Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese.. İnanın şuan çok kötüyüm.. Oğlum 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor. Herkes çocuğunu tanır değil mi? Ne yapıp yapmayacağını bilir en azından? Ben bu okula başladığından beri hep sorun yaşadım özellikle 2. dönem.. Normalde oğlum ''Oha'' kelimesini duysa '' Anne küfür etti'' diye gelir söyler son derece üzgün bir şekilde.. Ama nedense okulda küfür ediyormuş, söz dinlemiyormuş vs vs........ ilk dönem okumayı ilk çözen çocuk, ilk dönem en başarılı çocuk, ilk dönem en akıllı çocuk...... gitti bu geldi.. ben inanamıyorum yaşadıklarıma.. okulda küfür eden edene, birkaç yabancı çocuk da var onlar felaket, tükürenler vs.. veliler üstüme geliyor senin oğlun şunu yapmış bunu yapmış bıktım!!! arkadaşlar bunlar çok tehlikeli insanı çocuğuyla bile düşman eder.. 2 hafta önce oğlum bir arkadaşını itmiş görenler öğretmene söylemiş oğlum da yalan söylüyorlar diye günlerce konuşmuş.. neyse ben bir şekilde doğruyu öğrendim ve gerçekten itmiş sonra bana dedi ki '' anne onlar her şeyde beni suçluyor şimdi de ben onlara yalancı demek istedim ne olduğunu anlasınlar diye'' bakar mıısnız? sonra velilere ve öğretmene durumu anlattım ama şimdi bunu kullanıyorlar..'' senin oğlun yapıyor yapmadım diyor, yalan söylüyorlar diyor'' diye açıklama yapıyorlar.. umarım anlatabildim.. ne olur bir yol gösterin .