bu detayları okuyunca neden hala bu adamla evlenmek istediğinizi sorguluyorum. insan sevgilisini kapının dışına çıkarmayıp bir de onu ağlatıyorsa niye evlensin ki? hatta arttırıyorum ayrılın bence değmezVe hala bu insanla evlenmek mi istiyorsunuz ?
Şu yazdıklarınıza bakarak , adamın Hatay da başka bir ilişkisi olabileceğini dahi düşünüyorum.
Diğer kız , bu adamla hemen evliliğe yanaşmadıysa ; sizin gidişinizi diğer kıza göz dağı vermek için kullanmış olabilir.
Sizinle dışarıda gezerse , diğer kızın ailesi sonrasında beraberliklerine izin vermez diye de sizi evde oturtmuş.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben nişanlanmak istiyorum ama kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini de aslında bilmiyorum
- Konu Sahibi guler1993
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Her sinirlendiğinde böyle mi diyecekmiş. Seni insanlara esir ederek hayvanlık yaptı zaten üzerine özür dilemesi gerekirken haketmedin diyor ve bunu sinirden söylediğini iddia ediyor. Gitsin ötede kıvırsın, her sinirlendiğinde sizi manipüle edecek bu adam, başlamış da zaten. Yok herkes senin dükkanda olmanı hayal ediyor falan
Zaten kadini isinden ederek daha da bagimli hale sokacak.
Bakın şurasını anlatamadım ben onunla en başta bu konuyu konuşarak yola çıktım Hatay deseydi onunla bir yola çıkmazdım zaten başta konuşulan şeyler benim annem ameliyatlı bana da ihtiyacı var diye de belirttim tamam dedi oda
Sizin anlattıklarınızı , konunuzu okuyan herkes anladı.
Sadece şunu anlayamıyoruz. "Biz birbirimize uygun değiliz" diyerek neden yolunuza devam etmiyorsunuz ? Neden hala bir olmazı oldurmaya çalışıyorsunuz ?
Ben kimsenin emri altında çalışmam diyor 13 yaşından beri çalışıyorum diyor çok ezildim diypr benim babam 60 yaşında 12 yaşından beri çalışıyor sende 28 yaşındasın dedim bata çıka olacak bu iş risk olmadan asla olmaz diyorHer sinirlendiğinde böyle mi diyecekmiş. Seni insanlara esir ederek hayvanlık yaptı zaten üzerine özür dilemesi gerekirken haketmedin diyor ve bunu sinirden söylediğini iddia ediyor. Gitsin ötede kıvırsın, her sinirlendiğinde sizi manipüle edecek bu adam, başlamış da zaten. Yok herkes senin dükkanda olmanı hayal ediyor falan
Ben bir olmaya çalışmıyorum ben ayrılacağım ama zemin hazırlıyorum suan pişman olmaktan cok korkuyorumSizin anlattıklarınızı , konunuzu okuyan herkes anladı.
Sadece şunu anlayamıyoruz. "Biz birbirimize uygun değiliz" diyerek neden yolunuza devam etmiyorsunuz ? Neden hala bir olmazı oldurmaya çalışıyorsunuz ?
Ben kimsenin emri altında çalışmam diyor
Bunu söyleyen herkesin sözde is kuracagini duydum ama becereni görmedim
BendeBunu söyleyen herkesin sözde is kuracagini duydum ama becereni görmedim
Çok iyi düşünmem lazım biliyorum29 yaş geç değil bence. Sadece evleneyim diye bakarsanız hayata yanlış evlilik yaparsınız, bence.
Narsistik hareketler bunlarZaten kadini isinden ederek daha da bagimli hale sokacak.
Bu cümleyi kuran adamların ADAM olduğuna hiç rastlamadım, hepsi paraziy hayat sürüyor.Ben kimsenin emri altında çalışmam diyor 13 yaşından beri çalışıyorum diyor çok ezildim diypr benim babam 60 yaşında 12 yaşından beri çalışıyor sende 28 yaşındasın dedim bata çıka olacak bu iş risk olmadan asla olmaz diyor
Bence pişman olma ihtimalin sıfır,Ben bir olmaya çalışmıyorum ben ayrılacağım ama zemin hazırlıyorum suan pişman olmaktan cok korkuyorum
Ben bir olmaya çalışmıyorum ben ayrılacağım ama zemin hazırlıyorum suan pişman olmaktan cok korkuyorum
Ne için pişman olacaksınız ? Ne zemini hazırlıyorsunuz ?
Adam bugün gelse yarın nikah tarihi alacak gibi duruyorsunuz.
Umarım bir ömür kararlarınızın arkasında durur ; yarın öbürgün bu evlilik için annenizi veya adamdan ayrılırsanız sözde arkanızdan konuşacak konu komşuyu suçlamayın.
Aynen. Hep anne baba kayinvalide kayinpedere güvenip is yapiyorlar. Veya eslerinin sirtina biniyorlar. Tek baslarina is becerdikleri yokBu cümleyi kuran adamların ADAM olduğuna hiç rastlamadım, hepsi paraziy hayat sürüyor.
Yooo hayır ben bu adamla evlenmekten çok korktuğum için psikoloğa gidiyorum tedavi görüyorumNe için pişman olacaksınız ? Ne zemini hazırlıyorsunuz ?
Adam bugün gelse yarın nikah tarihi alacak gibi duruyorsunuz.
Umarım bir ömür kararlarınızın arkasında durur ; yarın öbürgün bu evlilik için annenizi veya adamdan ayrılırsanız sözde arkanızdan konuşacak konu komşuyu suçlamayın.
Yooo hayır ben bu adamla evlenmekten çok korktuğum için psikoloğa gidiyorum tedavi görüyorum
Sizin mesleginiz ne?
E ticaret uzmanıyımSizin mesleginiz ne?
E ticaret uzmanıyım
Haaa. O zaman sizin dükkanda calismanizi istemeleri gayet normal. Biliyorlar ki oglanda is yok, siz yürütürsünüz diye düsünüyorlar. Yoksa sizi dükkanda neden "hayal" etsinler
Ben ona dedim gel beraber çalışalım seni de aldırayım yanıma aslaaaa kimsenin emri altında çalışmam dediHaaa. O zaman sizin dükkanda calismanizi istemeleri gayet normal. Biliyorlar ki oglanda is yok, siz yürütürsünüz diye düsünüyorlar. Yoksa sizi dükkanda neden "hayal" etsinler
Ben ona dedim gel beraber çalışalım seni de aldırayım yanıma aslaaaa kimsenin emri altında çalışmam dedi
Babasinin emri altinda veya enistesinin emri altinda calismak problem degil ama galiba.
Bu firma ortak olacak açacakları dükkan yani aile dükkanı gibi birsey hayatta en sevmediğim şey aile firması nedeni de şeymiş İstanbul’da da açacakmış ya dükkan o yüzden burası böyleymişBabasinin emri altinda veya enistesinin emri altinda calismak problem degil ama galiba.
Bu firma ortak olacak açacakları dükkan yani aile dükkanı gibi birsey hayatta en sevmediğim şey aile firması nedeni de şeymiş İstanbul’da da açacakmış ya dükkan o yüzden burası böyleymiş
Canim bunlar hepsi palavra. Istanbulda dükkan acmazlar bunlar. Acacaksa buyursun acsin, ama elinde birsey yok. Ne ile acacak? Ha acti diyelim, ev kurmaya parasi var mi? Ben aile islere kesinlikle karsiyim. Gercekten adaletli yürütülen bir yer görmedim simdiye kadar.