Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz

canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm inanki sen gurbete gitmişsin insan olan bi insan evladına yapmaz bunu ağır konuştuysam kusura bakma sende bir ana kuzusunun ailene hiçmi bahsetmedin olanlardan allahım hala kaldımı böyle şeyler insan eşine bunları yaparmı yaptırırmı hiç aklım almıyo birde ahmile kalmışsın canım bebek düzeltir diye düşünüyosun belkide ama zannetmiyorum tabiki son karar senin hayat senin hayatın ve bir daha hayta gelemiycez iyi düşün öyle kararını ver lütfen kendin içinde bebeğin içinde çok çok geççmiş olsun

saolun arkadaslar zaten dün aksam konustuk ve artik yeter dedim bosanalim basimin caresine bakarim polise giderim dedim pazartesi ilk isim kendime bankada yeni bir konto acmak dedim artik onu istemedigimide söyledim. bana tek cevabi sen bilirsin nasil istiyorsan öyle yap kimseyi zorlamam oldu....

böyle saçmalık olamaz ya...
kayınpederinin tacizine uğruyorsun,eşine anlatıyorsun ve eşinin kılı kıpırdamıyor öylemi..benim eşim olsa gider vurur babasını vallaa.
bu nasıl bi anlayış..nasıl bi namus düşüncesi böyle hayret ettim..
bide çektiklerin cabası..sen niye kendine bu eziyeti ediyosun seni sevmiyomuş artık öylemi???
sen onun için çek okadar derdi beide adamdan birsürü laf dinle..
bence bırak gitsin...hamileliğini de düşünüp aman kalayım en iyisi deme..bu adamdan ne köy olur ne kasaba..
kendi hayatını düşün ve daha fazla kendine eziyet etme...boşan gitsin..kolay diyicen belki ama ben bu olanları yaşasaydım eğer yemin ediyorum 1 dakika durmazdım..yere batsın öyle koca!!!

en iyisini yapmışsın arkadaşım tabi bize aslında bunları söylemek düşmez ama kararlı olduğunuda görünce sevindim senden daha değerli hiç birşey yok bu hayatta emin ol biz k.k olarak hep yanındayız emin ol

of allahim kafayi yemek üzereyim ne olacak ne yapacagim düsünüyorum ben hayatimda hic mutlu olamayacakmiyim bizi bu hala getirenlerin allah belasini versin

kayınpederinizin tacizine uğradınız :1shok:
görümceniz eve erkekler getiriyor :1shok:
eltinizle eşinizin arasında bişi olmasından şüpheleniyrosunuz :1shok:
üstüne üstlük böyle şeylerin ortasında tüp bebek yapmışsınız :1shok:
pes doğrusu pess ...
böyle bir adama ki adam olamdığı kesin bide baba olmakla mukafatlandırmakla suçlusunuz
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

of allahim kafayi yemek üzereyim ne olacak ne yapacagim düsünüyorum ben hayatimda hic mutlu olamayacakmiyim bizi bu hala getirenlerin allah belasini versin

sen niye kafayı yiyosun seni kaybedecek olanlar kafayı yesin sen hiç canını sıkma dert etme lütfen sen ayaklarının üzerinde durabilen sağlam bir insansın en iyi şekilde bebeğinede bakacağına inanıyorum emin ol hayatını düzene koyunca mutlu olacaksın ama başkaları için kendini daha fazla üzmeye devam edersen bebeğinede zarar hamilesin yapma lütfen senden ve bebeğinden daha değerli değil hiç bişey

canım çok üzüldüm durumuna bundan 30 yıl önce aynı senin anlattığına benzer olayları almanyadaki teyzemin başına geldi sahipsiz olduğu için hep horlandı kendiside ayrılmamak için hep mücadele verdi ve çocuklarını büyütüp sağlılklı evlat olması için ama ortaya 2 tane sorunlu çoçuk oldu çıktı şimdi birtanesi türkiyeye sınır dışı edildi diğeri ise almanyada ilk tanıştığı insanla evlendi evden kurtulmak için eee şimdi ne oldu ondanda 1yıl sonra ayrıldı kendini türkiyeye attı ve şuan yerini bile bilmiyoruz:1no2:anlatmak istedğim evliliği devam ettirirsen hamileyim deyipte çok sağlılıklı çoçuklar yetiştiremiyeceksin...ALLAH YARDIMCIN OLSUN ..ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN DUALARIMIZ SENİNLE...

çok geçmiş olsun önce..sen bütün bunları kendine nasıl yaptırdın!! nasıl izin verdin! göz yumdun olanlara ..bi mecburiyetin mi vardı dicem ama hayatına kastınmı vardı cnm hiçbişey insanın kendisinden daha önmli diyildr ..insan haklarına aykırı şeyler ki almanya gibi aşmış ,,gelişmiş bi ülkede yaşamışsın bu talihsizliği..arkana bile bakmdan topukla sen daha geç olmadan...:1ninca:kafamçokkarıştı

eşimin sureklı ınternete gırmesınden bıktım usandım bırılerıyle konusuyo hep ınkar edıyo bıktım artık cokda sevıyorum ne yapacağımı bılmıyorum konuşmaya baslayınca bağırıp konuyu kapatıyo sonra da bısey olmamış gıbı yanıma gelıpp sarılıyo bu boyle devam edıyo

Kayınpederinin tacizine uğradın ve eşin buna ses çıkarmadı mı?

Kusura bakma gerçekten özür dilerim ama ben senin eşinin erkekliğine tüküreyim.

Biran önce kurtul o aileden ve bebeğine kendi ailenin yanında bir hayat kur. O rahatsız insanların arasında bebek büyütme sakın.

dün aksam ben tükürdüm zaten suratina... ama o yüzüne tükürmemdende anlamadi..

kokma guzelim cesaretli davran!!.. devamini getir o simdi beklemeye cekildi ne yapacak ,yapabilecekmi ,konustuguyla kalacakmi, diye dusunuyor Çok üzgünüm çoook tek temenisi hareket edemese konustuguyla kalsa diyor, ama sen icraate gec ve bir bir yapman gerekenleri yap evini mumkunse terk etme ilk once hesabini ayir sonra bir tercuman al yanina polise git hatda avukata git olalari anlat senin haklarini soylesinler, sonra evine git ve yaptiklarini anlat ve evi terk etmesini soyle sonle ayni evde kalamam artik de , (insallah kaynananlarla oturmuyorsundur eger kaynananlarla oturuyorsan bu daha kotu o zaman mecburen evi sen terk edeceksin :1no2:bak ) lutfen eim ayri de ...
gor bak slinn ablam dediydi diyeceksin kopek gibi kapina gelecek bir sans ver diyecek sana.. artik sabriyin tukendigini anlasinlar kocaman bir YETER de bebegim hadi sana guveniyoruz hayatini kurtar ,

NOT: bosan demiyorum sana bak yanlis anlama icinde sevgin varsa cocugunu babasiz buyutmek istemiyorsa ona bir ders verme zamani geldide geciyor!! gelsin bi yalvarsin ondan sonrasini tekrar konusuruz hele bunlari bi yap guzel kizim Allah yardimcin olsun ...

canim ablacim zaten pazartesi ilk isim kendi kontomu ayirmak. zaten bunu yapmamla onun cildiracagina eminim. ben kaynanamlarla oturmuyorum suanda. ama kaynimlarla ayni apartmandayiz eger esimden bosansam bile ben burda oturmak istememki.hatta almanyada kalip ne yapacagimi düsünüyorum. türkiyeye annemin yanina dönmekte istemiyorum ne yapicam bilmiyorum yani. hersey cok zoruma agirima gidiyor ama hala genede acaba bir sekilde düzelmezmi bu is diyorum. biz hep baskalari yüzünden bu hale geldik ablacim. eskiden birbirimizi sevmistik ama baskalari bizi bu hale düsürdü ve en sonunda böyle oldu.. esimle kimsenin olmadigi bir yerde kendi hayatimizi yasama sansimiz olsaydi bunlar basimiza gelmezdi..cok mutsuzum cok icim aciyor..

Şimdi kayınpederin seni taciz etti ve eşin hiç bir şey yapmadı?

Sende eşinin yüzüne tükürdün...

Bu evlilik çoktan bitmiş, Gülsüm Sultan'ı dinle devlete sığın ve uzaklaş hemen o ortamdan...

Böyle bir şey olmaz.

verdigin karardan asla dönme...
susarak hep alttan alarak bir evlilik uzun sürmez zaten...
kayinpederinin yaptiklari, senin süphelerin bunlarlada devam edemez bir evlilik...
güven kendine ne yaparim, nasil yaparim deme, ben yaparim de basaririm de...
sen bilirsin ben kimseyi zorlamam diyen bir adam herseyi gözden cikarmis demektir zaten...
bundan sonra herseyin daha güzel olacagina ve senin istedigin gibi olacagina inan yeter...

simdi annemle konustum anlattim herseyi... sadece kayinpederimin yaptiklarini anlatamadim.. annem simdi amcami ariyacak anlatacak hersiyi. ortalik karismaya basladi anliycaginiz. amcam köyde ve suan kaynanamlarda köyde..umarim amcam onlarin agizlarinin payini verecektir insallah.. gelismelerden haberdar ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…