• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu ara ara okuyorum.
Haklısınız. Ve duruşunuz için tebrik ederim.
Lütfen bu kadar ilerlemişler anneniz için elalem için geri adım atmayın. Bugün geri adım atarsanız ömür boyu kayınvalide çekeceksiniz belli ki.
Aynen öyle. Zaten istenmediğini bile bile sinsi sinsi bana yerleşmeye çalışıyordu, yani gerçekten Allah onu bildiği gibi yapsın, gurursuz kadın.

Boşanmayı göze aldım, zaten bu kadar küslük ve nefretten ne çıkar ki…Ama çocuklarıma üzülüyorum, gel gitler yaşıyorum ama bulunduğum duygu durumunda normal. Bildiğim tek şey var, ben o kadınla yapamıyorum. Uyuyamıyorum, gece rüyamda oğluyla ikisi kol kola yanımdan geçiyorlar ve ben öyle bakakalıyorum yani istesem de olacak gibi değil. Şimdi gitti ama yine de ciddi bir bunalım yaşıyorum. Eşe çok ama çok kırgınım.
Oynama yerinden o zaman. Ne eşinle kv, ne annen. Gerekiyorsa telefonla ara. Şu an kritik evi boş bırakma. Siz annenize gittiniz sonra eve donmussunuz gibi algılanır.
Ama ben gururumu ezdirmeyim ama barışayim derseniz. Gidin annenize, ağlayın anneniz de eşinizi ve kv arasin. Barışın.

Ailenize gelecek yol param bile yok. O övdüğünüz adam eve bile bakmıyor deyin. Gelemem deyin. 2 çocukla araba da kullanamazsınız, biri küçük. Benzin param yok deyin
Anneme rüyamı anlattım, uyuyamıyorum sinirlerim çok bozuk, bunların yüzünden kafayı yersem öğretmenlik de yapamam bak mesleğimden olurum dedim sustu, sadece öyle yola geliyorlar.

Oynama yerinden o zaman. Ne eşinle kv, ne annen. Gerekiyorsa telefonla ara. Şu an kritik evi boş bırakma. Siz annenize gittiniz sonra eve donmussunuz gibi algılanır.
Ama ben gururumu ezdirmeyim ama barışayim derseniz. Gidin annenize, ağlayın anneniz de eşinizi ve kv arasin. Barışın.
Bayrama zaten gideceğim. O zaman bayramda mı gitmemi önerirsiniz ? Eş tek başına annesine gidemez evde biz varken, bana sen de gel anneme gidelim diyecek, ben gitmeyeceğim, kavga etmemek için erken gideyim dedim ama bayramdan bir gün önce gideyim o zaman.

Bayrama zaten gideceğim. O zaman bayramda mı gitmemi önerirsiniz ? Eş tek başına annesine gidemez evde biz varken, bana sen de gel anneme gidelim diyecek, ben gitmeyeceğim, kavga etmemek için erken gideyim dedim ama bayramdan bir gün önce gideyim o zaman.
Desin gitmeyin.
Gitmezseniz size zarar verebilir mi?

Siz kus değil misiniz? Nasi diyecek beraber gidelim?

E verin çpcukları gitsin. Görsün bir ebesini. Verseniz götürse olmuyor mu?
Kızım 5 aylık, anne sütü alıyor sadece. Kv bayramda yemek yapan bir kadın değil, elti de kendi annesine gidiyor. Oğlum ortada kalır, oraya gitmesini istemiyorum. Gitse de çok durmasın en azından.

Kızım 5 aylık, anne sütü alıyor sadece. Kv bayramda yemek yapan bir kadın değil, elti de kendi annesine gidiyor. Oğlum ortada kalır, oraya gitmesini istemiyorum. Gitse de çok durmasın en azından.
Sizin kv kadarini da az görürüz. Yemek de mi yapamıyor? Düzeni iyi kurmuş.
Bence siz hiçbir yere oynamayın.

Sizin kv kadarini da az görürüz. Yemek de mi yapamıyor? Düzeni iyi kurmuş.
Bence siz hiçbir yere oynamayın.
Daha bir bayramda bir çorba yaptığını bile görmedim. Kurban bayramında sadece et var, tatlı bile yok. Ramazan bayramında ilk gün yaslara gidiyor, oralarda doyuruyor karnını. Ben kendi anneme gidiyorum. Eş geçen bayram aç kaldı, benim annem börek, sarma vs. yedi de öyle doydu adam. Kadın benim eve gelince de tüm ev işlerini, yemeği yapmak istiyor. Tek bir iyiliği var, bana evinde hiç iş yaptırmadı bugüne kadar, onu da söyleleyim/

Kocan olacak adam özür dileyip gönlünü almadıkça asla herhangi bir adım atma. Ben olsam öyle yapardım. Anneni dinleme bence başına faln kalırsın diye mi korkuyor annen?

Kocan olacak adam özür dileyip gönlünü almadıkça asla herhangi bir adım atma. Ben olsam öyle yapardım. Anneni dinleme bence başına faln kalırsın diye mi korkuyor annen?
Annem strese dayanamıyor, dram yaratıyor kendince. Eş dengesiz biri, beni zorla götürmeye kalkar, oğlumun önünde öyle bir şey yaşamak istemiyorum. Biraz erken gidip bayramın ikinci günü dönmeyi düşünüyorum.

Annem strese dayanamıyor, dram yaratıyor kendince. Eş dengesiz biri, beni zorla götürmeye kalkar, oğlumun önünde öyle bir şey yaşamak istemiyorum. Biraz erken gidip bayramın ikinci günü dönmeyi düşünüyorum.
Böyle dengesiz zorba dağ ayısı adamı boşasan daha iyi sanki 🙁

Es dengesiz ve şiddet eğilimli o yüzden atıp tutamıyorum. Normalde iki tarafa da bu durumda gitmemek lazım. Herkes bir kendine gelsin. Birşey diyemiyorum başınıza da birşey gelsin istemem. Diğer üyeler ne diyecek belki tecrübeleri vardır???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back