Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle . Kv gelmeyeceğine anneme söz vermiş. Hemen gelebileciğini sanmıyorum.Bunu yapmayan adam arkandan atıp tutuyor bir de özür dileyeceksin..40 yıl sırtında taşı yere bırak bak neler oldu..sömürmek istiyorlar başkaldırınca herkes kötü...o evde sen yaşayacaksın şimdi özür dilesen kaynanan 2 haftaya sende
Babaları ne yapıyor, ilgilenip vakit geçiriyor mu çocuklarıyla? O düşünüyor mu?Beni en hassas yerimden, oğlumdan vuruyor. İnanın öğretmenine bile soruyorum oğlumda bir sıkıntı var mı diye. Küçük bebekle onu sürekli bir yerlere götürüyorum, yemek yapıyorum. Anne de böyle söyleyince acaba oğlumu ben mi üzüyorum diye kendimi hasta ediyorum.
Öyle ama karşımda beni anlayan birileri yok ki. Hele kv’ye ne demeli artık bilmiyorum. Herkesten nefret ediyorum.Anne mutluysa çocuk mutlu olur..gelecek günleriniz için savaşıyorsunuz şimdi dayanmaya çalışıyorsunuz ona yansıtmadan ama aynı döngü devam ederse kaynana yerleşirse sürekli evde kavga huzursuzluk olacak yine 6 ay sonra büyük patlayacaksınız
Babaları doğru düzgün ilgilenmiyor. Kv meleği oynuyor herkese şu an.Babaları ne yapıyor, ilgilenip vakit geçiriyor mu çocuklarıyla? O düşünüyor mu?
Ailenize de yazıklar olsun.
Geri adım atmayın, ailenize de tepki gösterin, görüşmeyi bir süre. Sizin evladınız benkm, beni düşüneceksiniz, damadınızin yemediği yemeği değil. Çok ilginç gerçekten.
Kayinvalideye susup oturmasını söylesin biri kadın ara karıştırıyor hala.
Niye çocukları düşünmek size kalıyor o zaman?Babaları doğru düzgün ilgilenmiyor. Kv meleği oynuyor herkese şu an.
Arkadaşların komşuların var onlarla dertleş boş verÖyle ama karşımda beni anlayan birileri yok ki. Hele kv’ye ne demeli artık bilmiyorum. Herkesten nefret ediyorum.
Ailemin tavrı üzücü de en çok üzen eşin tavrı. Bana kendimi çok değersiz hissettirdi. Barışsan ne olacak adamdan zaten soğudum.Benim anne babamda aman onlara git ara sürekli ama yaranamadım ben isyan ettikçe beni anlamadılar aman kaynanın gönlünü al vs.. en sonunda patladım bir gün orada. Zaten iyi gelinken de sevmiyorlar değerimi bilmiyorlar o yüzden gitmek istemediğim zaman gitmiyorum eskiden arardım aramıyorum.Ama evde hep dilimde senelerin birikmişliği lafları unutamıyorum yaşadıklarım travma oldu .Aylar sonra görüştük eşimin yanında laf söyledi hatta tekrar etti..eşim sonunda benim halimi anladı !!! tel etmiş 'çok ayıp ettin anne' demiş ama senelerim gitti
Babam yine aynı..he he diyorum üzmüyorum onları !(gitmiyorum da)
muhteşem cvp ..korkuyor kadın senden şu anYerinizde olsam arar ağzıma geleni söylerim, bir daha ailemi aramayacaksın diye. Etrafınızdaki kimse iyilikten, güzellikten anlayacak insanlar değil.
Kv anneme “ oğluma her gün barışın diyorum” diyormuş güya. Kv’yi arayıp saydırıp saydırmamak arasında ikilemdeyim şu an.Niye çocukları düşünmek size kalıyor o zaman?
Kayınvalide cidden sıkıntılı bir tip, ailenizi arayacağınq oğluna laf söylesin. Sizi zor durumda bırakıyor sadece.
Yerinizde olsam arar ağzıma geleni söylerim, bir daha ailemi aramayacaksın diye. Etrafınızdaki kimse iyilikten, güzellikten anlayacak insanlar değil.
Ben bu kadını arayıp bir şey söylesem ben iyi niyetle aradım hala beni suçluyor diyecek. Onu hiçbir şekilde haklı çıkarmak istemiyorum.muhteşem cvp ..korkuyor kadın senden şu an
Durun bi komşumu arayayım:)Arkadaşların komşuların var onlarla dertleş boş ver
Siz akıllanmazsınız. O ev elden gidince salya sümük ağlayacak olan sizsiniz. Ben sizin dava açacağınızı da düşünmüyorum. Hatta biri bir şey yapsa da barışsak ama adım atan ben olmasam diye içten içe delirdiğinize eminim artık. Size verilen akılların kaçını dinliyorsunuz acabaŞerhi koydurmadım, eşe konulduğuna dair bilgi gidiyormuş, evde büyük kavga çıkar, o kavga çıkacağına direk gideyim dava açayım, avukat iki araba ve eve şerh koysun direk, hiç olmazsa oradan oraya dolaşmam diye düşünüyorum.
Ev zaten krediyle alındı ve ipotekli. Kolay kolay satamaz. En azından yolunu yordamını öğrendim. Gerekirse koyarım da. Akılları gayet iyi dinliyorum, benim görmediğim çoğu şeyi gösterdi herkes. Buradaki yorumlar olmasa belki çoktan barışmıştım, buradaki üyeler çok destek oldular sağ olsunlar. Barışma niyetinde olsaydım kv geldiğinde barışırdım zaten.Siz akıllanmazsınız. O ev elden gidince salya sümük ağlayacak olan sizsiniz. Ben sizin dava açacağınızı da düşünmüyorum. Hatta biri bir şey yapsa da barışsak ama adım atan ben olmasam diye içten içe delirdiğinize eminim artık. Size verilen akılların kaçını dinliyorsunuz acaba
Oha yani, ohaaa kusura bakma ama sen her seyi hak ediyosun. Git Bari kocanin kvnin gönlünü Al, bu blöf cok uzadiŞerhi koydurmadım, eşe konulduğuna dair bilgi gidiyormuş, evde büyük kavga çıkar, o kavga çıkacağına direk gideyim dava açayım, avukat iki araba ve eve şerh koysun direk, hiç olmazsa oradan oraya dolaşmam diye düşünüyorum.
Gerçekten o kadar yıprandım ki, tek başıma mücadele ediyorum. Oğlumu mutlu etmeye çalışıyorum. Abime söyledim beni suçlamaya geleceksen gelme, kavga çıkarırım dedim. Gelmem o zaman dedi. Yoruldum. Kimse eşe çocuğun var, yabancı değil karın git gönlünü al demiyor. Kadın olmak çok zor.
Ailemin tavrı üzücü de en çok üzen eşin tavrı. Bana kendimi çok değersiz hissettirdi. Barışsan ne olacak adamdan zaten soğudum
Kocalar arkada değil şimdi yine kavga ettik çağırıyorlar gidelim dedi anlattım tek tek yüzde yüz haklısın Ama!!! o zaman hiç görüşmeyecek miyiz diyor gitmek istiyor yine kavga çıkaran benmişim gibi olduAilemin tavrı üzücü de en çok üzen eşin tavrı. Bana kendimi çok değersiz hissettirdi. Barışsan ne olacak adamdan zaten soğudum.
Olur, alırım gönüllerini. Eşe haber gideceğini öğrenince oturup bi düşünmek istedim sadece, hiç koydurmam demedim ki.Oha yani, ohaaa kusura bakma ama sen her seyi hak ediyosun. Git Bari kocanin kvnin gönlünü Al, bu blöf cok uzadi