Dün lüzumsuz bir konudan ban yedim. Yazamadım bir türlü
Sizin durum bende hemen hemen açıklığa kavuştu. Sizin tek probleminiz var. O da ekonomik. Yoksa sizin kocanız evinde, işinde gücünde ama despot, katı, uzun dönem yaşaması zor. Siz de pek sevmiyorsunuz. Aslında siz bu evlilikten kurtulmak istiyorsunuz. Kayinvalide bardağı taşıran son damla olmuş. Para yeterli olsa dakika durmazsiniz. Eee tabi kendine göre konforu da bırakmak istemiyorsunuz. Özel okul, iyi bir sitede ev. Bu da doğal. Çünkü biliyorsunuz ki ayrılsaniz kocanız çocuğu ozel okula vermez, evi almak için herşeyi yapar.
Bir yandan hiç barisasiniz yok bir yandan da o kadar bastırıp, korkutmuş ki. Bayram günü ne olacak diye şimdiden korkuyorsunuz.
Burdan siz çok etkilenmeyin. Sizin arkanızda bırakın desteği kocanız dovse aman ses çıkarma diyecek korkunç bir zihniyet var. Sizde de kuru soğan yerim bu adamı çekmem kararligi yok.
Bence sizin taraftan kimseyle konuşmayın artık. Yok küçük çocuğu arayacakmis da falan anne babayı baristiravakmis. Hepsinin kalıbına yani.
Karı koca konuşma vakti geldi. Gururum incinmesin diyorsanız. Sürekli birini aradığın için herkes beni arıyor bunaliyorum diye konu açarsınız.