Evet Hatay’da oturacağız. Ortamına göre değişiyor sanırım en yakınlarınız harici istemediğinizde kimse gelemez kiOrada yeni evli olunca 3 ay hep gelirlermiş ev görmesine siz Hatay’da mı oturacaksınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben nişanlanmak istiyorum ama kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini de aslında bilmiyorum
- Konu Sahibi guler1993
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabikide ben aslında evlenmek istiyorum evet ama bu aralar bekar kalsam daha iyi gibi geliyor birilerine tahammül edemiyorum çok sinirliyim ona karşı meselaSamimiyetinize inanarak şu ana kadarki mesajlarımızdan yola çıkarak şunu yazabilirim. Bence siz zaten evlenmeye karar vermişsiniz. Sadece birisi içinize biraz su serpsin, her şey iyi olacak desin istiyorsunuz. Sizi üzmek istemem ama her şey iyi olmayacak. Evlilik ömürlük bir yol. Çok iyi ve çok kötü zamanlar olacak. O kötü zamanlarda yanınızda görmek istediğiniz insan bu insan mı? Bunu düşünün. Bir erkek gezip içip yemek yermiş ama sizi görünce fikri değişmiş diye size bir iyilik yapmış olmuyor. Erkekleri evliliğe ikna etmek bir beceri değil. O da aldatılmış ve “sevmek istiyormuş” yerine; o da aldatılmış ama birbirimizi deliler gibi seviyoruz” diyebileceğiniz birisi olsa her gece yanınızda daha iyi hissetmez misiniz?
Ben hatayı gördüm yaşanılır evet ama ben yaşamam cınku onların orada aşırı akrabası var nereden hataya gelin gidiyorsunuzEvet Hatay’da oturacağız. Ortamına göre değişiyor sanırım en yakınlarınız harici istemediğinizde kimse gelemez ki
Söyledim sinirle söylemişŞu cümleden sonra bu adam ağzıyla kuş tutsa kapının önüne koymalısın zaten, hak etmedin ne demek ya, kim oluyor o
Yok ben kredi ile aldım ödüyorumKendi evi ve güzel bir işi olan kadınin elin yapacağı dedikoduyla işi ne ?
Kendi eviniz olarak bahsettiğiniz , ailenizin evi mi ?
Yani kısacası daha hayatını oturtamamış, düzenini kuramamış biriyle evlenip istanbulda yaşama hayali kurdunuz? Ve anladığım kadarıyla Hatay'da açtığı dükkan da kendinin değil babasının dükkanı? Yoksa bir insan neden size istanbul'da yaşarız diyip gidip Hatay'da dükkan açsın? Biraz gerçekçi mi olsanız acaba artık? Mesela bu kişinin bir mesleği var mı? Yani istanbulda yaşasa şu an ne iş yapacak?Önce askere gitti geldi Ocak ayında geldi 3 ay boşta kaldı sonra eniştesinin yanında çalıştı biraz sonra dükkan açtı şimdi Hatay da
Hissedemiyorum işte evet o ahlaklı terbiyeli diğer erkeklerden farklı amacı başka değil ama mesela şöyle örnek vereyim en çok soğuma noktam biz tanışmaya hataya gittik ailecek sabahtan akşama kadar akrabaları ile oturdum ailesi ve ben yalvardığım halde beni alıp dısarı götürmedi yakında sahil vardı oraya bile götürmedi hep evde oturduk akrabaları ile yA yemeğe gidelim paran yoksa ben veririm dedim onuda yapmadı ve ben ağlaya ağlaya İstanbul’a geldim ailesi de tartıştı kızı götürsene diye götürmedi ilk kes gittim araba yok diye tutturdu motoru vardı yada minibüsler vardı götürmek istemedi istesem taksi çağırır götürürüm dedi çağır dedim çağırmadı İstanbul’a geldim tartışma da şunu dedi sen buraları beğenmedin sevmedin bende gezmeyi hak etmediğim için gezdirmedim dedi
Ve hala bu insanla evlenmek mi istiyorsunuz ?
Şu yazdıklarınıza bakarak , adamın Hatay da başka bir ilişkisi olabileceğini dahi düşünüyorum.
Diğer kız , bu adamla hemen evliliğe yanaşmadıysa ; sizin gidişinizi diğer kıza göz dağı vermek için kullanmış olabilir.
Sizinle dışarıda gezerse , diğer kızın ailesi sonrasında beraberliklerine izin vermez diye de sizi evde oturtmuş.
Son düzenleme:
Şimdi şöyle birsey var o ailesine yakın oturmak istiyor dükkan orada oralar da hep onların akrabaları doluHatay'da yalnzca bir sokak mı var hatay gayet yaşanılabilir güzel bir şehir ayrıca niye illa İstanbul çok saçma. Bir şehir belirleyip illa orası diye direten ya da ailesinin olduğu yerden çıkmak isteyen insanlar bana çok anormal geliyor
Siz nerde yasyrsunuz çok merak ettim doğrusuOraya gittik biz ailecek zaten hep Suriyeli vardı ve havası inanılmaz pis benim orada nefesim kesildi ilk indiğim de
Bende bi ara şüphelendimVe hala bu insanla evlenmek mi istiyorsunuz ?
Şu yazdıklarınıza bakarak , adamın Hatay da başka bir ilişkisi olabileceğini dahi düşünüyorum.
Diğer kız , bu adamla hemen evlilige yanaşmadıysa ; sizin gidişinizi diğer kıza göz dağı vermek için kullanmış olabilir.
Sizinle dışarıda gezerse , diğer kızın ailesi sonrasında beraberliklerine izin vermez diye de sizi evde oturtmuş.
Ben İstanbul da yaşıyorum doğma büyüme İstanbulSiz nerde yasyrsunuz çok merak ettim doğrusu
Ben bilemiycm o nerde oturyr fakat İskenderun zaten ayrı bir şehir gibi çok ta guzel bir yer.Biri zihniyet faln demiş çok komik hatay insanının hoşgörüsü kimsede yok Türkü, Arabı,Kürdü ,Hristiyanı beraber yasyrŞimdi şöyle birsey var o ailesine yakın oturmak istiyor dükkan orada oralar da hep onların akrabaları dolu
Yani tercih meselesi tabi siz sevmiş olabilirsiniz Allah mutlu Mesut etsin herkes yaşayabilir diye bir durum yok tabi Rabbim hep huzur versin size deBen bilemiycm o nerde oturyr fakat İskenderun zaten ayrı bir şehir gibi çok ta guzel bir yer.Biri zihniyet faln demiş çok komik hatay insanının hoşgörüsü kimsede yok Türkü, Arabı,Kürdü ,Hristiyanı beraber yasyr
Orda yaşamıyorum ben bildiğim gözlemlediğim şeyi söyledimYani tercih meselesi tabi siz sevmiş olabilirsiniz Allah mutlu Mesut etsin herkes yaşayabilir diye bir durum yok tabi Rabbim hep huzur versin size de
Bende gördüm bana pek cazip gelmedi mesela ben kendi memleketimde de yaşayamam çünkü İstanbul’a çok alıskınmOrda yaşamıyorum ben bildiğim gözlemlediğim şeyi söyledim
E öyleyse tercihinizi sevgiliniz değilde İstanbul'dan yana kullanınBende gördüm bana pek cazip gelmedi mesela ben kendi memleketimde de yaşayamam çünkü İstanbul’a çok alıskınm
Bakın şurasını anlatamadım ben onunla en başta bu konuyu konuşarak yola çıktım Hatay deseydi onunla bir yola çıkmazdım zaten başta konuşulan şeyler benim annem ameliyatlı bana da ihtiyacı var diye de belirttim tamam dedi odaE öyleyse tercihinizi sevgiliniz değilde İstanbul'dan yana kullanın
Yani kısacası daha hayatını oturtamamış, düzenini kuramamış biriyle evlenip istanbulda yaşama hayali kurdunuz? Ve anladığım kadarıyla Hatay'da açtığı dükkan da kendinin değil babasının dükkanı? Yoksa bir insan neden size istanbul'da yaşarız diyip gidip Hatay'da dükkan açsın? Biraz gerçekçi mi olsanız acaba artık? Mesela bu kişinin bir mesleği var mı? Yani istanbulda yaşasa şu an ne iş yapacak?
İşte tamam demekle olmuyor o işler. Bir zemin olması lazım tamam demek için. Önceki yorumumda da yazmıştım; Siz bir hayale evet demişsiniz resmen.Bakın şurasını anlatamadım ben onunla en başta bu konuyu konuşarak yola çıktım Hatay deseydi onunla bir yola çıkmazdım zaten başta konuşulan şeyler benim annem ameliyatlı bana da ihtiyacı var diye de belirttim tamam dedi oda
Her sinirlendiğinde böyle mi diyecekmiş. Seni insanlara esir ederek hayvanlık yaptı zaten üzerine özür dilemesi gerekirken haketmedin diyor ve bunu sinirden söylediğini iddia ediyor. Gitsin ötede kıvırsın, her sinirlendiğinde sizi manipüle edecek bu adam, başlamış da zaten. Yok herkes senin dükkanda olmanı hayal ediyor falanSöyledim sinirle söylemiş