• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

Dövüp odaya falan kapatsalar çok şükür diyebilirdim. Aslında ailemdeki erkekler, erkektir her haltı yer kadın namus taşıyor diye düşünen batasıca zihniyetteler. En iyi ihimalle bana birşey yapmasalar bu sefer ben çok kötü hissedeceğim hayal kırıklığına uğrattığım için
Peki senin başına bir şey gelse nasıl hissedeceklerini düşündün mü?
Karşındaki insanın senden cinsel bir beklentisi yok, tehditle seni kullanmıyor, fiziksel şiddete başvurmamış. İsteği pişman olman ve ayrılmaman. Büyük bir çöküş içinde belli ki. Belki de paranoya geliştirdi kendince, aldattığını ;onunlayken başkalarıyla yattığını düşünüyor da olabilir. Şu aşamada kendince gururu ön planda ve sen pişman olursan toparlayacağını düşünüyor anladığım.
Pabuç bırakma, yanında biber gazı taşı, bir arkadaşından yardım al konuşsun bununla. Gazını alsın birileri biraz. Sonrasında çözülür.
Hadi çözülmedi, inan ki bir çok aile bu durumda beklenmedik bir olgunluk gösterebiliyor. Deseydin ki biz aşiretiz, töre cinayetleri var, dehşet bir kafadalar o zaman bir dururdum ama benim sülalem de senin anlattığın gibi. Bir nişanlımdan ayrılırken bile laf söz gelir diye eğilip büküldüm ailem istemedi ayrılmamı. Ama bir tane erkek kardeşim var ki bana arkandayım dedi de o bir insana tutunup diğerlerine kafa tuttum. Seninki elbette bu kadar basit bir olay değil ama arkanda biri bile olsa emin ol her şey sana kolay gelecek.

Son düzenleme:
Şiddete başvurmadı evet ama şuan şehir dışında aynı şehirde olsak in aşağı derdi. Mesela bugün bana ısrarla kemiklerini kırıcam livme livme edeceğim diyen insan. Ve bugün akşam annemi arayıp kızın neler yapmış sor anlatsın dedi. Yarın bunu ya babama ya erkek kardeşime yaparsa korkusu
telefonlarından numarasını engelle bence şimdilik çaktırmadan.

3.ihtimale neden bu kadar takıldınız. Genelde babalar katıdır ve anne korumacı. annemin bu durumda napalım yapmış bir hata diyecğini düşünüyorum ama babam aynı anlayışı göstermeyecektir. evet sizce yıl olmuş 2018 ama hala bir yerlerde namus,töre cinayetleri işleniyor.
senin etlerini livme livme edicem diyor sizin için yeterli midir?
benim intihar isteğimde yaşadıklarımla ailem önünde yüzleşmek istememem ve o insann aileme musallat olmaması. UMARIM sizi tatmin edebilmişimdir.

hayır edemediniz ki beni bu forumda tanıyan bilir, ben konu sahiplerinin üzerine hiç bu kadar gitmem
sizi de kırmak istemiyorum aslında
fakat anlattıklarınızda boşluklar var

size inandığımı varsayarsak yapabileceğim en iyi tahmin küçük bir ilde değil, herkesin birbirini tanıdığı bir ilçede hatta kasabada bunları yaşıyor olmanız
diyelim ki öyle
o zaman, partide tanışıp ilişkiye girdiğiniz kişi videonuzu çekip gruba atıyor, grupta zaten sizi tanıyıp size göz koymuş ama yüz vermediğiniz biri var ve o kişiyi de şimdiki erkek arkadaşınız tanıyor
o kişi videoyu 3-4 sene saklıyor, tekrar paylaşıyor
ilişkiye girdiğiniz biri daha var, o da erkek arkadaşınızı tanıyor hatta yolunu kesiyor, yaşadıklarınızı anlatıyor
erkek arkadaşınız kız arkadaşlarınızı da tanıyor
bu insanların hepsi yüz yüze
ama anneniz, babanız, kız kardeşiniz hepsi bu olanlardan bi haber fakat babanız töre cinayeti işleyebilecek bir tip

öte yandan
erkek arkadaşınız etlerini lime lime edeceğim diyor, size göre bu ciddi ciddi cinayet planı! ama bugüne kadar size hiç el kaldırmamış ve sizin için uzman yardımı alarak bunları aşmaya çalışmış
şu anda kendisinden ayrılmanıza izin vermiyor
bir diğer yandan kız kardeşinize yaşadıklarınızı biraz anlatıyorsunuz, o da annenize çıtlatıyor ve bu insanlar tepki vermiyor hatta anneniz "ne yapalım yapmış bir hata" diyebilecek bir tip oysa ki babanız sizi öldürebilecek biri.

neyse
sanırım bu kadar yazdıktan sonra zaten banlanacağım ama yine de ben sizin konunuzdan çıkayım, arkadaşlar size yol göstersinler

Peki senin başına bir şey gelse nasıl hissedeceklerini düşündün mü?
Karşındaki insanın senden cinsel bir beklentisi yok, tehditle seni kullanmıyor, fiziksel şiddete başvurmamış. İsteği pişman olman ve ayrılmaman. Büyük bir çöküş içinde belli ki. Belki de paranoya geliştirdi kendince, aldattığını onunlayken başkalarıyla yattığını düşünüyor da olabilir. Şu aşamada kendince gururu ön planda ve sen pişman olursan toparlayacağını düşinüyor anladığım.
Pabuç bırakma, yanında biber gazı taşı, bir arkadaşından yardım al konuşsun bununla. Gazını alsın birileri biraz. Sonrasında çözülür.
Hadi çözülmedi, inan ki bir çok aile bu durumda beklenmedik bir olgunluk gösterebiliyor. Deseydin ki biz aşiretiz, töre cinayetleri var, dehşey bir kafadalar o zaman bir dururdum ama benim sülalem de senin anlattığın gibi. Bir nişanlımdan ayrılırken bile laf söz gelir diye eğilip büküldüm ailem istemedi ayrılmadı. Ama bir tane eekek kardeşim var ki bana arkandayım dedi de o bir insana tutunup diğerlwrine kafa tuttum. Seninki elbette bu kadar basit bir olay değil ama arkanda biri bile olsa emin ol her şey sana kolay gelecek.
teşekkür ederim bende işe ablamla konuşarak başlayacağım. evli barklı gel ben sana sahip çıkarım dese yetr bana. ha sahip çıkmasına da gerek yok en kötü ihtimalle kaçıp gideceğim başka bir şehire. çok teşekkür ederim sizede

ailesinin kötü hissetmesini ve konu sahibine sahip cikmamalari ihtimali oldugu icin korkuyor ve sevgilisinin ailesine de tehdit edeceginden ve zarar vereceginden korkuyor

sevgilisinin ailesine zarar vereceğinden mi??? nerde yazmış?

sevgilisinin ailesine zarar vereceğinden mi??? nerde yazmış?
bence kısacası bir çok erkekle ilişkisinin ortaya çıkmasından hazzetmiyor. Bir kişiyle konuşulması başka, bir kaç erkeğin ortaya dökülmesi başka ailesi açısından.
Kimse kimseyi öldürecek gibi bir profil yok çünkü.

bence kısacası bir çok erkekle ilişkisinin ortaya çıkmasından hazzetmiyor. Bir kişiyle konuşulması başka, bir kaç erkeğin ortaya dökülmesi başka ailesi açısından.
Kimse kimseyi öldürecek gibi vir profil yok çünkü.

aynen
o yüzden diyorum zaten konu sahibi ya eksik anlatıyor, ya çarpıtıyor ya da abartıyor diye
adam da yazıldığı kadar pislik, şerefsiz vs değil bence

Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)

Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
Çaresiz değilsin güzelim önce intihar kelimesini unut bak bu gün biri gidip ailene söylese ailen aferin iyiki söyledin demez önce o herifin bir tarafından kan alır öyle elini kolunu sallayarak söylemek kolay değil kaldı ki söyledi aile birliğim psikolojim bozuldu diye bir dava açsan adamın hayatı alt üst olur korkmadığını bunların bilincinde olduğunu karşındakine hissettir birine korkunu hissettirdiğin an üstüne gelirler o aptal varlığa de ki ben avukatla konuştum o video için dava başlatıyoruz donunu bile alacağım o herifin de asla davadan vazgeçme ailen öğrenir diye korkma sen söylemezsen öğrenmezler ikametini bir süre ayrı eve al kağıtlar oraya gidip gelsin he şunu da bil öğrenirlerse çok çok iki tokat yersin hayatın kurtulur ama diğer türlü böyle pisliklerin elinde psikolojin bozulur

Konu sahibini taniyorum. Buraya yazmadi bana söyledi.

konu sahibi de tek tek dökülüyor
gece saat 23:30 konu açmış
saat olmuş 02:30
annemi aradı diye şimdi söylüyor...

forum arkadaşlığı mı yoksa şahsen mi tanıyorsunuz? olaylara şahit misiniz? merak etmeyin başka soru sormayacağım size olayla ilgili, sadece olaylara şahit olup olmadığınız merak ettim.

konu sahibi de tek tek dökülüyor
gece saat 23:30 konu açmış
saat olmuş 02:30
annemi aradı diye şimdi söylüyor...

forum arkadaşlığı mı yoksa şahsen mi tanıyorsunuz? olaylara şahit misiniz? merak etmeyin başka soru sormayacağım size olayla ilgili, sadece olaylara şahit olup olmadığınız merak ettim.
Forum arkadasligi. Konuyu acmadan önce anlatmisti bana. Siz kk hanimlarin dan fikir almak icin acti konuyu sonucta cogunuz bizden büyük ve tecrübelisiniz.

Kendine çok yazık etmişsin ne diyeyim sevgilin de ök....zz kusura bakma sevgilisiyle ilişkiye giriyo ama evleneceği kişi bakire olsun istiyo

Ailene kendin anlat başkası bire bin katar anlatır sen anlat hatamın farkındayım de kabullenemicekseniz evden gideyim de aileni arkana al video ile tehtid edeni şikayet edin ailene anlat onlar arlanda olursa sevgiline laf düşmez ve rahat edersiniz
Anlat demesi kolay nasıl anlatayım diyosundur şimdi sen zaten ölmeyi bile düşünmüşsün ailene söylemek ölmekten daha kolay kızarlarsa döver söver ama dayanamaz affeder belki sadece bir tokat yersin ama hergün birinin yüzüne vurmasından iyi
Bu videolu tehtidin arkası kesilmez tejrar tekrar ilişki teklif eder kendisi ile değil başkalarıyla yine çekmediğini bilemezsin hayatın kararır burda 10yıl önce bi kız yaşadı aynısını anlatmıyayım uzun uzun geçen sene gördüm çocukları vardı yanında eşi atlattılar demek

Bizim toplumumuzda erkekler bi kızı sevince daha önce hiç erkek arkadaşı sevgilisi bile olmamış olsun istiyo ama kendileri o kızla herşeyi yaşamak istiyo çok sinir oluyorum yaaaa

Ailene söylemek bu kadar şey yaşamaktan daha iyi onlar seni büyüten bu yasa getiren insanlar kizarlar elbet ama daha beter bir yola düşmekten iyidir ya. Geçmiş olsun canım sakın o piskopati dinleme gereken her yere şikayet et sakın sinme. Bazı erkekler içten pazarlıklı iki yüzlü gelişmelerden haberdar et bizi.

Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)

Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
Erkek arkadaşınız kaç yaşında belki de sadece kuru gürültüdür sizi korkutup erkeklik gösterisi yapmaya çalışıyordur sakın prim vermeyin bu sizinle Allah arasında ve değiştiğinizi söylüyorsunuz kimseyi ilgilendirmez sizin hayatınız erkek arkadaşınızıda en yakın zamanda hayatınızdan çıkarın. ''Senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadım'' diyen insanı oturup dinlemiş birde o kişide demekki sizin erkek arkadaşınızdan o rahatlığı alıp anlatmış yaşadıklarınızı pes..

Sonucu ne olursa olsun polise gidip şikayetçi olmalısın . Ve bu ilişkiyi bitir .

lütfen ya
siz benim yazış tarzımdan, üslubumdan neyi ne kadar düşünüp düşünemeyeceğimi
neyin ne kadar farkında olup olamayacağımı ayırdedemiyor musunuz gerçekten?
şiddete, tacize uğrayan kadınlar olduğunun farkında olmama ihtimalim nedir sizce???

ama, sizde bir tuhaflık var, kalıbımı koyarım
ya eksik anlatıyorsunuz
ya çarpıtıyorsunuz
ya abartıyorsunuz
amma velakin sizde bir tuhaflık var

aynen
o yüzden diyorum zaten konu sahibi ya eksik anlatıyor, ya çarpıtıyor ya da abartıyor diye
adam da yazıldığı kadar pislik, şerefsiz vs değil bence

Konuda anlatım eksiklikleri olabilir. Ama çarpıtma yada abartma kısmına katılmıyorum. Bu ve benzer olayları daha küçük yaşta, henüz erkekleri bu kadar iyi tanımıyorken, güvenmiş olmasının bedelini ödeyen çok fazla kadın var bu ülkede... Konu sahibide bu bedeli fazlasıyla ödediğini her cümlesinde hissettiriyor... Daha ötesini tartışmayı anlamsız buluyorum.

Sözde bakir sevgilide fırsatı bulunca ilişkiye girmekten hiç çekinmiyor... Şiddet uygulamamış ama psikolojik şiddetin alasını uyguluyor. Önümde köpek olacaksın, ben ne dersem onu yapacaksın, karşımda ezilip büküleceksin, sürekli pişman gezeceksin... Bunları yapmazsan yakarım seni... Bir kadın için cehennem bu... Dövülmekten daha beter.. Ele geçen fırsatı bir kadın için acziyete çevirip erkek egosunu tatmin etmekten başka bişi değil... Asıl bundan zevk alıyor.

Ezik karakter olan bir çok erkekte var bu.. Kaldı ki ölümle sonuçlanan kadın vakalarında ki şahsiyetlerin genelinin karakterleride bu... Çünkü onlara kadınlar yüz vermezler.. Niye bakirmiş bu arkadaş fırsat bulamamış ondan... İşte kırk yılda bir bir kadınla birlikte olunca üstünede bir açık bulunca o geçmişte reddedilmişliğin hıncını böyle çıkarırlar. Konu sahibi güzelse böyle bir kadında bir daha bulamayacağından hepsini birleştirip tüm öfkesini çıkartırlar...

Öğrendikten sonra el sürmemiş... Çünkü daha haklı duruma geçip daha çok ezmesi gerek... Bak bak ben senden her türlü faydalanırdım ama o kadar mükemmel insanım ki yapmıyorum o yüzden sen bana köle olacaksın... pişman gezeceksin önümde eğileceksin... Seni affetmem umuduyla yaşayacaksın... Kısaca neresinden tutarsanız tutun sorunlu karakter... Bu şahsiyet üstüne buraya kitap yazılır... Eğer sağlam karakter olsaydı bana başka kadınmı yok der çeker gider yoluna bakardı... Ama gitmez... gitmediği gibi gitmesinede izin vermez... Çünkü ona eğlence çıktı... her türlü sindirebileceği kadın var karşısında... İşte o cinayetleri işleyen kadınlara zulm eden erkeklerin karakteri bu...

Ve ayrıca konu sahibi ne yapmış olursa olsun ona bu cehennemi yaşatmaya kimsenin hakkı yok... Çok çok zor bir durum içindesin. Ama şunu bilki sen kötü bir şey yapmadın. Sen sadece karaktersiz insanlara güvendin... Kimsenin dünle ilgili seni suçlamaya hakkıda yok.. Kimse kimsenin o an ne ruh halinde olduğunu bilemez. Hepimize olmuştur bazen öyle salarızki kendimizi içimizde biriken bıkmışlık mutsuzluk boşvermişlik bizi sürükler... Keşke o an bunları hesap edebilsek ama bir ömür bu kadar hesapla kimseye güvenmeden inanmadan yaşamak kolay bişi değil...

O yüzden kendini hiç suçlama, intiharı unut... Sen zaten bir bedel ödedin daha fazla bedel ödeyeceğin bir durum yok... Bu durumdan seni en az zararla nasıl kurtarırız onun yoluna bakalım... Bu günlerde geçer ve öyle biri çıkar karşına tüm yaralarını sarar ve acılarını unutturur hiç merak etme... Yeterki bu umudu kaybetme... Mucizeler oluyor, kendim şahidim... Varsa yapabileceğim bir şey yardıma hazırım... Sevgiler...

Çaresiz değilsin güzelim önce intihar kelimesini unut bak bu gün biri gidip ailene söylese ailen aferin iyiki söyledin demez önce o herifin bir tarafından kan alır öyle elini kolunu sallayarak söylemek kolay değil kaldı ki söyledi aile birliğim psikolojim bozuldu diye bir dava açsan adamın hayatı alt üst olur korkmadığını bunların bilincinde olduğunu karşındakine hissettir birine korkunu hissettirdiğin an üstüne gelirler o aptal varlığa de ki ben avukatla konuştum o video için dava başlatıyoruz donunu bile alacağım o herifin de asla davadan vazgeçme ailen öğrenir diye korkma sen söylemezsen öğrenmezler ikametini bir süre ayrı eve al kağıtlar oraya gidip gelsin he şunu da bil öğrenirlerse çok çok iki tokat yersin hayatın kurtulur ama diğer türlü böyle pisliklerin elinde psikolojin bozulur
Teşekkür ederim. Öncelikle ailemden birine olayları anlatarak başlayacağım. Ben dur demezsem olayar kontrolden çıkacak biliyorum. Daha sonra ise bir avukat arkadaşa olayları tamamen anlatıp yardım isteyeceğim.

Ben de bu insanları anlamıyorum. Taciz tecavuz, santaj psikolojik baski durumlarında son care Intihar etmeyi dusunecegime adami öldürürüm ,paşa paşa yatarım. Yani kendinizi öldürmek daha mı kolay, neden bu kadar pasifsiniz. Gidin bir avukat bulun adamin burnundan getirin. Siz intihar edeceksiniz, arkanızdan bütün kasabayla yattı hamile kaldı intihar etti vs vs diye laf çıkaracaklar, belki daha beter dedikodular. Aileniz insan içine çıkamayacak. Belki taşınmak zorunda kalacaklar.

Konuda anlatım eksiklikleri olabilir. Ama çarpıtma yada abartma kısmına katılmıyorum. Bu ve benzer olayları daha küçük yaşta, henüz erkekleri bu kadar iyi tanımıyorken, güvenmiş olmasının bedelini ödeyen çok fazla kadın var bu ülkede... Konu sahibide bu bedeli fazlasıyla ödediğini her cümlesinde hissettiriyor... Daha ötesini tartışmayı anlamsız buluyorum.

Sözde bakir sevgilide fırsatı bulunca ilişkiye girmekten hiç çekinmiyor... Şiddet uygulamamış ama psikolojik şiddetin alasını uyguluyor. Önümde köpek olacaksın, ben ne dersem onu yapacaksın, karşımda ezilip büküleceksin, sürekli pişman gezeceksin... Bunları yapmazsan yakarım seni... Bir kadın için cehennem bu... Dövülmekten daha beter.. Ele geçen fırsatı bir kadın için acziyete çevirip erkek egosunu tatmin etmekten başka bişi değil... Asıl bundan zevk alıyor.

Ezik karakter olan bir çok erkekte var bu.. Kaldı ki ölümle sonuçlanan kadın vakalarında ki şahsiyetlerin genelinin karakterleride bu... Çünkü onlara kadınlar yüz vermezler.. Niye bakirmiş bu arkadaş fırsat bulamamış ondan... İşte kırk yılda bir bir kadınla birlikte olunca üstünede bir açık bulunca o geçmişte reddedilmişliğin hıncını böyle çıkarırlar. Konu sahibi güzelse böyle bir kadında bir daha bulamayacağından hepsini birleştirip tüm öfkesini çıkartırlar...

Öğrendikten sonra el sürmemiş... Çünkü daha haklı duruma geçip daha çok ezmesi gerek... Bak bak ben senden her türlü faydalanırdım ama o kadar mükemmel insanım ki yapmıyorum o yüzden sen bana köle olacaksın... pişman gezeceksin önümde eğileceksin... Seni affetmem umuduyla yaşayacaksın... Kısaca neresinden tutarsanız tutun sorunlu karakter... Bu şahsiyet üstüne buraya kitap yazılır... Eğer sağlam karakter olsaydı bana başka kadınmı yok der çeker gider yoluna bakardı... Ama gitmez... gitmediği gibi gitmesinede izin vermez... Çünkü ona eğlence çıktı... her türlü sindirebileceği kadın var karşısında... İşte o cinayetleri işleyen kadınlara zulm eden erkeklerin karakteri bu...

Ve ayrıca konu sahibi ne yapmış olursa olsun ona bu cehennemi yaşatmaya kimsenin hakkı yok... Çok çok zor bir durum içindesin. Ama şunu bilki sen kötü bir şey yapmadın. Sen sadece karaktersiz insanlara güvendin... Kimsenin dünle ilgili seni suçlamaya hakkıda yok.. Kimse kimsenin o an ne ruh halinde olduğunu bilemez. Hepimize olmuştur bazen öyle salarızki kendimizi içimizde biriken bıkmışlık mutsuzluk boşvermişlik bizi sürükler... Keşke o an bunları hesap edebilsek ama bir ömür bu kadar hesapla kimseye güvenmeden inanmadan yaşamak kolay bişi değil...

O yüzden kendini hiç suçlama, intiharı unut... Sen zaten bir bedel ödedin daha fazla bedel ödeyeceğin bir durum yok... Bu durumdan seni en az zararla nasıl kurtarırız onun yoluna bakalım... Bu günlerde geçer ve öyle biri çıkar karşına tüm yaralarını sarar ve acılarını unutturur hiç merak etme... Yeterki bu umudu kaybetme... Mucizeler oluyor, kendim şahidim... Varsa yapabileceğim bir şey yardıma hazırım... Sevgiler...
Allah razı olsun sizden. Olayları ve beni ne kadar güzel anlamışsınız, tahlil etmişsiniz. Birilrinin beni anlamış olması bile umut oluyor bana. Böyle mesajları gördükçe inanıyorum bu işin içinden çıkabileceğime.
Gerçekten bende artık beni sevdiğini istediğini falan düşünmüyorum,düşünemiyorum. Beni takıntı haline getirdi sadece. Ve sürekli kendinden ezik aşağıda gördüğü bir kadın onu mutlu ediyor. Eğer bırakırsam bir ömür kendini benim üzerimden tatmin edeceğine inanıyorum. Keşke o yanlışlara düşmeyi kimseye bu fırsatı vermeseydim keşke. Ama böyle diyerek dövünerek kendi psikolojime daha çok zarar veriyorum...
En az hasarla kurtulak istiyorum artık. Bitse bile eminim uzunca bir süre beni rahat bırakmayacak. Ama eninde sonunda kurtulabilmek istiyorum.

Kendine çok yazık etmişsin ne diyeyim sevgilin de ök....zz kusura bakma sevgilisiyle ilişkiye giriyo ama evleneceği kişi bakire olsun istiyo

Ailene kendin anlat başkası bire bin katar anlatır sen anlat hatamın farkındayım de kabullenemicekseniz evden gideyim de aileni arkana al video ile tehtid edeni şikayet edin ailene anlat onlar arlanda olursa sevgiline laf düşmez ve rahat edersiniz
Anlat demesi kolay nasıl anlatayım diyosundur şimdi sen zaten ölmeyi bile düşünmüşsün ailene söylemek ölmekten daha kolay kızarlarsa döver söver ama dayanamaz affeder belki sadece bir tokat yersin ama hergün birinin yüzüne vurmasından iyi
Bu videolu tehtidin arkası kesilmez tejrar tekrar ilişki teklif eder kendisi ile değil başkalarıyla yine çekmediğini bilemezsin hayatın kararır burda 10yıl önce bi kız yaşadı aynısını anlatmıyayım uzun uzun geçen sene gördüm çocukları vardı yanında eşi atlattılar demek

Bizim toplumumuzda erkekler bi kızı sevince daha önce hiç erkek arkadaşı sevgilisi bile olmamış olsun istiyo ama kendileri o kızla herşeyi yaşamak istiyo çok sinir oluyorum yaaaa
En kötü ihtimalle söylerim ölümüm ya da eziyetim ailemin elinden olur demi? Elin pisliğine oyuncak olmaktansa ne yapacaksa ailem yapsın.

Back