Çok çıkmazdayım

Yani veliler bu işi abartmaya başlamışsa haksız yere üstünüze gelip duruyorlarsa bunun önüne geçmek için biraz sert çıkmanız gerek çocuk bunlar sizinkiler de yapıyor falan gibi.
Ben şunu anlamadım veli wp grubu falan var orada her gün size şikayet mı yazılıyor yoksa her gün almaya gidiyorsunuz da bahçede sizi görür görmez herkes üstünüze doğru mu geliyor

bence sıkıntıyı bulmanız gerekiyor, çocuğunuz tepki alıyorsa vardır bi sebebei. belki boşanma aşamasında sıkıntılar yaşaşdı. yaşadığı sıkıntıları dışarı vuramadı. şimdi fırsatı oldu dışa vururyor. dışlandığı bi sınıfta olmak ta kötü.
velilerden kurtulamazsan , kimse çocuğunun şiddete uğramasını istemez

Anladım bence mesaj üzerinden muhatap almayın belli velilerden uzak durmaya çalışın yani. Çocuklar arasında her gün birçok şey yaşanıyor hepsi için teli elimize alıp çocuğun ailesine bir şeyler yazıp duramayiz sonuçta.
Ama öte yandan çocuğunuzun size yalan söylüyor olması durumu da üzerine düşmeniz gereken bir konu. Okul değişikliği değil de sınıf değişikliği düşünebilirsiniz oradaki velilerden fok daraldiysaniz çünkü ne olsa yapıp yapmadım diyor kısmından vurmaya çalışacak gibiler sizi.
Ben çocuğum üstüne yoğunlaşır velileri çok ciddiye almazdım şikayet konusunda. Zaten çocuğunuzla bu durum düzelince velilere de malzeme kalmaz.
Panik olmayın bu kadar, bu halinizden dolayı da gereksiz gelirler üzerinize.

Tek taraflı düşünmeyin. Oğlunuzda arkadaşlarına unutamayacağı şeyler yaşatıyor olabilir. Onlar da cocuk, onlar da yara alabilir.
Çözümü burada bulamazdınız. Çocuk ergen psikoloğuna başvurup, süreci okuldaki rehberlik öğretmeni ile yürütün.

bence bir iki hafta izin alın, maske bere gözlük ile gidin okul bahçesini gören bir yere izleyin. ben olsam öyle yapardım yani

Beni anlayan biri ........
Oglunuzu o okuldan alin. Es kaza hangi psikoloji ile o davranisi yaptigi cocugun uzun, tabii arastirilmali, onu ihmal etmeyin. Cocuklar Cok zalim olabiliyorlar, diyelim bir defa oglunuz hats yapti sonra gunah keçisi oluyor be her seferinde diğerleri birleşip oğlunuza kötü davranıp işin işinden cıkmayı başarıyorlar sürü psikolojisi! Eğer siz de yanında olmazsanız cocuk zaten bana kimse inanmıyor deyip bu defa işte o kötü çocuk oluyor, öğretmenler müdürler yetersiz kalıyor ya da işlerine gelmiyor diğer velilerle uğraşmak. O yüzden ogunuzu o okuldan alın, yeni okula da bişey söylemeyin adres değişti deyin olsun bitsin, en azından bu okulda da sorun devam ederse , tamam benim oğlum haylaz hayırsız dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…