Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz
- Konu Sahibi curry
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende böyle konuşmalara girsem ama korkuyorum
canim neyden korkuyorsun esinle konusmaktan mi bence konus
Hersey cok guzel olmus canim bizimde istedigimiz buydu ve en son yazdigin gibi bundan sonra birileri beni korusun diye beklemiyeceksin sen kendini koruyacaksin aferim sana :) zaten basaracagini biliyordum yerimseniben
seni msn ime ekledim ama daha acmadin sanirim.. ewet bundan sonra beklemeyecegim. basarmis gibimiyim. bakalim bundan sonra görücez
canim ya esinle konusmana sevindim. en azindan suclu oldugunu kabul etmis. evde abin yokken yengesine gitmesi olayini da soyleseydin.
cnaim ya merakimi bagisla ama kayinpederin nasil taciz etti? yani rontgenliyor muydu? sana dokunmaya mi calisiyordu yoksa acik acik bazi seyler i yapiyordu?
insan gelinine bunu yapabilmesi icin sapik olmasi lazim. gozu donmus bu adamin.
ewet onuda söyledim canim. bundan sonra daha dikkat edicem diyor.
diger sordugun soruya gelince evet dokunmaya falan calismisti birlikte otururken cok yilisik tipli bir insan. kizim diyerek sevme ayaklarina fazla sirnasiyordu caktirmadan orami burami ellemeye falan ugrasiyordu ben kaciyordum.
seni msn ime ekledim ama daha acmadin sanirim.. ewet bundan sonra beklemeyecegim. basarmis gibimiyim. bakalim bundan sonra görücez
bebegim bende gordum ve okeyledim ama benim actigimda sen bagli degildin senin actiginda ben sanirim-tatlicadiarzu- ... gelismeler cok guzel senin namina cok sevindim ozeldende yazdigim gibi kaynin olmadan eltiyin yanina kesinlikle savma esini arada bir sadece kaynin varken beraber iner cikarsiniz yarim saat bir saat , simdi senin daha akili davranip herseyi toparliyacagina eminim yerimseniben optum bebegim :1hug:
zaten düzelme yok arkadaslar bu adam hala ayni kafada devam ediyor
allah kolaylık versin dediğim gibi para biriktirmeye başla biran evvel.
- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
bence bu evlilik bitmeli...bu lafi kolay kolay soylemem ben ama bu evliligin devam etse bile duzgun olmayacagi cok acik. bi de sunu eklemek istiyorum...kayinpederinin tacizine ugruyorsun ama esin sesini cikarmiyor! hadi esin adam degil sesini cikarmiyor anladim ama sen neden sesini cikarmadin? nasil goz yumdun ve sineye cektin bu durumu? neden cekip gitmedin? meslegin, isin, kendine ait evin falan olmasa bile ailen seni bagrina basardi boyle bir durumda(eger ailen varsa, annesiz babasiz olan insanlar da var cunku)...yanlismiyim? biri beni taciz edecek ve esim hic bir sey yapmayacak haa...o kocanin suratina tukururum ve koca yerine koymayi birak adam yerine bile koymam. sen bide ustune o adamdan bebek yapmissin arkadasim ben sana ne diyim...Allah yardim etsin, senin icin en hayirlisi olur umarim...
- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
canim okadar cok etkilendimki bi an yerine koydum kendimi sen iyi dayanmisin tatlim ya bende bu yurt disi olayini atlattim sukur nisanlandim ama olmadi attim nisani ama neler cektim Allah bilir 4 sene bekledim ailem uzulmesin diye cunku hic arayip sormuyodu iyikide olmamis sukur okunmus duam varmis genelde bu yurt disinda olan erkeklerde var bu huylar anne baba agzina bakmalar kendilerini ustun seni kucuk gormeler gitmedim ama yasadim yani gelip gitmedi nisandan sonra cok cektim ya arkadaslar beni duyan varsa su yurt disini birakin ya ne var Allah askina kizlar ve erkekler kole olarak gidiyo oraya hic mutlu huzurlu olani duymadim simdi bebisini dusun devlete sigin bence Allah tan haklari guzel bebisine kiyma zor bulmusun kaybetme esinde duzelir ins diyecem ama zor bebisin hic bir sucu yok onu dunyaya getirmen lazim cunku Allah verdi cani o alir sabir et bacim dualarimiz seninle o kotuluk yapanlarda seytanindan bulsunlar ins Allah yardimcin olsun sen utunacak bisey yapmadin cekecegin varmis alin yazisi bu gecer merak etme hersey yoluna girer ins nedeyim
Tatlim yorumun cok genel olmus, ama hak vermiyorda degilim.
Yurtdisindaki gencler sorumsuz yetisiyorlar. Para, pul, araba ne isterlerse hazir.
Söyle söyleyeyim, Türkiyede 17 yasindaki bir genc, yurt disinda 23-24 yaslarindaki bir gencten cok daha olgun.
Cünkü hayat Türkiyede daha zor, sorumluluklar cok genc yasta basliyor.
Ama diger taraftanda yurtdisinda yetisen erkekler cok daha iyi niyetli. Tabir-i caizse saflar.
Hic abartmiyorum %90'nini Türkiyede kandirirlar. Cünkü yurtdisinda insanlar arasinda rekabet yok, zengin ve fakir yok, herkes ayni statüde. Ve daha bir cok etken tabiki..
Türkiyedeki bir bayanlar, yurtdisindaki bir erkegin genelde anlasamama sebeplerinden biri, erkeklerin önce sorumsuz olmasi, sonrada biraz fazla iyi niyetli olmasi.
Mesela bu arkadasimizin kayinpederi tacizde bulunmus. Tamam bu olay farkli bir durum ama yurtdisinda o kadar saf gencler varki, bu olayin üstünde fazla durmazlar. Hepsi bir degil tabi, ama arkadasin eside bu kategoriye giriyor herhalde, cok iyi niyetli sanirim. Bu iyi niyetten dolayida kolay kullaniliyor.
Yalniz cok mutlu olanlarda var, bunuda es gecmemek lazim.
Birazda aile yapisina bagli..
Arkadasim sana Allah'tan sabir diliyorum, su durumda ne söylenir inan bilemiyorum, sadece Allahtan sabir diliyorum.
Son düzenleme:
- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
- 118
Yasadiklarina cok uzuldum.
Ozellikle hamile kalmaya calismana, ve olmana..
Esin seni degil ailesine oncelik vermis
Taciz olaylari da sineye cekilecek gibi degil gercekten
Keske o zaman resti cekseydin
Burda (Hollanda’da) bi kayinpeder gelini dustan ciktiktan sonra tecavuz etmisti
Esi de ogrendigi hale ayni evde kalmaya devam ettiler!
Sonunda kiz ayrildi tabii. Simdi adam tekrar evli ve hanimiyle yine babasinin evinde yasiyor!!
Boyle seyler malesef oluyor, ayrilabilirdin, karsi cikabilirdin, ama sen hep katlanmayi secmissin
Simdi cok iyi dusunmeni tavsiye ederim
Hala calisiyormusun bilmiyorum, ama hala calismaya devam edebilirsin
Eger imkanin varsa cik git ayri eve tasin, ailesinden uzak olsun
Esine de resti cek bence, ya senin yaninda olsun, ya da ailesinin
Gel beraber cocugumuz icin uzakta yasayalim de
Bi sure bosanma isini aceleye getirme bence
Allah yardimcin olsun kardesim
Sana ve cocuguna en hayirlisini versin :Saruboceq:
Ozellikle hamile kalmaya calismana, ve olmana..
Esin seni degil ailesine oncelik vermis
Taciz olaylari da sineye cekilecek gibi degil gercekten
Keske o zaman resti cekseydin
Burda (Hollanda’da) bi kayinpeder gelini dustan ciktiktan sonra tecavuz etmisti
Esi de ogrendigi hale ayni evde kalmaya devam ettiler!
Sonunda kiz ayrildi tabii. Simdi adam tekrar evli ve hanimiyle yine babasinin evinde yasiyor!!
Boyle seyler malesef oluyor, ayrilabilirdin, karsi cikabilirdin, ama sen hep katlanmayi secmissin
Simdi cok iyi dusunmeni tavsiye ederim
Hala calisiyormusun bilmiyorum, ama hala calismaya devam edebilirsin
Eger imkanin varsa cik git ayri eve tasin, ailesinden uzak olsun
Esine de resti cek bence, ya senin yaninda olsun, ya da ailesinin
Gel beraber cocugumuz icin uzakta yasayalim de
Bi sure bosanma isini aceleye getirme bence
Allah yardimcin olsun kardesim
Sana ve cocuguna en hayirlisini versin :Saruboceq: