Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz

Arakadaşa erdiğiniz akıl "çek otur" mu yani çok yazıkk...O zaman bu arkadaş bu adamı avrupa gibi bir yerde çekicekse dememkki işin maddiyatla devletin sahip çıkmasıyla alakası yok tamamen kadınların özgüven eksiliği ile ilgili, orda devlete sığınsa gaye güzel bakılır ve hatta kendini geliştirme olanağı bile verilir buna rağmen koca kocadır deniliyorsa kimse bana "şartlar" demesin, demekki biz hakediyoruz, kusura bakmayın!

hakkında hayırlısı tatlım kararlarını alırken bir anlık hiddetle değil aklı selim bir şekilde olmaya çalış şimdi ailelerde girdi işin içine daha da rencide olmayın ailenseni sen onları koruyup kollayacak

canım ALLAH yardımcın olsun eşinede gercekten yazıklar olsun canım sınavdasın unutma bebişinle birlikte ALLAH a sığın RABBIM hakkınızdakı en hayırlı kararı vermenı nasıp etsın.umarım sonunda cok mutlu olursun yavrunla

kizlar amcam bu aksam konusacakmis kaynanamgillerle.. artik annemi ararlar bu aksam bizide ararlar..kizlar size bir sorum daha olacakti kayinpederimi tehdit etsemmi yaptiklarinla

kizlar amcam bu aksam konusacakmis kaynanamgillerle.. artik annemi ararlar bu aksam bizide ararlar..kizlar size bir sorum daha olacakti kayinpederimi tehdit etsemmi yaptiklarinla

canım basından gecenlere sok oldum ozellıkle kayınpederıne ne allahından kormaz bır adam mış oo kayınpederını ne dıye tehdıt edeceksin anlamadım

beni bu aksam ararlar tahminimce bende kayinpederime yaptiklarini unutmadim herkeze anlatirim bana farkli davranislarini falan diye tehdit etsemmi dedim

canım bence mumkunse o ıgrenc herıfle gorusmeyın lusura bakmayın nolur cok sınırlendım

beni bu aksam ararlar tahminimce bende kayinpederime yaptiklarini unutmadim herkeze anlatirim bana farkli davranislarini falan diye tehdit etsemmi dedim

cnm şimdiye kadar susmuşsun bu saatten sonra daha beter kargaşaya sebep olma . buna gerek kalmadan hallolur umarım

simdiye kadar sustum ama artik susmak istemiyorum eger bosanirsak bile mahkemede anlatmak istiyorum bunlari..

bu aksam beni arayip yine ogullarini savunacaklar kendi ogullarinin arkasinda olacaklar tabikide eminim istemedigim seyler duyacagim yine.. ben sadece böyle olursa laf arainda kayinpederime ima edip gözünü korkutmak istiyorum adamin.. yoksa beni arayip böyle yapmayin herseyi büyütmeyin nedir alip veremediginiz gibi laflar edilecek cünkü daha önce yasandi gecen sene....

eğer dediğin gibi konuşursan çok yüzgöz olmuş olursun gerçi olmuşsunuz olacağınız kadar ama..

yani hala orda kalmaya devam edersen ayrılmazsan derki zaten yapıncada bişey demiyodu farkındaydı ama demiyodu der..

eğer orda kalmaya devam edeceksen söyleme bence canım..

sen bilirsin nasıl davranması gerektiğini bilen sensin benim sözüm bir terekadar

canim su anda hersey senin lehine ( ayri evde olmaniz buyuk avantaj ) bak beni iyi dinle sozlerimi havaya atma , gene nasil istersen oyle yaprsin ama simdi yapman gereken sey evinden disariya sakin cikma !!! sakinnnn polise felanda siginmana gerek kalmaz devlet eviyin kirasini bile kocandan alir oder !!!... eltinlerle ayni apartmanda oturman sorun degi ayni evi paylasmiyorsunuz en azindan kapini kapatdinmi onlar delirecek :jeyyar:,

simdi senin yapacagin sey pazartesiye kadar bir sekilde sesini cikarma bekle konusma geerse esinle aranizda ortak yolu bulmaya calis ama olmadi ortak yok pazartesi git hesabini degis esinede soyle iyi dusun artik su sartlarim olmadigi ( sartlarin bir kocadan gormen gereken seyleri sirala) mutdetce artik benden bu kadar herseye gogus gerdim ama artik yoruldum ya yukleri uzerine alirsin yada ceker gidersin diyeceksin kapiyi goster ,o da kapiyi carpip gitdiginde direk kilitleri degis ve hic eltinle onla bunla laf duelosuna girme siz degilsiniz benim muatdapim de, gelecekse esin gelsin ve seni ikna etsin ( bunun icinde zaman lazim) gelip seni ikna edecek etmek zorunda gor bak o zamanda gene sartlarini koy ve uzakta bir yere tasinacagiz ve bayramdan bayrama aileni goreceksin ben bayramlardada gormeyecegim de.. bunlari yapmazsan seni kendi kendine konusur oturur diye dusunurler , hic korkma hele turkiyeye gidecegim lafini hic agizlarina verme!!! .. bosanirim hayatimi kurarim yasim daha ne ki senden baska erkekmi yok bana kole olacak insan doludur de korkut bu bosanir yarin bir kocada alir gelir turkiyeden bana caka yapar diye gecirecekler direk akilarindan :jeyyar: ..sen benim yanimda olacaktinki analarini aglatacaktik seni kimsesiz saniyorlar ama korkma cekinme kadinlar cok kuvvetlidir sende cok kuvetlisin o esek herifinide hizaya getireceksin gor bak yerimseniben

öncelikle başkaları yüzünden değil eşinizin umursamazlığı yüzünden bu günlere gelmişsiniz.eltinizle gülüşeceğine o ilginin yarısını azıcık size gösterseydi.taciz konusunda da tepki vermek de biraz gecikmişsiniz.zaten eşiniz gözyummuş.güzel kardeşim boşanmasan bile SLıN ablanın sözünü dinle bana çok mantıklı geldi ne de olsa oraları bizden daha iyi biliyor.şöyle eşinin yüreğini ağzına getir bakayım.manevi olarak arkandayız.

o an ne yapman gerekiyorsa yap ne soylemen gerekiyorsa soyle ama sakin kendine leke getirme akili konus onceden neler soyleyecegini dusun en sn soyleycegin seyi ilk soyleme yerimseniben

hadi Allah yardimcin olsun bebegim bak hepimiz seni seviyoruz ve arkandayiz Şeniz

cok tesekur ederim canim ... ayni seyleri pek cok genc kizimiz yasiyor buralarda ustelik kanunlarini ve dilini bilmedikleri icin dahada suistimar ediyorlar insanlar + aileleride yok maglesef yanlarinda onlara akil verip yardimci olsun bu tur mahluklara gun doguyor maglesef senağlama bende cok yasadim bunun gibi bir suru sorun artik 23 yil oldu buralarda yasayali artik yeri geldiginde disleri gostermeyi iyi ogrendim ama gec kaldim benimde yavrularim var bu gencecik kizlarda anne kuzusu yazik degilmi onlara bu ne vicdansizlik ya cok uzuluyorum gurbetde sorun cekenlere kimsesizler onlar ya kimsesizler senağlama senağlama

kayinpederimin tacizine bile ugradim defalarca esime anlattim birsey yapmadi

böyli bir ailede hala ne için duruyorsun çocuğunun tacize uğramıcağının garantisini verebilirmisin arkana bile bakmadan çek git çektiğin çileleride kendine ders bilirsin sakın cnm sakın lütfen ezdirme kendini allah yardımcın olsun

tesekkürler slin abla bende cok istiyorum gözünün korkmasini eger gerekirse bunlari yapacagim.. bakalim zaman ne getirecek zaten artik isin icine ailelerde girdi.. yarin büyük patlamalar olacak bende duruma göre davranacagim artik.. gözü korktuktan sonra kendini degistirmi acaba bir insanin icinden gelmiyorsa ne kadar degisirki dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…