateşler ki kimsenin huzuru olmasın.

Ben de görümceyim bizim gelin de bizi çok sever. Ama benim görümce kendine bile hayrı olmayan biri. Sürekli kocasıyla kavga eder, ikinci evliliği bi de, ne kendi kv’siyle görüşüyor ne de eşi benim kv’yle görüşüyor. Kendi kv’si de benim kv gibi yapışkan biri. Senelerce kıza musallat oldu. Oğlu bekardı, görümcem boşanmıştı onu falan hiç kendine yediremedi. Bana gelince de annesi melek, ben kötüyüm. Görümceye açık açık söyledim anneni istemiyorum diye sanırım bana küstü, iyi oldu hepsi öğrenmiş oldular. Tuhaf bir aile zaten kv günde en az üç kere görümceyle konuşur, olan biteni ispiyonlar. Annem aramış şimdi oğlanın psikolojisini bozdun diye ben de ben napayım adam yüzüme bakmıyor dedim, yemek yapıyor musun dedi , yapıyorum dedim en son yüzüne kapattım beni de bir daha arama dedim. Aramadı gerçekten. Ruhum daraldı, ben en iyisi bir komşuya gideyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…