• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

Erkek arkadaşınız kaç yaşında belki de sadece kuru gürültüdür sizi korkutup erkeklik gösterisi yapmaya çalışıyordur sakın prim vermeyin bu sizinle Allah arasında ve değiştiğinizi söylüyorsunuz kimseyi ilgilendirmez sizin hayatınız erkek arkadaşınızıda en yakın zamanda hayatınızdan çıkarın. ''Senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadım'' diyen insanı oturup dinlemiş birde o kişide demekki sizin erkek arkadaşınızdan o rahatlığı alıp anlatmış yaşadıklarınızı pes..
Bu Pislik 29 yaşında tam tamına 29. Olmuyor ben böyle kabul edemiyorum diyerek arkasını dönmesi gereken olgunlukta ama maalesef değil.
Birilerinin benim gibi düşünmesi çok güzel. Çünkü bunu bende sorguluyorum oturup o insanı uzun uzun dinledin mi diyorum. Neticede yaşadıklarımı biliyor. Birisi geldiği zaman ya hayırdır sus dese belki o insanlara hiç prim verilmeyecekti.

Ben de bu insanları anlamıyorum. Taciz tecavuz, santaj psikolojik baski durumlarında son care Intihar etmeyi dusunecegime adami öldürürüm ,paşa paşa yatarım. Yani kendinizi öldürmek daha mı kolay, neden bu kadar pasifsiniz. Gidin bir avukat bulun adamin burnundan getirin. Siz intihar edeceksiniz, arkanızdan bütün kasabayla yattı hamile kaldı intihar etti vs vs diye laf çıkaracaklar, belki daha beter dedikodular. Aileniz insan içine çıkamayacak. Belki taşınmak zorunda kalacaklar.
Bu ihtimali bile düşünüyorum inan. Ama sadece onu değil. O videoyu çekip ortalığa yayan insanıda. Temiz bir cinnet geçirip herşeyi bitirmek istiyorum. Hafifletici çok fazla sebebim var. Neler çekiyorum ben biliyorum.

Ablanıza olanları anlatın ve onun yanına gidin. Gitmeden önce sevgiliniz ve eskilerdeki o pislikler hakkında suç duyurusunda bulunun(avukata danışmadan hareket etmeyin). Sonra çekin gidin. Siz yokken ailenizi arayacak mı bakalım? Ararsa da ablanızdan destek alın. Ucunda ölüm yok, inanın. Benzer şeyler kaç kişinin başından geçti emin olun.

Ablanıza olanları anlatın ve onun yanına gidin. Gitmeden önce sevgiliniz ve eskilerdeki o pislikler hakkında suç duyurusunda bulunun(avukata danışmadan hareket etmeyin). Sonra çekin gidin. Siz yokken ailenizi arayacak mı bakalım? Ararsa da ablanızdan destek alın. Ucunda ölüm yok, inanın. Benzer şeyler kaç kişinin başından geçti emin olun.
Ailemin yanında değilken olanlarla yüzleşmek daha kolay geliyor. Bende tam olarak çekip gitme kısmını planlıyorum. Umarım ablam beni anlar ve destek olur.

Bu Pislik 29 yaşında tam tamına 29. Olmuyor ben böyle kabul edemiyorum diyerek arkasını dönmesi gereken olgunlukta ama maalesef değil.
Birilerinin benim gibi düşünmesi çok güzel. Çünkü bunu bende sorguluyorum oturup o insanı uzun uzun dinledin mi diyorum. Neticede yaşadıklarımı biliyor. Birisi geldiği zaman ya hayırdır sus dese belki o insanlara hiç prim verilmeyecekti.
Kesinlikle yapması gereken sus konuşma hop o kadar uzun boylu değil benim kız arkadaşım hakkında konuşamazsın o ne yapmışsa yapmış geçmişte, sen adam değilsin yaşadıklarını gelmiş bana dökmeye çalışıyorsun..vs erkeklik budur ama nerdee o düşünce:kızgın:

yani sizin için bakire olmamak ile, bunlar bir olabilir
benim için değil (bu yazdıklarım kesinlikle suçlama değil)
seversin, aşık olursun, birlikte olursun ayrıdır
bir çok insanla, hem de birbirlerini tanıyan insanlarla ilişkiye girersin bu ayrıdır
adamın hazmedemediği nokta budur diyorum ben

isterse gider 50 kişiyle beraber olur kadın. kimse dönüpte diyemez neden diye?!

zaten bakire değilim demiş! kaç kişiyle olduğunu, onlarla neler yaptığını anlatcak değil ya!

ayrıca karşı taraf duyduklarını kaldıramıyorsa ayrılır. kimsenin kimseye zulüm etmeye hakkı yok. bu adiliktir, aşağılık biri yapar bunu. şerefi olmamaktır bu!!!

Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)

Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?

Niye sadece sen hataliymissin. Birlinte olduklarin niye gögüsnü gere gere herkese anlatiyor da sen eziliyorsun. Üstelik resmen sana planlu kötülük yapiliyor. Sen inancina göre vicdan azabi duyuyorsun pismansin ama onlar niye bu kadar vicdansiz. Baskasina kötülük yapmadin ki. Onlar niye utanmiyor da sen utaniyorsun. Polise gidebilirsin hapse girerler. Olayi gizli tutmaya calisa da biliröer belki. Herseyin bit cözümü vardir. Intahar edersen annene en büypk cezayi verirsin. Bir o yanar bir babam kardrsin yanar. Onlar ceza bile almazlar. Cesaretli ol ve korktugunu asla gösterme o pisliklere. Erkek arkadasin da tehdit ediyor degil mi ? O da pislik

1. Sen bu kadar şerefsizi bir arada bulup hayatına sokmayı nasıl başardın?

2. Sen hala ailem deyip bu kadar leşin hayatına sokmasına nasıl izin veriyorsun?

3.Bence yaşıyor ve nefes alıyorsan hep bir çözümü vardır.

4.Sevgilini bir yere çağır,hem rahat konuşabileceğiniz hem yalnız kalmayacağınız bir yere. Hiç bir şey itiraf etmek zorunda değilsin,ölümüne savun kendini. Hatalar sinsilesinde tek suçlu ben miyim de. Hayatındaki tüm insanları değil,onun öğrendiği insanları anlat ama detayıyla değil. Ve vakit üste çıkıp karşındakini ezme vaktidir.Bağır senin onlardan ne farkın kaldı şimdi de,hata yaptıysam kendime sana bu durumlardan sonra defolup gitmek düşer de.aileme söylemek istiyorsan buyur söyle istediğin gibi söyle de,en fazla ne kadar zarar verebilirsin de onlar benim ailem 3 ay yüzüme bakmazlar sonrası normale döner.ben herşeyi göze aldım ,kaybedecek birşeyi olmayandan kork de.
Söylemeye kalkarsa da ailene elinden geldiği kadar inkar et. videoyu yollarsa ben değilim montaj yapmış beni de tehdit etti deyin.İş uzamayacaktır emin olun,aileniz işi deşmeyecek namusu için ,sizinlede bir süre konuşmayacak.
bu süre içerisinde sizde numaranızı değişin hatta hiç tel kullanmayın.
Evden çıkmayın ve hayatınız yoluna girene kadar ailenize boyun eğin boş bir adama değil!!

5.Senin videonu çeken kişiye geldi sıra---O avukat arkadaşınızla konuşun gizli bir dava yürütsün,o kişinin adını ve adresini verin adınıza maddi manevi yüklü miktarda dava açsın.Emsal davalar var ,ne kadar sürerese sürsün ilerde paranı alır videoları her yerden sildirir kurtulursun.

6.bence yaptıkların hata değil di seçtiğin kişiler hataydı.Senin cennet cehennemin bize ne kime ne ? Ama yaşadıkların genç kızlara ders olsun. Gizli videolara karşı hep temkinli olsunlar.

7.Allah yardımcın olsun zor bir süreç seni bekliyor ama halledeceğine o kadar eminim ki .Kurtuldum diye konu açacaksın göreceksin.

Niye sadece sen hataliymissin. Birlinte olduklarin niye gögüsnü gere gere herkese anlatiyor da sen eziliyorsun. Üstelik resmen sana planlu kötülük yapiliyor. Sen inancina göre vicdan azabi duyuyorsun pismansin ama onlar niye bu kadar vicdansiz. Baskasina kötülük yapmadin ki. Onlar niye utanmiyor da sen utaniyorsun. Polise gidebilirsin hapse girerler. Olayi gizli tutmaya calisa da biliröer belki. Herseyin bit cözümü vardir. Intahar edersen annene en büypk cezayi verirsin. Bir o yanar bir babam kardrsin yanar. Onlar ceza bile almazlar. Cesaretli ol ve korktugunu asla gösterme o pisliklere. Erkek arkadasin da tehdit ediyor degil mi ? O da pislik
Evet ben hatalarımın farkındayım. vicdanım zaten beni yeterince eziyor. Kendime bir avukat tutsam tebligatlar oraya gitse acaba çok dallanmadan çözebilir miyim ki? Bu bahsettiğim videoyu yayanların siyasi bir kimlikleri var onu kullanırlar mı:( Rezil olmamak için örtmeye mi çalışırlar? OFF oofff:((

valla küfür etmek serbest olsa ağzıma geleni sayardım şimdi..
bu bakireliği kim çıkardıysa kim bunu önemli bişey adledip kızları bu durumu düşürdüyse önce ona sövmek gerek...
sonra da size musallat olmuş o hayvan oğlu hayvana sövmek ah bi meydana çıkarıp linç etmek vardı o herifi şerefsize bak kızı kafakola almış istediğini yaptırmak için şantaj yapıyor...
güzel kardeşim ailenize söylediğinizi savcılığa gideceğinizi söyleyin ona hemen hatta direk gidin ailenin öğrenmesi şu an yaşadığınız işkenceden daha kötü asla olamaz öldürmekle tehdit ettiğini savcıya söylediğiniz an o herif biter..
öldürecek nedir ya böyle bişeyi söyledi mi size ?
lütfen polise gidin haber verin bize de.kendiniz için akıl ve beden sağlığınız için o sıfatsızı şikayet edin.

Sizin ne yaptığınız hiçkimseyi ilgilendirmez.erkekler her istediğini yapabilir ama kız yaparsa oww öyle değil böyle tehdit edilir deyip ver savcılığa sonuna kadar haklısın...

1. Sen bu kadar şerefsizi bir arada bulup hayatına sokmayı nasıl başardın?

2. Sen hala ailem deyip bu kadar leşin hayatına sokmasına nasıl izin veriyorsun?

3.Bence yaşıyor ve nefes alıyorsan hep bir çözümü vardır.

4.Sevgilini bir yere çağır,hem rahat konuşabileceğiniz hem yalnız kalmayacağınız bir yere. Hiç bir şey itiraf etmek zorunda değilsin,ölümüne savun kendini. Hatalar sinsilesinde tek suçlu ben miyim de. Hayatındaki tüm insanları değil,onun öğrendiği insanları anlat ama detayıyla değil. Ve vakit üste çıkıp karşındakini ezme vaktidir.Bağır senin onlardan ne farkın kaldı şimdi de,hata yaptıysam kendime sana bu durumlardan sonra defolup gitmek düşer de.aileme söylemek istiyorsan buyur söyle istediğin gibi söyle de,en fazla ne kadar zarar verebilirsin de onlar benim ailem 3 ay yüzüme bakmazlar sonrası normale döner.ben herşeyi göze aldım ,kaybedecek birşeyi olmayandan kork de.
Söylemeye kalkarsa da ailene elinden geldiği kadar inkar et. videoyu yollarsa ben değilim montaj yapmış beni de tehdit etti deyin.İş uzamayacaktır emin olun,aileniz işi deşmeyecek namusu için ,sizinlede bir süre konuşmayacak.
bu süre içerisinde sizde numaranızı değişin hatta hiç tel kullanmayın.
Evden çıkmayın ve hayatınız yoluna girene kadar ailenize boyun eğin boş bir adama değil!!

5.Senin videonu çeken kişiye geldi sıra---O avukat arkadaşınızla konuşun gizli bir dava yürütsün,o kişinin adını ve adresini verin adınıza maddi manevi yüklü miktarda dava açsın.Emsal davalar var ,ne kadar sürerese sürsün ilerde paranı alır videoları her yerden sildirir kurtulursun.

6.bence yaptıkların hata değil di seçtiğin kişiler hataydı.Senin cennet cehennemin bize ne kime ne ? Ama yaşadıkların genç kızlara ders olsun. Gizli videolara karşı hep temkinli olsunlar.

7.Allah yardımcın olsun zor bir süreç seni bekliyor ama halledeceğine o kadar eminim ki .Kurtuldum diye konu açacaksın göreceksin.
Ailmden tek bir kişiyi bile arkama alırsam ona hadi hodri meydan diyeceğim. Artık ona ezilmek istemiyorum. Oldu ki ailemde kabul etmezse devletin bir sürü kurumu var. Hiç birşey olmasa gider bir yerlerde tuvalet temizler bulaşık yıkar hayatımı düzene koymaya bakarım. Eminim bu saydıklarım böyle yaşamaktan daha iyi ihtimaller.Şuan bile telefonumu kapatabilsem kapatırdım ama ulaşamadıkça kuduran bir pislik.
İnşallah herşey burada konuştuğumuz gibi olur. İnşalah ben buraya kurtuldum diye konu açarım.

Siz videoyu falan gördünüz mü? Hayal ürünü olmasın? Hırsını almak için böyle şeyler uydurup size sarıyor olmasın?

Ailmden tek bir kişiyi bile arkama alırsam ona hadi hodri meydan diyeceğim. Artık ona ezilmek istemiyorum. Oldu ki ailemde kabul etmezse devletin bir sürü kurumu var. Hiç birşey olmasa gider bir yerlerde tuvalet temizler bulaşık yıkar hayatımı düzene koymaya bakarım. Eminim bu saydıklarım böyle yaşamaktan daha iyi ihtimaller.Şuan bile telefonumu kapatabilsem kapatırdım ama ulaşamadıkça kuduran bir pislik.
İnşallah herşey burada konuştuğumuz gibi olur. İnşalah ben buraya kurtuldum diye konu açarım.

Olacak emin ol.
Bu adam seni çok seviyor kaybetmek istemiyor olabilir. bazen aşırı sevgi dengesizliği peşinden getirir.
Ama asla onunla bir gelecek düşünme olmaz yani...
Diğer video çekenler siyasi demişsin,asıl bu konuda sen şanslısın çünkü korkması gereken onlar. üstünü isteseler bile kapatamazlar iyi bir avukat bulursan ..

Bana göstermedi ama gördüğünden çok emin konuşuyor.
Bir şey söyleyeyim mi? Ben doğru olduğuna gördüğüne gram inanmadım. Yav düşünsene çocuğun teki ciddi düşündüğün kadınla biz bunları bunları yaptık diyor. Onun eli kolu yok muymuş? Ha iyi kardeşim iyi ki yapmışsın mı demiş? Bir kere bile bu videoyu yayanları şikayet edelim falan demedi mi? Gücü size mi yetiyormuş? Çıkarın hayatınızdan! Hepsini hepsini....

bunları yaoparken sadece ailenden mı korktun.Allahtan korksaydın keşke biraz.neyse hatan buyuk ilk önce Allahtan af dile töğbe et ve hatalarından sıyrıl..o adaqm denecek kişyele konuş evleneceksen evlen herşeyımı bılıyosun daha kotusu ne olabılır de.mutlu yaşamak istıyorum dıyıp ayrılmayı yada yaşamayı teklıf et ve asla asla aynı hatayı sevgılım dediğin kişisyle yapma.kendını değersizleştırme .intıhar çıkış yolu değil.hatandan dön Allah sa sığın bak hayatın çok güzel deiğşecek ne desek boş.

canım sen bikere nie vicdan yapıyorsun? kimse seni sorgulayamaz vücüt senin vücudun bir tek allaha hesap veririz diğerleri hikaye... seni tehdit ediyorya bu şerefsiz sende sakın ezik büzük kalma sende et gel de hodri meydan de eve gelmek istiyorsan gel de. ben yanarsam sende yanarsın de ölümün babamın ellerinden olur de. ne kadar onun karşısında ezik durursan o kadar fazla senin üstüne gelicek unutma bunu. ya en kötü tamam ailen öğrenicek yapıcak bişey yok bu saatten sonra onun kölesi olmaktan iyidir ya onun tehtitlerini duymaktan iyidir. her gece korkudan uyuyamamaktan iyidir.bide böle düşün bence. sakın boyun eyme bak boyun eyersen daha fazla üzerine gelicek. madem ölümü gelmiş şerefsizin sende elinden geleni yap... sakın korkma cesur ol sen utanıcak bişey yapmadım sevdiğini zannettin ve sevdiğin adamla birlikte oldun. o onun şerefsizliği. avukata git ücretsiz avukatlar var ailen zaten nerden bilicek sen avukata gitmişsin suç duyursunda bulunmuşsun durumu anlatırsın ailemin bilmesini istemiyorum dersin. zaten video kaydetmek ses kaydetmek suçtur ve büyük SUÇTUR... bunları onada söle seni avukata verdim de şimdi benden kork de sen beni salak zavalımı sandın de şerefsiz de. ay çok sinirlendim ya . bide bu salak için sen canınamı kıyıcaksın kendine gel kendine hepsi geçicek daha çok güzel günler görüceksin. kimse için cana kıyılmaz allah verir o canı allah alır bir tek unutma bunu.

Aslında dediğin gibi bir cinnete bakar. Aç telefonu, aileme kendim anlattım, hiç zahmet etme. Şu an da seni ve eskileri şantaj vs. den savcılığa vermeye gidiyorum. Kim beni durduruyor görelim deyip çekeceksin resti. Sonra doğru ablanın yanına kuzu kuzu anlatmaya. Şu eskileri de bir ara istersen neden sevgilinle görüşmüşler, anlatmışlar, dertleri neymiş? Kapatırken onları da savcılığa vereceğini söylersin. Onlar düşünsün dursunlar. Adi köpekler.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi.

bence yol yakınken geri dönün zira ileride kafasında hep bu düşünceler olacak, hayatı size zindan eder, yaşadıklarınızı kabullenip yolunuza öyle devam edeceksiniz..

anlamadığım kısmı şu; beyfendiyle birlikte oluyorsunuz sorun olmuyor, dert (!) etmiyor, sonra birden dert olmaya başlıyor.. biriyle beraber oldun mu oldun ne farkeder wp grubunda ifşa olmuş ya da olmamış..

bence çok da kıymet veren biri değilmiş..

Back