• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hizmet ettirmeyi sever bazı tipler. Rahatı için gelip kalır, suya sabuna dokunmaz bi de şikayet ederler sürekli. Sabır testi oluyorlar mübarekler.
Bu başka bir cins. Temizliği, yemeği ben yapayım her şeye de karışayım istiyor. Oğluna kendini becerikli, beni de beceriksiz göstermek istiyor. Beni aşırı derecede kıskanıyor. Kimse beni beğensin istemiyor, mutfak robotu almıştım kendime, bana da al diye öldürdü kendini, rondoyu kullanırken yüz ifadesine bakıyorum çatlıyor kıskançlığından bunu luci nasıl aklı edip de almış diye. Kızı anne ne yapacaksın diyor, yok diyor alacam. Airfryer’ımı görüyor, bende alacam bundan diye başlıyor. Diğerlerinde bunu yapmıyor mesela. Kızının rondosu varmış, onda görüp istemiyor, ama bende bir şeyi beğense hasetinden ölüyor.

Bu başka bir cins. Temizliği, yemeği ben yapayım her şeye de karışayım istiyor. Oğluna kendini becerikli, beni de beceriksiz göstermek istiyor. Beni aşırı derecede kıskanıyor. Kimse beni beğensin istemiyor, mutfak robotu almıştım kendime, bana da al diye öldürdü kendini, rondoyu kullanırken yüz ifadesine bakıyorum çatlıyor kıskançlığından bunu luci nasıl aklı edip de almış diye. Kızı anne ne yapacaksın diyor, yok diyor alacam. Airfryer’ımı görüyor, bende alacam bundan diye başlıyor. Diğerlerinde bunu yapmıyor mesela. Kızının rondosu varmış, onda görüp istemiyor, ama bende bir şeyi beğense hasetinden ölüyor.
Aynısı bende de var. Sürekli bana da al 🤦🏻‍♀️

Hangi konuyu okusam içinden KV konusu çıkıyor,aman Allahım 😳 cogu kvdelr yuva yıkıyor farkında mısınız,yani kocalarda rol oynuyor,fakat kvdeler oğullarının bu (anne) saygınlığıni,resmen ogullarrinin yuvalarını kastetecek dereye götürüyorlar,bu çok feci,kendimize gelelim hanımlar,burada muhakkak anne oğullar vardır, çocuklarımızı gelecekte benim garantorum olarak buyutmuyorsunuZ,yani bu kvdedebir kadın sonuçta..anne hakkıda peki evlat hakkı evladin yanında torun,gelin hakkı..yuvanın üstünden silindir gibi geçip,sonra ben naptimki demekle vicdan rahatlatsanizda,ettiğiniz yanınıza kar kalmaz.
Burada bazı Oğlan anaları gelin konularına beğenmedim atıyor. Zihniyet maalesef aynı. Oğlum olursa herhangi bir duruma dahil olursam gelinimi tutacağım. İnşallah sizin gibiler değiştiririz 🌸

Burada bazı Oğlan anaları gelin konularına beğenmedim atıyor. Zihniyet maalesef aynı. Oğlum olursa herhangi bir duruma dahil olursam gelinimi tutacağım. İnşallah sizin gibiler değiştiririz 🌸
Oğlum da var kızım da. Evlerinde mutlularsa, çocukları sağlıklıysa benden mutlusu olmayacak. O yaşlarda da Allah kısmet ederse bol bol gezeceğim ya da kitabımı okuyacağım, kimseye musallat olmayacağım. Bizim kültürde biraz da işsizlikten kv’ler çocuklarına sarıyorlar, başka ilgi alanları yok çünkü. Bi Avrupa’daki yaşlılara bakın bi de bizimkilere, bizimkiler işe yaramamaktan kendilerini erken yaşlandırıyorlar.

Oğlum da var kızım da. Evlerinde mutlularsa, çocukları sağlıklıysa benden mutlusu olmayacak. O yaşlarda da Allah kısmet ederse bol bol gezeceğim ya da kitabımı okuyacağım, kimseye musallat olmayacağım. Bizim kültürde biraz da işsizlikten kv’ler çocuklarına sarıyorlar, başka ilgi alanları yok çünkü. Bi Avrupa’daki yaşlılara bakın bi de bizimkilere, bizimkiler işe yaramamaktan kendilerini erken yaşlandırıyorlar.
Evet evet çok doğru. Kvm işsiz ve sosyal yaşamı hiç yok tüm hayatını oğluna adamış. Balayında bile problem çıkarmıştı, sonrasında başka bir yere tatile gittik oraya geldi peşimizden falan filan. Her şeyime alınır, sürekli eşime şikayet eder. Eşimden fırça yer, ben konuşurum ‘bak ne istiyorsun aramız mi bozulsun’ diye, “yok kızım ben alınmadım, kırılmadım siz iyi olun” der bir de. Tam çıldırmalık. Bu nedenle kv konuları hassas noktam oldu, hepsinde ilgili kvye kızarken kendi kvmle ilgili de hıncımı alıyorum 😅

Bir kere tuvalet fırçamın aynısından istedi diye tüm şehri dolaşmıştık 🤣🤣🤣 hayret bugün eş ilk defa benimle konuştu, çocuğun öğretmenini arar mısın diye. Ben aynı soğuklukta devam ediyorum yalnız.
Çünkü bayram yaklaşıyor. Gidelim yada gelsin demek için konuşacaktı sizinle. Amacı bayram ziyareti

Evet evet çok doğru. Kvm işsiz ve sosyal yaşamı hiç yok tüm hayatını oğluna adamış. Balayında bile problem çıkarmıştı, sonrasında başka bir yere tatile gittik oraya geldi peşimizden falan filan. Her şeyime alınır, sürekli eşime şikayet eder. Eşimden fırça yer, ben konuşurum ‘bak ne istiyorsun aramız mi bozulsun’ diye, “yok kızım ben alınmadım, kırılmadım siz iyi olun” der bir de. Tam çıldırmalık. Bu nedenle kv konuları hassas noktam oldu, hepsinde ilgili kvye kızarken kendi kvmle ilgili de hıncımı alıyorum 😅
Keşke benim eş de fırçalasa ama nerdeeee…Sürekli benim dedikodumu yapar herkese, yüzüme karşı da melek kesilir. Kv’nin sosyal hayatı kardeşleri ve onlarla yaptığı dedikodu üzerine kurulu. Öyle çıkayım dolaşayım kendi hayatımı yaşayayım diyen biri değil maalesef.

Sınavı 6 soruyla kaybettim maalesef, ağustosta tekrar sınava gireceğim. Eşten boşanırsam ailem de olmayacak artık, en ufak bir şeyde sana boşanma dedik biz, bize mi güvendin vs. diyecekler, ailem de olmayacaksa yurt dışı benim için en iyi çözüm gibi duruyor ama kendi çabanla ve öğretmen olarak gitmek o kadar zor ki…Allah yardımcım olsun.
Çocuklar, eş, kv stresi etki yapmıştır. Bir sonrakinde olur❤️
Belki ilerisi düşündüğünüzden daha iyi olacak. Eşiniz sizi kararlı görünce geri adım atarak daha iyi bir eş olabilir.

Kendi standartlarım umrumda bile değil. Tek korkum oğlumun düzeninin bozulması. Maddi kaygılarım tabi ki var, hele ki böyle bir ülkede. Ailemin de maddi kaygısı var benim için. Eşten çok kazanıyor olsaydım bu adamı ve ailesini niye çekeyim. Onlar da kullanıyorlar bu durumu. Herkes kullanıyor.
Ne diyim haklısınız, anne olmak herşeyi düşünmek demek...maalesef parasız nefes almayı bile düşünür duruma geleceğiz... Umarım bir şekilde çözüm bulursunuz.

Çocuklar, eş, kv stresi etki yapmıştır. Bir sonrakinde olur❤️
Belki ilerisi düşündüğünüzden daha iyi olacak. Eşiniz sizi kararlı görünce geri adım atarak daha iyi bir eş olabilir.
10 yılda her şey daha kötüye gitti. Benim tepkim de yılların birikimi zaten. İyice bıkmışım. Tek isteğim var o da evden gitmesi, bizi rahat bırakması. Umarım gerçekleşir 🙏

Ne diyim haklısınız, anne olmak herşeyi düşünmek demek...maalesef parasız nefes almayı bile düşünür duruma geleceğiz... Umarım bir şekilde çözüm bulursunuz.
Amin, tek çözüm kavgasız evi terk etmesi. Bu adamdan hiçbir şey olmaz. Umarım vicdana gelir ve sessiz sedasız evden gider.

Hangi konuyu okusam içinden KV konusu çıkıyor,aman Allahım 😳 cogu kvdelr yuva yıkıyor farkında mısınız,yani kocalarda rol oynuyor,fakat kvdeler oğullarının bu (anne) saygınlığıni,resmen ogullarrinin yuvalarını kastetecek dereye götürüyorlar,bu çok feci,kendimize gelelim hanımlar,burada muhakkak anne oğullar vardır, çocuklarımızı gelecekte benim garantorum olarak buyutmuyorsunuZ,yani bu kvdedebir kadın sonuçta..anne hakkıda peki evlat hakkı evladin yanında torun,gelin hakkı..yuvanın üstünden silindir gibi geçip,sonra ben naptimki demekle vicdan rahatlatsanizda,ettiğiniz yanınıza kar kalmaz.
Ne oluyor biliyor musunuz? Karşı tarafın kötü huyları bir süre sonra bana da sirayet etti. Hiç kimseye yapmadığım suratı onlara yaptığımı farkettim. Çünkü yap,soyle, konuş, en güzel gunlerimi mahvet sonra görüşelim de görüşelim. O sevmediğiniz ve size kötülük yapmış, bundan hiç ders almamıs insanla görüşme zorunluluğu çok alcaltici yorucu birşey. Ben o yuvasına kastedecek dereceye geldiğini bile çok sonra anladım.

Ben bir de onlara da hak veriyorum yani. Bu kadınla altlı üstlü oturmak da çok zor ama en azından kapını kapatıp oturuyorsun bi de Kv’yle komşu gibiler, aynı sofraya oturmazlar bile. Bi de ben kadınla tartışmışım, eltide kalamadığını yüzüne vurmuşum, kadın oraya kalmaya gitti, 3-4 gün kaldı sonra hoppp memlekete…Eee bende kalmak için bir taraflarını yırtıyorsun eltide niye kalamıyorsun, sabah akşam bana eltiyi övüyorsun insan benim inadıma kalır orada. Ama yok benim elti direk dövüyor herhalde 🤣
Luci senin konuda tek katilmadigim yer. Senin eltide de kalsın israrin. Ve eltiye aman biraz da o baksın bakış acin. O kadını en iyi senin anlaman lazim. O elti altlı üstlü ne yaşadığı biliyor musun? 15 seneydi galiba. O kadın ordan kaçmış. Bir de düşün ilk gelin kadın daha da densiz olduğu zamanlar. Bir daha siz bosansaniz dahil o çembere girmez, iyi de eder.

Luci senin konuda tek katilmadigim yer. Senin eltide de kalsın israrin. Ve eltiye aman biraz da o baksın bakış acin. O kadını en iyi senin anlaman lazim. O elti altlı üstlü ne yaşadığı biliyor musun? 15 seneydi galiba. O kadın ordan kaçmış. Bir de düşün ilk gelin kadın daha da densiz olduğu zamanlar. Bir daha siz bosansaniz dahil o çembere girmez, iyi de eder.

+
Sürekli başkalarından birsey bekleyerek hatta mecbur tutarak evlilik mi yurur.
Annesi gelmediği takdirde esi huzur mu verecek asıl problem eşte ztn problemli iletişim sorunları olan bir evlilikmis yaşanan sorunun adı kv olmus ama başlarına ne gelirse gelsin kaldıramazlarmis hep benzer şeyler hep benzer ifadeler ile anlatılmış ama sonuç degismemis
Eltiye dış bileyecegine nasıl iletişim kurdu da hem merkeze geldi hem iletişimi kuvvetli hersey normal gidiyor diye düşünmek gerekmiyor mu?
Daha önce de yazdım, ortada çocuklar var boşanma gerçekleşse de iletişimsizligi tercih etmek yine çocukların zararına olur kv de bir yere kadar suçlu adam o kdr sevgisiz ve bencil ki buraya kdr bu evlilik nasıl sağlıklı yürümüş akıl almiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back