• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

Her şeyi anlatırsa bir de düzgün akıl verir. Madem sindiremiyorsun niye peşindesin der kurtulursun.
Adam bana ısrarla istemiyorsan ayrıl bitir git faan dedi durdu. Ya da şartlar sana uymuyorsa ayrıl ne uzatıyosun dedi. Bende zaten onu istiyorum izin vermiyor dedim. Umarım bak artık bu işten olmaz bitmiştir sende bırak der. Ben zaten beni sadece takıntı ettiğini düşünüyorum. Ki adam video ve geçmiş olayını duysa zaten izin vermez bu ilişkiye

konuyu okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Lütfen herşeyin bu şekilde bitip gitmesi için dua edin bana.

Zaten bu şirretten kurtulursam o videoyu çekip yayan pislik için hukuki yollara başvuracağım. Bunca yaşadığım onun yanına kar kalmaz.

İyi bir yol bulmuşsun inşallah son bulur. Dualarımız seninle.

Canım umarım hemen kurtulursun bu kendini adam sanan düdükten, video icin de gec olmadan hemen ama hemen bir seyler yap sakın korkma ya kaybedecek hic bir seyin yok aksine cesaret edersen omuzlarından o yuk kalkacak herkes cezasını cekince. Artık bu erkek müsvetteleri haddlerini bilsin ya yetti bitti bunlar artık
Hayat senin hayatın yaptıgından pisman da olsan sakın basını öne egme, herkes baksın isine, kendi hatalarına..

Bir süre erkeklerle iletişim kurma ilişki, flört vs
Varsa seni gerçekten seven güvendiğin arkadaşların, onlarla zaman geçir kendini dinle okul iş kurs ne varsa hayatında ona yönel, bu yaşadıklarını da kimseye güvenip anlatma herkes kötü olmuş kullanmaya çalışmasınlar sonra

Hayatına kimi alırsan al sana bu tarz sorular sormasına da asla izin verme bir daha, haddini bildir hemen! Yok kac kisi oldu yok bakire misin vs hemen ver yolu gitsin kime ne ya, kimse kimsenin özel hayatına geçmişine müdahale edemez herkes kendi yaşantısına baksın!

Kendini suçlu, kötü şeyler yapmış, ceza cekmem gerekiyomus psikolojilerine sokma hepimiz ne hatalar yapıyoruz kimlere inanıyoruz evlenip sevissen ne yani okuyoruz burda karı kocalar da neler yasıyo sen sadece kendini üzmeyecek yıpratmayacak hatalar yapmamaya çalış kimse icin yorma kendini kim ne düsünürse de düsünsün neymis bu belaltı ya ne cahillik herkesn aklı fikri orda, kadınların hayatı bakireligine bilmemnesine bağlı küçük beyinlerinde, kendimizi nasıl kötü hissettiriyorlar ya hayattan soğutuyolar

He bekareti falan önemseyen hayatını ona göre yaşayan kadınlarımız da var onları bulsun bu tarz erkekler o zaman ama bu tipler hep bir sey bulur kadını ezecek anca öyle erkek hissederler iste

Bana istediğinde özel mesaj atabilirsin konuşmak istersen

Canım umarım hemen kurtulursun bu kendini adam sanan düdükten, video icin de gec olmadan hemen ama hemen bir seyler yap sakın korkma ya kaybedecek hic bir seyin yok aksine cesaret edersen omuzlarından o yuk kalkacak herkes cezasını cekince. Artık bu erkek müsvetteleri haddlerini bilsin ya yetti bitti bunlar artık
Hayat senin hayatın yaptıgından pisman da olsan sakın basını öne egme, herkes baksın isine, kendi hatalarına..

Bir süre erkeklerle iletişim kurma ilişki, flört vs
Varsa seni gerçekten seven güvendiğin arkadaşların, onlarla zaman geçir kendini dinle okul iş kurs ne varsa hayatında ona yönel, bu yaşadıklarını da kimseye güvenip anlatma herkes kötü olmuş kullanmaya çalışmasınlar sonra

Hayatına kimi alırsan al sana bu tarz sorular sormasına da asla izin verme bir daha, haddini bildir hemen! Yok kac kisi oldu yok bakire misin vs hemen ver yolu gitsin kime ne ya, kimse kimsenin özel hayatına geçmişine müdahale edemez herkes kendi yaşantısına baksın!

Kendini suçlu, kötü şeyler yapmış, ceza cekmem gerekiyomus psikolojilerine sokma hepimiz ne hatalar yapıyoruz kimlere inanıyoruz evlenip sevissen ne yani okuyoruz burda karı kocalar da neler yasıyo sen sadece kendini üzmeyecek yıpratmayacak hatalar yapmamaya çalış kimse icin yorma kendini kim ne düsünürse de düsünsün neymis bu belaltı ya ne cahillik herkesn aklı fikri orda, kadınların hayatı bakireligine bilmemnesine bağlı küçük beyinlerinde, kendimizi nasıl kötü hissettiriyorlar ya hayattan soğutuyolar

He bekareti falan önemseyen hayatını ona göre yaşayan kadınlarımız da var onları bulsun bu tarz erkekler o zaman ama bu tipler hep bir sey bulur kadını ezecek anca öyle erkek hissederler iste

Bana istediğinde özel mesaj atabilirsin konuşmak istersen
Çok teşekkür ederim. Çok güzel kalpli bir insansın şüphesiz. Bir önceki mesajında bana cesaret oldu umut oldu. Kendimi hala suçlu hissediyorum ama yanlış insanlara doğru değerler verdiğim için. Uzun uzun kendimi kahretmek istemiyorum. Ben yaşadıklarımdan ciddi anlamda dersler çıkardım kendime. Uzun uzun analiz edebildim diye düşünüyorum.

Uzuncaaa bir süre sanırım yaralarımı tedavi etmeye çalışırım. Çünkü ruhumu o kadar kanattı ki. Ben hiç bir zaman bu kadar susan, sindirilen bastrılan bir insan olmamıştım. Aile korkumun beni bu hale getirmesi beni daha çok incitti. Ama olsun en azından nasıl bir ebeveyn olmam gerektiğini öğrendim. Ben adım atmaya çalıştıkça annemin aman dur aman baban duymasınları izin versem beni bu adamla evliliğe itecek.

Erkek her şartta kusur buluyor maalesef. Kaşın saçın kilon bekaretin derken fırsat blduğu her an eziyor kadını.Böyle insanların soyunun tükenmesini diliyorum.

Polise ikisini de sikayet edin.15 yaşında bir kız degilsiniz bunlara prim vermeyin.Ayrılın zaten .

Insallah kurtulursun bu pislik adamdan cok uzuldum adina

Son gelişmleri yazayım kızlar. O bahsettiğim abi henüz konuşmamıştı. Yaşadığımız şehre dönecek yüzyüze konuşalım diye. Bu yüzden dün gecem kabus doluydu. Sinir krizleri geçirdim. Gecenin taaa körüne kadar beni telefonda ağlatmaktan vazgeçmedi.

Annem ablamın erkek kardeşimle konuştuğunu söyledi rutin bir konuşmadır dedim. Ama sonra erkek kardeşimin başka birisiyle tartışma içinde olduğunu duydum. Ablam inkar ediyor ama sanırım erkek kardeşime yaşadığım durumu anlatmış. Öyle tahmin ediyorum. Kardeşim de telefonda ne yaşanırsa yaşansın sen benim ablamı tehdit edemezsin falan diyordu. Bunlar hiiiç beklemediğim tepkiler. Naptıysa yaptı namus bizim namusumuz sanane lan falan dedi. Tabi annemi ya da beni odaya almadığı için pek duyamadım. Ablam seni istemiyor biz de istemiyoruz artık diye sürdü gitti konuşma.
Bu arada kız kardeşim geçen hafta hastanede yatmıştı yine fenalaştı bu olay üzerine ve telefonu kapatıp kardeşimi hastaneye kaldırdık. Hastanede hala beni arıyordu arsız yüzsüz. Abisini aradım yeter konuşmadın mı beni arıyor erkek kardeşimi arıyor bu işi pisleştirmeye gerek yok dedim. O da sanırım onu aramış hemen. Sonra bana geri döndü o abisi tamam bitti artık aramayacak dedi ama umarım aramaz. Umarım bitmiştir artık. Haliyle kardeşim biraz tepkili buna bile razıyım. Altı üstü 1-2 saattir beni aramıyor inşallah son aradığıdır. Zaten ben hattımı kapattım ama kardeşimi arar mı bilmem. Birde kardeşim içeriği ne kadar biliyor bilmiyorum :( tabi bazı şeylerden bahsetti ama kardeşim itibar etmedi diye düşünüyorum.

Allah razı olsun özelden merak edip soranlar var ama nolur bana dua edin. Bu işin sonu korktuğum gibi bitmesin.

Back