• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

bunları yaoparken sadece ailenden mı korktun.Allahtan korksaydın keşke biraz.neyse hatan buyuk ilk önce Allahtan af dile töğbe et ve hatalarından sıyrıl..o adaqm denecek kişyele konuş evleneceksen evlen herşeyımı bılıyosun daha kotusu ne olabılır de.mutlu yaşamak istıyorum dıyıp ayrılmayı yada yaşamayı teklıf et ve asla asla aynı hatayı sevgılım dediğin kişisyle yapma.kendını değersizleştırme .intıhar çıkış yolu değil.hatandan dön Allah sa sığın bak hayatın çok güzel deiğşecek ne desek boş.
Yargılamak size düşmez. Açıklamasını yapmış bu konuda zaten konu sahibi.
Ayrıca böyle bir şerefsizle evleneceğine hiç evlenmesin daha iyi.

Bana göstermedi ama gördüğünden çok emin konuşuyor.
Bence görmedi. Boş atıp dolu tuttu. Yoksa niye o adama bir şey yapmıyor da gücü size yetiyor? Korkutanileceğini anladı, tahakküm kuruyor böylece.
Bir arkadaş da yazmış. Sonuna kadar inkar edin gerekirse. Montaj deyin. Aileniz nasılsa affeder. Bu adamdan iyidir her türlü durum.

Ben videoyu gördüğünü, eskilere konuştuğunu bile düşünmüyorum. Kaç sene geçmiş , kimse gidip de durduk yere senin sevgilinle ben yattım demez, hele ki bu yaşta. Kesin önceden bu olay kulağına gelen biri soyledi, bu da ayak yapıyor. Benim hayat tecrubeme gore karşındaki mikropsa sen daha mikrop olacaksın. Istersen 50 kişiyle yat, videoları da kendin bir siteye sat (ki bunu da yapanlar bile var, göğsünü gere gere geziyorlar) elin adamı sana hicbirsey diyemez. Işine gelmiyorsa ayrılsın, kendine göre kız bulsun. Kimsenin kimseye işkence etmeye hakkı yok. Kendisi hakim mi, savcı mi sana kafasına göre ceza kesiyor.
Ama önemli olan sen ne düşünüyorsun? Ben seviyorum, ayrılmak istemiyorum, sadece böyle davranması istiyorum diyorsan bizim diyeceğimiz pek bir şey kalmiyor. Çünkü davranışları düzelmez artık.

Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)

Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
Ne yaşadıysan yaşadın .Bir kere bu senin hayatın .Senin geçmişini sorgulayan bir adamla birlikte olma. Şerefsizliği yapanlar senin hayatına daha önce giren erkekler ve sen çevreni değiştirmelisin .Kesinlikle hukuki yola başvur . Hayatım boyunca kimseyi yargılayan bir yapıda olmadım . Ama sana benden bir tavsiye herkesin elinde akıllı telefonun olduğu bir ortamda, bir şey yaşayacağın adama ne kadar güvenirsen güven tedbiri elden bırakmayacaksın .İntiharı sil kafandan .Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.

Erkek arkadasin cok dengesiz... Hem diyor ben seni oyle kabul ettim , hem de baskalari var mi diye ispatlamaya calisiyor. Ne olacakmis koleksiyon mu yapacak.

O videolari kim dagitiyorsa suc duyurusunda bulunun. Boyle rezillik olmaz.
aynen bunu yap ve o ruh hastasindan ayril,aklinyolu bir :)bide bunalima girme sacma sapan seuler icin,iliskiye gir girme kimseui ilgilendirmez

Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)

Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?
Merhaba konu sahibi ;
Herkes hata yapabilir. Lütfen önce sakin olun.
Sevgilim dediğiniz kişiyi ihbar edin , özel hayata müdahale ve tehditten.
Öncelikle bi korksun.
Ailenizle konuşma cesaretini gösteremez.
Diyelim ki konuştu.
Hiç bir anne baba evladının ölüsünü tercih etmez.
Hatalarınızla da siz onların evladısınız.
Yanlış bir şey yapmayın.

bunları yaoparken sadece ailenden mı korktun.Allahtan korksaydın keşke biraz.neyse hatan buyuk ilk önce Allahtan af dile töğbe et ve hatalarından sıyrıl..o adaqm denecek kişyele konuş evleneceksen evlen herşeyımı bılıyosun daha kotusu ne olabılır de.mutlu yaşamak istıyorum dıyıp ayrılmayı yada yaşamayı teklıf et ve asla asla aynı hatayı sevgılım dediğin kişisyle yapma.kendını değersizleştırme .intıhar çıkış yolu değil.hatandan dön Allah sa sığın bak hayatın çok güzel deiğşecek ne desek boş.
Günah islendiyse hep beraber işlediler. Kız intiharı düşünürken, erkek gururla video paylaşıyor. Digeri kız bakire olmadığını söyleyince fırsatı kaçırmayıp evlenmeden onla birlikte olup, daha sonra sanki sadece kız sucluymus gibi psikolojik baskı yapıyor. Kusura bakma ben bakirim kendime gore kiz bakacagim ,evliligi bekleyecegim diyebilirdi. Benim anlamadigim gunah sadece kadınlara mi yazılıyor? İslam'da böyle bir şey yok, bu anlayış Türk kültürüne nereden geldi bilmiyorum.

Herkesin hayatı kendine. Beden senin bedenin kimse kimsenin namus bekçisi değil. Sizde sevgilinize zarf atın. Babam herşeyi zaten öğrendi git kime istiyorsan söyle diyin. Bi halt edemez sadece seni korkutarak yanında tutmaya çalışıuor sadece. İçini ferah tut gerekirse hukuki yollara başvur kimsenin canı bu kadar kıymeysiz olmamalı. İntiharı sakın düşünme

Günah islendiyse hep beraber işlediler. Kız intiharı düşünürken, erkek gururla video paylaşıyor. Digeri kız bakire olmadığını söyleyince fırsatı kaçırmayıp evlenmeden onla birlikte olup, daha sonra sanki sadece kız sucluymus gibi psikolojik baskı yapıyor. Kusura bakma ben bakirim kendime gore kiz bakacagim ,evliligi bekleyecegim diyebilirdi. Benim anlamadigim gunah sadece kadınlara mi yazılıyor? İslam'da böyle bir şey yok, bu anlayış Türk kültürüne nereden geldi bilmiyorum.
farkındaysanız hatayı kendı yapıyor başta.o fırsatı kendı verıyor işte islam da bu yuzden kadınlar daha çok dıkkat etmek gerekıyor çünkü erkeğin aklı fıkrı başka yerlerde işte bu vıdeo yuzunden kadın kendın ı korumalı dıyor bu kotuluklerden.kultur falan alakası yok anlıcanız.bi hıkaye vardr bılırmısınız şeytan bir gun ineğin ipini koyvermiş de herkes bırbırını oldurmuş .seytanı suçlayıncada ben birşey yapmadımkı hepsını sız yaptınız ben sadece ipi koyverdim demiş. olay bundan ıbaret.başka yerlere cekılmesın konu.

farkındaysanız hatayı kendı yapıyor başta.o fırsatı kendı verıyor işte islam da bu yuzden kadınlar daha çok dıkkat etmek gerekıyor çünkü erkeğin aklı fıkrı başka yerlerde işte bu vıdeo yuzunden kadın kendın ı korumalı dıyor bu kotuluklerden.kultur falan alakası yok anlıcanız.bi hıkaye vardr bılırmısınız şeytan bir gun ineğin ipini koyvermiş de herkes bırbırını oldurmuş .seytanı suçlayıncada ben birşey yapmadımkı hepsını sız yaptınız ben sadece ipi koyverdim demiş. olay bundan ıbaret.başka yerlere cekılmesın konu.
evet çok haklısınız, erkekler neyapsa haklıdır, kadın kendine sahip çıkmalı ... dimi..:D

onun,hata yaptığı erkekler bostan korkuluğu mu?
Nasıl kendi namuslarından utanmadan biz şöyle yattık böyle video çektik diyebiliyorlar? Madem hata ise nasıl bu hatadan gurur duyabiliyorlar? Bekaret bir tek kadınlara mı?

ayyy ne çirkin bir yorum bu ya. fırsatı kendi veriyor nedir? ya cinsellik iki kişi arasında yaşanır. bir tarafın fırsat vermesi gibi bir şey yok. allahım yarabbim ya. nasıl da erkekleri hemen aklama peşindesin. kadın fırsat vermişmiş, erkeğin zaten aklı başka yerdeymiş. erkek ne halt yerse yesin "yiaa zaten onun fıtratı öyle" deyip nasıl da hemen aklıyorsunuz sizin gbiler ya. erkeğin aklı fikri yok mu? bu kızınki hataysa madem erkek kendine sahip çıksaydı. bir hata varsa iki tarafta da var, ama beraber olduğu kızın videolarını gizli gizli çeken hayvan bi 100 milyon kat falan daha suçlu.
kadın kendini nasıl koruyabilir bunlardan açıklasana bi. hem bunlardan kendini sakın diyosun hem de kendisini videoları aileye yaymakla tehdit eden bir adamla evlenmesini istiyosun. nasıl kafalar bunlar ya?

Öncelikle intiharı falan unutun, herkes hata yapabilir ya da o zaman doğru gelenler şu an size yanlış geliyor olabilir. Sorun tamamen erkek arkadaşınızda başta söylemişsiniz kabul etmiş. Sonra çeşitli videolar konuşmalar vs. öncelikle daha önceki sevgilileriniz kendisini nereden bulmuş ben anlayamadım onlarla wp grubu kurucak ne samimiyeti var? Yapmanız gereken ilk şey kendisinden video ve konuşmaları istemek mahkemeye başvurucam demek ve güçlü olun sizin güçsüzlüğünüzden ailenize söyleme korkunuzdan beslenerek yapıyor tüm bunları.

İşte bunlar hep cinselliği tu kaka olarak öğrettiğimiz, cinselliğe sadece erkek odaklı baktığımız için, kızlarımız kendi bedenlerinin kararını kendi veremeyeceklerini düşününce başkaları da yükleniyor böyle.

halbuki bu kızımız yaptığının arkasında dursa, benim bedenim sanane dese kimse höt zöt edemez ama o ezik, zayıf durunca ezmeye kalkan çok oluyor gördüğünüz gibi. çünkü yanlış aile eğitimi almış, yanlış toplumda yetişmiş. cinselliğin normal olduğu bilincine erişememiş. ondan sonra da bir sürü sorun.

ben de sevgililerimle çok şey yaşadım ama hiç başıma böyle işler gelmedi. gelmez de.
çünkü ben bedenimin farkındayım, hayatımın kararını kendim veririm. elin herifi değil. beğenmeyene kapı orada diyeceksiniz.

burada yok ayıp yok günah diyen tiplerin kendi evlerinde ne haltlar yediğini de müge anlı'da vs görüyoruz kimse melek gibi davranmasın.

ayyy ne çirkin bir yorum bu ya. fırsatı kendi veriyor nedir? ya cinsellik iki kişi arasında yaşanır. bir tarafın fırsat vermesi gibi bir şey yok. allahım yarabbim ya. nasıl da erkekleri hemen aklama peşindesin. kadın fırsat vermişmiş, erkeğin zaten aklı başka yerdeymiş. erkek ne halt yerse yesin "yiaa zaten onun fıtratı öyle" deyip nasıl da hemen aklıyorsunuz sizin gbiler ya. erkeğin aklı fikri yok mu? bu kızınki hataysa madem erkek kendine sahip çıksaydı. bir hata varsa iki tarafta da var, ama beraber olduğu kızın videolarını gizli gizli çeken hayvan bi 100 milyon kat falan daha suçlu.
kadın kendini nasıl koruyabilir bunlardan açıklasana bi. hem bunlardan kendini sakın diyosun hem de kendisini videoları aileye yaymakla tehdit eden bir adamla evlenmesini istiyosun. nasıl kafalar bunlar ya?
davula nereden vurusan inlersin.yanlış anlamaya musaıtsen benım yapabılceğim hiç birşey yok.erkek aklamakla ne alaksı var.erkek adam olsa zaten sevdiği kadına dokunmaya kıyamaz.ılla belırtmek mı lazım edebıyat mı parçalayayım burda.neyse ya nasıl anlarsan anla

Back