• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocalar arkada değil şimdi yine kavga ettik çağırıyorlar gidelim dedi anlattım tek tek yüzde yüz haklısın Ama!!! o zaman hiç görüşmeyecek miyiz diyor gitmek istiyor yine kavga çıkaran benmişim gibi oldu
Çok yorucu çok..Karşı taraf da bunu o kadar güzel kullanıyor ki…Sabır ve kurtuluş diliyorum benim durumumda olan herkese.

Ben basta da sizin tavrınızı doğru bulmadım hala bulmuyorum hep başkalarına göre yaşıyor yada başkalarından tepki bekliyorsunuz.
En başta elti suçlu idi, insanlar açık açık senin kocan böyle istiyor dedi. Aranız bozuldu evin durumu çok önemli şerh koydurmadiniz
Boşanmayi dusunuyor olabilirsiniz ama öyle bir durumda bile eşiniz ve annesi ile çocuklar için muhattap olacaksınız şu an ne sizi anlayan var ne çözüm var en kotu sizsiniz baktığınızda melek gözüken insanı evinde istemeyen durup dururken Olay çıkaran ama kimsenin ciddiye almadığı gelin konumuna düştünüz biraz net olmalı konuşarak ilerlemelisiniz anneniz ozur dile mi dedi anlatmalisiniz dava ise dava şart ise şart ama bu tepkisizlik boşa zaman kaybı bence.

Ben basta da sizin tavrınızı doğru bulmadım hala bulmuyorum hep başkalarına göre yaşıyor yada başkalarından tepki bekliyorsunuz.
En başta elti suçlu idi, insanlar açık açık senin kocan böyle istiyor dedi. Aranız bozuldu evin durumu çok önemli şerh koydurmadiniz
Boşanmayi dusunuyor olabilirsiniz ama öyle bir durumda bile eşiniz ve annesi ile çocuklar için muhattap olacaksınız şu an ne sizi anlayan var ne çözüm var en kotu sizsiniz baktığınızda melek gözüken insanı evinde istemeyen durup dururken Olay çıkaran ama kimsenin ciddiye almadığı gelin konumuna düştünüz biraz net olmalı konuşarak ilerlemelisiniz anneniz ozur dile mi dedi anlatmalisiniz dava ise dava şart ise şart ama bu tepkisizlik boşa zaman kaybı bence.
Hiç kimse beni anlamıyor, başta eş ciddiye almıyor. Aynen dediğiniz durumdayım şu an ve benim ciddi bir avukat desteğine ihtiyacım var. En azından ona göre bir yol çizerim. Ne aileyle, ne komşuyla, ne buradakilerle, ne de kendi iç sesimle hiçbir yere varamıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Hiç kimse beni anlamıyor, başta eş ciddiye almıyor. Aynen dediğiniz durumdayım şu an ve benim ciddi bir avukat desteğine ihtiyacım var. En azından ona göre bir yol çizerim. Ne aileyle, ne komşuyla, ne buradakilerle, ne de kendi iç sesimle hiçbir yere varamıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bunu da iyi düşünün
Eger boşanmayacaksaniz terapi alın bence kesinlikle gerekli.
Adam ztn sorunlu olduğu için bu kısımda yorum yapamıyorum ama sizin hayatınız
Net ve makul olun insanlar size hayır diyemesin ama böyle sessiz devam ederseniz biz onu kandiririz modu devam eder bana da ztn yumuşayacak gibi geliyorsunuz başkası ne der diye yaşamayı bırakın bayram geliyor bekle bekle nereye kdr

Bunu da iyi düşünün
Eger boşanmayacaksaniz terapi alın bence kesinlikle gerekli.
Adam ztn sorunlu olduğu için bu kısımda yorum yapamıyorum ama sizin hayatınız
Net ve makul olun insanlar size hayır diyemesin ama böyle sessiz devam ederseniz biz onu kandiririz modu devam eder bana da ztn yumuşayacak gibi geliyorsunuz başkası ne der diye yaşamayı bırakın bayram geliyor bekle bekle nereye kdr
Daha önce terapi aldım ve çok işe yaramıştı. Şimdi seansları çok pahalı ve çalışmıyorum. Aynen herkes beni ikna moduna girdi. Abime ve ablama gelmemelerini, barışmak istemediğimi söyledim. Cidden barışmak istemiyorum, babama da söyledim, hatta onlara moralimin çok iyi olduğunu söylüyorum sürekli. Gerek yok bundan sonra sürdürebileceğimi sanmıyorum.

Eşiniz bu hafta içinde konuşmak isteyecektir. Her yere şikayet ettikten sonra sıra direkt sizinle konuşmaya geçecektir. Büyük bir kavga sonrasında tekrar barışırsınız herhalde. İkiniz de ayrılmaya hazır değilsiniz, umarım kurtarırsınız evliliğinizi.

E biliyorlar demek ki senin sadece blöf yaptigini. Yoksa bosanmayi göze Alan kisi gider o serhi koydurur
Bu şerh koydurma işine siz neden bukadar taktınız?
Kadının bir bildiği yada çekindiği birşey var demekki?
Burda her verilen öneriyi uygulayacak konu sahibleri diye bir kuralmı var?
İşine geleni alır, işine gelmeyeni bırakır
Şerh koydurduğu zaman adam kadına şiddet uygularsa gidip sizmi kurtarcaksınız?
Hem ister blöf yapar sonra barışır, yada yapmaz yoluna bakar. Kime ne yani.

Şerh işini de tekrar düşüneceğim, haklısınız ezik modda gidiyorum yine :KK43:
Eşinizin şiddet eğilimi vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir avukatla görüşmeden şerh işine girmeyin derim. Gerçekten boşanmayı düşünüyorsan, işin ehlinden bilgi alarak yapın ne yapacaksanız.

Yani yanlış bir şey yapmak istemiyorum, iki küçük çocuğum var, oğlum bugün , babam eve gelecek mi dedi, onun gözünün önünde bir şey yaşansın istemiyorum. Herkes beni düşünüyor ama adam haklı olsun istemiyorum. Şerh koyarım, bana güvenmiyor diye beni herkese şikayet eder, bir de adam çok inat, gider bu sefer inadına satmaya çalışır ya da arabamı falan elimden almaya kalkar, insan her şeyi düşünüyor. Ben de diyorum şerhi duyarsa zaten dava kadar büyük etki yaratır, dava açayım gitsin. En azından etki yarattığına değer. Yarın kv’yi arayıp sus diyeceğim ve torunlarını seviyorsa kendisine ev tutmasından başka bir çözüm olmadığını söyleyeceğim. Gerçekten de yok. Gelip kalmayacağım diyor ama güven de vermiyor. O güven olmadığı için de eş adım atsa dahi ben barışamıyorum.

Yani yanlış bir şey yapmak istemiyorum, iki küçük çocuğum var, oğlum bugün , babam eve gelecek mi dedi, onun gözünün önünde bir şey yaşansın istemiyorum. Herkes beni düşünüyor ama adam haklı olsun istemiyorum. Şerh koyarım, bana güvenmiyor diye beni herkese şikayet eder, bir de adam çok inat, gider bu sefer inadına satmaya çalışır ya da arabamı falan elimden almaya kalkar, insan her şeyi düşünüyor. Ben de diyorum şerhi duyarsa zaten dava kadar büyük etki yaratır, dava açayım gitsin. En azından etki yarattığına değer. Yarın kv’yi arayıp sus diyeceğim ve torunlarını seviyorsa kendisine ev tutmasından başka bir çözüm olmadığını söyleyeceğim. Gerçekten de yok. Gelip kalmayacağım diyor ama güven de vermiyor. O güven olmadığı için de eş adım atsa dahi ben

Terapi şartı kossaniz yada siz gitmek istediğinizi söyleseniz Dr onuda çağırsın tamam bosanin diyemem ama birinin müdahalesi şart size, böyle sus sus nereye kdr
Hiç konuşmadan dava açmakta tepki oluşturmaz mi?

Birde ev tutmak sorunu çözecek mi emin misiniz? Amaç birlik olmak gibi değil mi, ev taşınır hafta 7 siz 6 gün görüşurseniz ne anlamı kaldı bunca çilenin?

Terapi şartı kossaniz yada siz gitmek istediğinizi söyleseniz Dr onuda çağırsın tamam bosanin diyemem ama birinin müdahalesi şart size, böyle sus sus nereye kdr
Hiç konuşmadan dava açmakta tepki oluşturmaz mi?

Birde ev tutmak sorunu çözecek mi emin misiniz? Amaç birlik olmak gibi değil mi, ev taşınır hafta 7 siz 6 gün görüşurseniz ne anlamı kaldı bunca çilenin?
Ev tutulursa gelmez. Benim sitemde kiralık ev yok. Mecbur biraz uzağa taşınacak, eş gider yanında kalır. Benim kv kimseyi istemez evinde, gelinsin gidilsin olayı da olmaz. Ev tutulmasından başka çare de göremiyorum. O kadın her türlü bahaneyle yine gelmeye çalışacak.

Yani yanlış bir şey yapmak istemiyorum, iki küçük çocuğum var, oğlum bugün , babam eve gelecek mi dedi, onun gözünün önünde bir şey yaşansın istemiyorum. Herkes beni düşünüyor ama adam haklı olsun istemiyorum. Şerh koyarım, bana güvenmiyor diye beni herkese şikayet eder, bir de adam çok inat, gider bu sefer inadına satmaya çalışır ya da arabamı falan elimden almaya kalkar, insan her şeyi düşünüyor. Ben de diyorum şerhi duyarsa zaten dava kadar büyük etki yaratır, dava açayım gitsin. En azından etki yarattığına değer. Yarın kv’yi arayıp sus diyeceğim ve torunlarını seviyorsa kendisine ev tutmasından başka bir çözüm olmadığını söyleyeceğim. Gerçekten de yok. Gelip kalmayacağım diyor ama güven de vermiyor. O güven olmadığı için de eş adım atsa dahi ben barışamıyorum.
Siz burda verilen her fikre bakmayın
İşinize yarayan olursa değerlendirin, yaramayanı elleyin
Kendi hayatında hiç birşey yolunda değilken, başkasına ben olsam şöyle böyle yapardım demekle olmuyor, heleki böyle bir konuda. Adam şiddete eğilimli olduğunu kaç kez söylediniz, sizin başınıza birşey gelse burdan kimse gelip çocuklarınıza 2 saat bakmaz.Ruhumuz bile duymaz. O yüzden siz kendi doğru bildiğinizden şaşmayın.

Siz burda verilen her fikre bakmayın
İşinize yarayan olursa değerlendirin, yaramayanı elleyin
Kendi hayatında hiç birşey yolunda değilken, başkasına ben olsam şöyle böyle yapardım demekle olmuyor, heleki böyle bir konuda. Adam şiddete eğilimli olduğunu kaç kez söylediniz, sizin başınıza birşey gelse burdan kimse gelip çocuklarınıza 2 saat bakmaz.Ruhumuz bile duymaz. O yüzden siz kendi doğru bildiğinizden şaşmayın.
Yani ben o gün 5 aylık bebeğimle oradan oraya koşturdum ve o kadar telef olduk ki, bebeğimin çektiği eziyetin hatrına zaten koydurmadan gelmeyecektim. Ama görevli kadın eşinize bildireceğiz deyince durup tekrar düşünmek istedim . Bu adam benim uyandığımı fark ederse benden mutlaka hıncını almak ister, ortalığı dağıtır, tapu devri olmuş 50-100 bin lira, bu adam durduk yere mal kaçsın diye o paraya şimdilik kıyamaz, benim dava açacağıma falan da inanmıyor zaten. Ortalık karışacaksa benim dava açmam daha mantıklı, şiddet eğiliminin ispatı da var, uzaklaştırma da isterim. Yani avukatla ilerlemek hem benim kararlılığımı gösterir hem de benim kavga edecek hiç gücüm kalmadı, tantana da boş yere çıkmamış olur.

Ortamı bilen sizsiniz haklısınız... adam niye adım atmıyor ona takılıyorum sinir oluyorum ben
Karşımda mülayim bir adam olsa olaylar zaten bu noktaya gelmez. Küsüm ama adamı kızdırmamak için elimden geleni yapıyorum. Adam kendini çok çok haklı görüyor, bana hakaret etmemişmiş, yemek yokmuş falan filan. Dün gece sabaha kadar yatmadı, sigara üstüne sigara, mutlu olduğunu düşünmüyorum. Öğlene doğru benim kv’yi arayacağım tekrar.

Şerhi koydurunca adam konu sahibine saldırırsa ne olacak adam da potansiyel var çünkü
Adam evi satar ya da devretse konu sahibi ne yapacak siz onu düşündünüz mü? Şiddet mi gösteriyor, alsın raporunu, şikayet ve uzaklaştırma ile evden yollasın. Açsın davayı.

Adam evi satar ya da devretse konu sahibi ne yapacak siz onu düşündünüz mü? Şiddet mi gösteriyor, alsın raporunu, şikayet ve uzaklaştırma ile evden yollasın. Açsın davayı.
Ne kolay diyorsunuz şiddet görürse rapor alsın diye
Rapor almaya fırsat bulamazsa nolcak?
Şiddet eğilimi bir adam cinayet işlemekten çekinirmi sizce

Adam şerhi kesinlikle hak ediyor, orası ayrı bir konu. Ama evde o kadar gergin bir ortam var ki şu ortama onu sokamam. Tapu devretmek dünya para artık hemen yapabileceğini sanmıyorum, ben kendi kafama göre değil avukatla ilerlemek istiyorum. Çocuğumun çeyreğini bozdurdum şimdi, yarın da avukata gideceğim inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back