eşim çok iyi bir eş. ne dersem yapmaya çalışr ama ben ona karşı iyi bi eş değilim sanırım. psikolojim çok bozuk en ufak tartışmada çıldırıyorum vuruyorum kırıyorum incitici şeyler söylüyorum. yazık ona..Allah yardımcın olsun. Pis herif ya! (Taciz edene dedim) eşin nasıl?üniversite okusan destek olur mu?
annem ablam hiçbiri bişey diyemedi bile demediler. istese annem değilde ablam yanına alır beni güzelce okutabilirdi ben ona yük olmazdım babam onuda dinlerdi annemi dinlemez ama onu dinler kendi hemşire eşi doktor. durumlarıda vardı oysakiNeden annenle kalmadın baban almış annenin yanından başka yerlere bırakmış
Ne biçim insanlar annende suçlu baban zaten suçlu geç değil oku okulunu bitir düzgün bir işe gir
yok eşim eskişehirdeydi ve şu an eskişehirde yaşıyoruz. eşim iyi biri 2 senedir sevliyiz beni hiç kırmadı. inşallah hep böyle devam ederAnlamadım ben. Şuan Kıbrıs’tayım dedin ama eşin eskişehirdeydi? Eşin mi sana kaçtı yani neden gitmedin kıbrıstan? Bide eşinden hiç bahsetmemişsin nasıl davranıyor sana? Çocuğu yanınızda mı kalıyor?
babam sadece kıbrısta yaşıyordu benide yanında götürmek istedi kendini yalnız hissediyormuşNeden baban seni aldı başka yere gittin bunu anlamadım
Amcana neden bıraktı ozamanbabam sadece kıbrısta yaşıyordu benide yanında götürmek istedi kendini yalnız hissediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?