1. Sen bu kadar şerefsizi bir arada bulup hayatına sokmayı nasıl başardın?
2. Sen hala ailem deyip bu kadar leşin hayatına sokmasına nasıl izin veriyorsun?
3.Bence yaşıyor ve nefes alıyorsan hep bir çözümü vardır.
4.Sevgilini bir yere çağır,hem rahat konuşabileceğiniz hem yalnız kalmayacağınız bir yere. Hiç bir şey itiraf etmek zorunda değilsin,ölümüne savun kendini. Hatalar sinsilesinde tek suçlu ben miyim de. Hayatındaki tüm insanları değil,onun öğrendiği insanları anlat ama detayıyla değil. Ve vakit üste çıkıp karşındakini ezme vaktidir.Bağır senin onlardan ne farkın kaldı şimdi de,hata yaptıysam kendime sana bu durumlardan sonra defolup gitmek düşer de.aileme söylemek istiyorsan buyur söyle istediğin gibi söyle de,en fazla ne kadar zarar verebilirsin de onlar benim ailem 3 ay yüzüme bakmazlar sonrası normale döner.ben herşeyi göze aldım ,kaybedecek birşeyi olmayandan kork de.
Söylemeye kalkarsa da ailene elinden geldiği kadar inkar et. videoyu yollarsa ben değilim montaj yapmış beni de tehdit etti deyin.İş uzamayacaktır emin olun,aileniz işi deşmeyecek namusu için ,sizinlede bir süre konuşmayacak.
bu süre içerisinde sizde numaranızı değişin hatta hiç tel kullanmayın.
Evden çıkmayın ve hayatınız yoluna girene kadar ailenize boyun eğin boş bir adama değil!!
5.Senin videonu çeken kişiye geldi sıra---O avukat arkadaşınızla konuşun gizli bir dava yürütsün,o kişinin adını ve adresini verin adınıza maddi manevi yüklü miktarda dava açsın.Emsal davalar var ,ne kadar sürerese sürsün ilerde paranı alır videoları her yerden sildirir kurtulursun.
6.bence yaptıkların hata değil di seçtiğin kişiler hataydı.Senin cennet cehennemin bize ne kime ne ? Ama yaşadıkların genç kızlara ders olsun. Gizli videolara karşı hep temkinli olsunlar.
7.Allah yardımcın olsun zor bir süreç seni bekliyor ama halledeceğine o kadar eminim ki .Kurtuldum diye konu açacaksın göreceksin.