bence biraz daha düşün belki eşinle aran düzelir dönem dönem
büyük sözler edilir olmadı ayrılsanda almanyada sanırım çalışıp geçinmek buradan daha kolay olabilir eğer ailenin maddi durumu zayıfsa çocukla zor olacaktır
simdi annemle konustum anlattim herseyi... sadece kayinpederimin yaptiklarini anlatamadim.. annem simdi amcami ariyacak anlatacak hersiyi. ortalik karismaya basladi anliycaginiz. amcam köyde ve suan kaynanamlarda köyde..umarim amcam onlarin agizlarinin payini verecektir insallah.. gelismelerden haberdar ederim..
kizlar amcam bu aksam konusacakmis kaynanamgillerle.. artik annemi ararlar bu aksam bizide ararlar..kizlar size bir sorum daha olacakti kayinpederimi tehdit etsemmi yaptiklarinla
beni bu aksam ararlar tahminimce bende kayinpederime yaptiklarini unutmadim herkeze anlatirim bana farkli davranislarini falan diye tehdit etsemmi dedim
canim ablacim zaten pazartesi ilk isim kendi kontomu ayirmak. zaten bunu yapmamla onun cildiracagina eminim. ben kaynanamlarla oturmuyorum suanda. ama kaynimlarla ayni apartmandayiz eger esimden bosansam bile ben burda oturmak istememki.hatta almanyada kalip ne yapacagimi düsünüyorum. türkiyeye annemin yanina dönmekte istemiyorum ne yapicam bilmiyorum yani. hersey cok zoruma agirima gidiyor ama hala genede acaba bir sekilde düzelmezmi bu is diyorum. biz hep baskalari yüzünden bu hale geldik ablacim. eskiden birbirimizi sevmistik ama baskalari bizi bu hale düsürdü ve en sonunda böyle oldu.. esimle kimsenin olmadigi bir yerde kendi hayatimizi yasama sansimiz olsaydi bunlar basimiza gelmezdi..cok mutsuzum cok icim aciyor..
bu aksam beni arayip yine ogullarini savunacaklar kendi ogullarinin arkasinda olacaklar tabikide eminim istemedigim seyler duyacagim yine.. ben sadece böyle olursa laf arainda kayinpederime ima edip gözünü korkutmak istiyorum adamin.. yoksa beni arayip böyle yapmayin herseyi büyütmeyin nedir alip veremediginiz gibi laflar edilecek cünkü daha önce yasandi gecen sene....
öncelikle başkaları yüzünden değil eşinizin umursamazlığı yüzünden bu günlere gelmişsiniz.eltinizle gülüşeceğine o ilginin yarısını azıcık size gösterseydi.taciz konusunda da tepki vermek de biraz gecikmişsiniz.zaten eşiniz gözyummuş.güzel kardeşim boşanmasan bile SLİN ablanın sözünü dinle bana çok mantıklı geldi ne de olsa oraları bizden daha iyi biliyor.şöyle eşinin yüreğini ağzına getir bakayım.manevi olarak arkandayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?