• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)

Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
Buna benzer bir durum kuzenimin başına geldi, kuzenim bana anlattı ben onun ablası ile konustum ortada ayni video olayı vardı. Birisiyle cinsellik yaşamış ve video ya çekmişler neyse en son eniştemle konuştuk başta çok kızdı gururu kırıldı ama kızını öyle kabul etti. O kişiyi yakalayıp susturdu video dan bahsetmesine bile izin vermedi. Babanız bu işi çözer...

Ben gerçekten pişmanım bunun muhasebesini de kendi içimde yaptım yeterince ama ona yetmiyor. Kaldıramıyorsan ayrılalım dediğimm zaman pişkinlikle suçlanıyorum.
Hukuki yardım almak zorundasın yoksa bu adamdan kutulmazssın özel hayatınızla ilgili sizi tehdit edemez ne ölmesi ya.O şöyle devlettin sopasını bir yesinde ailene nsıl anlatıyormuş bakalım.Sakın bu manyakla evlenme seni öldürür bu.

Buna benzer bir durum kuzenimin başına geldi, kuzenim bana anlattı ben onun ablası ile konustum ortada ayni video olayı vardı. Birisiyle cinsellik yaşamış ve video ya çekmişler neyse en son eniştemle konuştuk başta çok kızdı gururu kırıldı ama kızını öyle kabul etti. O kişiyi yakalayıp susturdu video dan bahsetmesine bile izin vermedi. Babanız bu işi çözer...
Bir baba için gerçekten çok gurur kırıcı birşey.. Ben hala nasıl söyleyebileceğimi düşünüyorum.

Hukuki yardım almak zorundasın yoksa bu adamdan kutulmazssın özel hayatınızla ilgili sizi tehdit edemez ne ölmesi ya.O şöyle devlettin sopasını bir yesinde ailene nsıl anlatıyormuş bakalım.Sakın bu manyakla evlenme seni öldürür bu.
Allah korusun. Bende öldüreceği kanısındayım

Bir baba için gerçekten çok gurur kırıcı birşey.. Ben hala nasıl söyleyebileceğimi düşünüyorum.
Evet gurur kırıcı ama olmuş bir kere bunu kimse değiştiremez. Siz tövbenizi etmişsiniz onlar da sizi bağrına basacak ve birlikte atlatacaksınız. Başta kızarlar kabul edemezler ama sonuçta hiç birşey evlattan değerli degil. Benim de kızım var tabii bu şekilde psikolojisini bozacak seyler yaşasın istemem ama yaşarsa da daha fazla dibe batmasını engellerim. Eminim ailenizde öyle yapacak. Ailene sarıl atlat bu günleri. O kişiden de ayrıl hiç sağlıklı değil yaptıkları. Bir daha da ilişkilerin bu çevrenin ulaşamayacağı kişiler olsun. Böylece o günleri temize çekmen kolay olur.
Boyun eğme tehditlerine sakın. Bu son olmaz çünkü.

En kötü ihtimalle söylerim ölümüm ya da eziyetim ailemin elinden olur demi? Elin pisliğine oyuncak olmaktansa ne yapacaksa ailem yapsın.
Sen pişmanlıpını dile getir anlat şimdi geçmişin yüzünden daha da yanlış şeyler yapmak istemediğini söyle bence korktuğun kadar olmıcak iki kızsalar bağırsalar iki gün de küserler ama affederler en azından ilerde evlenip mutlu olacağın biri olursa da ailen arkanda olur enazından

Seni anlıyorum sende yaşanmamış olmasını isterdin ama zamanı geri alamayız ve sürekli keşke olmasaydı keşke yapmasaydım diye keşkelerle yaşanmaz

Ölümün kimsenin elinden olmasın ölüm hiç birşeyin çözümü değil ama şu varki el oğlundan duyacağına ailenden laf duy en azından anam babam dersin

beni aldatmakla suçladı demişsiniz ama bu ondan önce olan şeyler onu alakadar etmez
bu arada sizden önce o neler yaptı ALLAH bilir

Okurken kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim, hemen kurtulun bu adamdan şikayet edin nereye gerekşyorsa aileniz de sizin arkanızda durur her türlü size kızsalar da ona karaktersiz adama karşı yanınızda olurlar.
Öncelikle şu suçlu psikolojisinden kurtulun, kendinizin değerinin farkına varın. Daha önce ilişkileriniz olmuş yanii eeeee nolmus yani bu bir hata değil olsa bile olmuş bitmiş ve sizi ilgilendiren bir seydir, bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsimiz kendisi bakirse o da onun tercihidir ay saçmalığa bak ya o ve ya baska bir adam bakire misin degil misin kaç kisiyle birlikte oldun vs bu ne haddsizlik ne çağ dışı bir kafa herkesin kendi özel alanı vardır kocan dahi olsa seninle ilgili herseyi bilmek zorunda degildir he oldu ki söyledin videoyu gördü bilmemne yok hesabınjzı açmalar geçmişi kurcalamalar falan ne vasıfla ya seni rahatsız ediyorsa kardeşim yürür gidersin yoluna ben yapamıyorum kusura bakma dersin ayrılırsın

2. olarak siz bu videonuzu ceken sahısları nasıl olur da sikayet etmezsiniz bu cok ama cok ciddi bir suctur! Yakın bir arkadasım bir parti icin bir evde bulunuyor, evde bir serefsiz bir kızın fotograflarını cekiyor ve olaydan habersiz onca kisi arkadasım dahil sadece o evde bulundukları icin cezaevine giriyor ve tutuklu yargılandılar aylarca içerde kaldılar asıl cocuk uzuuuuun yillar hüküm yedi buna kendim sahit oldum sakın korkmayın ya ne kaybedersiniz kadın platformlarına yazın ne gerekiyosa yazın bir kadının hayatıyla böyle kolayca oynamak videolar vs kimsenin yanına kalmamalı

Şerefli adamlar, kadına değer verir değer katarlar. kadının ve kendilerinin değerini düşürecek bir işe yanaşmazlar.

Şerefsiz insanlar ise, kadını/erkeği bir meta gibi kullanır bi kenara atar sonrada yaftayı basarlar.
Kadında sevişir , hemde istediğinle .
Bu seni ahlaksız veya namussuz kılmaz .
Böyle olduğunu düşünen erkekle de kendine yazık etme
Ve o videoyu çekip yayanı da şikayet et görsün dünya kaç dönüm

Okurken kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim, hemen kurtulun bu adamdan şikayet edin nereye gerekşyorsa aileniz de sizin arkanızda durur her türlü size kızsalar da ona karaktersiz adama karşı yanınızda olurlar.
Öncelikle şu suçlu psikolojisinden kurtulun, kendinizin değerinin farkına varın. Daha önce ilişkileriniz olmuş yanii eeeee nolmus yani bu bir hata değil olsa bile olmuş bitmiş ve sizi ilgilendiren bir seydir, bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsimiz kendisi bakirse o da onun tercihidir ay saçmalığa bak ya o ve ya baska bir adam bakire misin degil misin kaç kisiyle birlikte oldun vs bu ne haddsizlik ne çağ dışı bir kafa herkesin kendi özel alanı vardır kocan dahi olsa seninle ilgili herseyi bilmek zorunda degildir he oldu ki söyledin videoyu gördü bilmemne yok hesabınjzı açmalar geçmişi kurcalamalar falan ne vasıfla ya seni rahatsız ediyorsa kardeşim yürür gidersin yoluna ben yapamıyorum kusura bakma dersin ayrılırsın

2. olarak siz bu videonuzu ceken sahısları nasıl olur da sikayet etmezsiniz bu cok ama cok ciddi bir suctur! Yakın bir arkadasım bir parti icin bir evde bulunuyor, evde bir serefsiz bir kızın fotograflarını cekiyor ve olaydan habersiz onca kisi arkadasım dahil sadece o evde bulundukları icin cezaevine giriyor ve tutuklu yargılandılar aylarca içerde kaldılar asıl cocuk uzuuuuun yillar hüküm yedi buna kendim sahit oldum sakın korkmayın ya ne kaybedersiniz kadın platformlarına yazın ne gerekiyosa yazın bir kadının hayatıyla böyle kolayca oynamak videolar vs kimsenin yanına kalmamalı
Keşke ya ben yapamam deyip arkasını dönecek kadar adam olsaydı.

Adınıza çok üzüldüm.
Birçok üye yazmış gerçekten .
1. Si suanki erkek arkadaşınız normal biri değil , iyi ki onun bu yüzünü farkettiniz , gizleyememis , evlendikten sonra da anlayabilirdiniz , ve kurtulun , ne geliyorsa elinden ardına koyma diyin , ve ailenize karşı inkar edin

2. Si video var mı yok mu önemli .. çünkü yillar sonra bu piyasaya çıktı ise devamının gelmeyeceğinin garantisi yok , ilerde yine sıkıntı olabilir . Bence avukatla görüşüp , hukuki anlamda adım atın .

3.intihari düşünmeyin . Siz çok değerlisiniz .. anladığım en fazla aile gözünde rezil olurum kaygısı taşıyorsunuz

Peki şantajın suç olduğunu biliyor mu arkadaşınız? Kendinizi ezdirmeyin, hataysa hata bu sadece sizi ilgilendirir. Suç duyurusunda bulunun.

Aslında yapmam gerekeni yapamadım ama kendimce de büyük bir adım attım. Keza adam bana çıkmayacaksın kimseye birşey söylemeyeceksin diyordu bende söyleyemiyordum. Pislik dün gece beni aradı ben sana o hatları çıkar bana gönder demiştim diye. Tamam deyip kapattım telefonu ama tüm gece uyuyamadım. Henüz ailemin duyması ihtimaline de hazır değilim. Bana kızmayın lütfen bu utanç çok ayrı ha mecbur kalırsam bana ne gelirse ailemden gelsin diyeceğim zaten.

Neyse sabah kalkıp bir amcaoğlu var abisi gibi bildiği ve üzerinde etkili olduğunu düşündüğüm ona gittim ağlayarak. Adama tabiki bni neyle tehdit ettiğini falan söyleyemedim(video falan) öldürmekle tehdit ettiğini aileme hakaretler yağdırdığını söyledim. Aslında amacım ya çocuğunuzu tutun ya da ben avukatıma dilekçe verdim şimdi de suç duyurusu yapmaya gidiyorum demekti. Adam konuşmayı oraya bile getirmeme izin vermedi. Şimdi sen istemiyor musun dedi. Bende evet bitti benim için ama bırakmıyor dedim. Bşladı işte bizim oğlumuz istenmeyecek çocuk değil. Tipi şöyle boyu böyle falan. Herşey tip değil abi aileme varan hakaretlere ne demeli dedim.Tamamdır bitmiştir bu iş dedi. Ben onunla konuşurum bu sondu o seni aramaz ama sen 3-5 gün sonra vay özledim vay barışalım diye arayacaksın biliyorum ama aramayacaksın o zaman ailenin karşısına çıkar kızınıza sahip olun diye ben söylerim dedi.

Ayrıca o şahıs benden önce bir sözlenip kısa sürede de ayrılmış. Bana dediki 3 gün sonra o yüzüğü at dedim ben dedim diye attı seni de aramaz artık. Bundan sonra biz seni istemeyiz dedi. Yanımdayken o şahsıda aradı akşam beni ara konuşacaklarım var diye.

Umarım çocuklarına güçleri yeter. bu da etkili olmazsa ben ailemi karşıma alıp herşeyi anlatıp onlardan af dileyip onlara sığınacağım mecburen.

Adam bana siz birlikte oldunuz mu dedi. Ama evet diyemedim. Deseydim belki iyi olabilirdi. Belki o zaman biz bu ilişkiye hiç onay vermeyeceğiz moduna girebilirdi. Onada soracağım o evet derse yalancı konumuna düşeceksin bak dedi. Umrumda bile değil. Belki o zaman bak yalan da söylüyor bu kız falan der.

Adam bana siz birlikte oldunuz mu dedi. Ama evet diyemedim. Deseydim belki iyi olabilirdi. Belki o zaman biz bu ilişkiye hiç onay vermeyeceğiz moduna girebilirdi. Onada soracağım o evet derse yalancı konumuna düşeceksin bak dedi. Umrumda bile değil. Belki o zaman bak yalan da söylüyor bu kız falan der.
Her şeyi anlatırsa bir de düzgün akıl verir. Madem sindiremiyorsun niye peşindesin der kurtulursun.

Back