- Emoji Skoru
- 32.651
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mandalinaaa1122
Peki senin başına bir şey gelse nasıl hissedeceklerini düşündün mü?Dövüp odaya falan kapatsalar çok şükür diyebilirdim. Aslında ailemdeki erkekler, erkektir her haltı yer kadın namus taşıyor diye düşünen batasıca zihniyetteler. En iyi ihimalle bana birşey yapmasalar bu sefer ben çok kötü hissedeceğim hayal kırıklığına uğrattığım için
Karşındaki insanın senden cinsel bir beklentisi yok, tehditle seni kullanmıyor, fiziksel şiddete başvurmamış. İsteği pişman olman ve ayrılmaman. Büyük bir çöküş içinde belli ki. Belki de paranoya geliştirdi kendince, aldattığını ;onunlayken başkalarıyla yattığını düşünüyor da olabilir. Şu aşamada kendince gururu ön planda ve sen pişman olursan toparlayacağını düşünüyor anladığım.
Pabuç bırakma, yanında biber gazı taşı, bir arkadaşından yardım al konuşsun bununla. Gazını alsın birileri biraz. Sonrasında çözülür.
Hadi çözülmedi, inan ki bir çok aile bu durumda beklenmedik bir olgunluk gösterebiliyor. Deseydin ki biz aşiretiz, töre cinayetleri var, dehşet bir kafadalar o zaman bir dururdum ama benim sülalem de senin anlattığın gibi. Bir nişanlımdan ayrılırken bile laf söz gelir diye eğilip büküldüm ailem istemedi ayrılmamı. Ama bir tane erkek kardeşim var ki bana arkandayım dedi de o bir insana tutunup diğerlerine kafa tuttum. Seninki elbette bu kadar basit bir olay değil ama arkanda biri bile olsa emin ol her şey sana kolay gelecek.
Son düzenleme: