saolun arkadaslar zaten dün aksam konustuk ve artik yeter dedim bosanalim basimin caresine bakarim polise giderim dedim pazartesi ilk isim kendime bankada yeni bir konto acmak dedim artik onu istemedigimide söyledim. bana tek cevabi sen bilirsin nasil istiyorsan öyle yap kimseyi zorlamam oldu....
of allahim kafayi yemek üzereyim ne olacak ne yapacagim düsünüyorum ben hayatimda hic mutlu olamayacakmiyim bizi bu hala getirenlerin allah belasini versin
of allahim kafayi yemek üzereyim ne olacak ne yapacagim düsünüyorum ben hayatimda hic mutlu olamayacakmiyim bizi bu hala getirenlerin allah belasini versin
Kayınpederinin tacizine uğradın ve eşin buna ses çıkarmadı mı?
Kusura bakma gerçekten özür dilerim ama ben senin eşinin erkekliğine tüküreyim.
Biran önce kurtul o aileden ve bebeğine kendi ailenin yanında bir hayat kur. O rahatsız insanların arasında bebek büyütme sakın.
saolun arkadaslar zaten dün aksam konustuk ve artik yeter dedim bosanalim basimin caresine bakarim polise giderim dedim pazartesi ilk isim kendime bankada yeni bir konto acmak dedim artik onu istemedigimide söyledim. bana tek cevabi sen bilirsin nasil istiyorsan öyle yap kimseyi zorlamam oldu....
dün aksam ben tükürdüm zaten suratina... ama o yüzüne tükürmemdende anlamadi..
kokma guzelim cesaretli davran!!.. devamini getir o simdi beklemeye cekildine yapacak ,yapabilecekmi ,konustuguyla kalacakmi, diye dusunuyor Çok üzgünüm çoook tek temenisi hareket edemese konustuguyla kalsa diyor, ama sen icraate gec ve bir bir yapman gerekenleri yap evini mumkunse terk etme ilk once hesabini ayir sonra bir tercuman al yanina polise git hatda avukata git olalari anlat senin haklarini soylesinler, sonra evine git ve yaptiklarini anlat ve evi terk etmesini soyle sonle ayni evde kalamam artik de , (insallah kaynananlarla oturmuyorsundur eger kaynananlarla oturuyorsan bu daha kotu o zaman mecburen evi sen terk edeceksin :1no2:bak ) lutfen eim ayri de ...
gor bak slinn ablam dediydi diyeceksin kopek gibi kapina gelecek bir sans ver diyecek sana.. artik sabriyin tukendigini anlasinlar kocaman bir YETER de bebegim hadi sana guveniyoruz hayatini kurtar ,
NOT: bosan demiyorum sana bak yanlis anlama icinde sevgin varsa cocugunu babasiz buyutmek istemiyorsa ona bir ders verme zamani geldide geciyor!! gelsin bi yalvarsin ondan sonrasini tekrar konusuruz hele bunlari bi yap guzel kizim Allah yardimcin olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?