ayyy bebegim ya cok sinir oldumm allah kahresin boyle kizlari alip gurbete goturum sonrada kimsesiz bunlar sanip ezmeye calisan mahluklarin klava:bu karari verecek kadar bile gücüm kalmadi artik hic gücüm kalmadi
senin gucuyun tukendigini anladiklari an zaten iplerin kendi elerinde oldugunu anladiklari an olur canim , aninda zafer danslarina baslar boyle yaratiklar ....
bir gurbet gelini olarak seni cok iyi anliyorum ama sana dusen is kuvetli ve cesaretli olmak !!.. bu adam seni sevmese senden cocugu olsun diye ugrasmazdi ! bunu aklindan cikarma ama butun ipler kendindeve ailesinde olmasi icin hic firsat vermezler ..
sen resti cek cocugum olacak diye ayrilamiyacagimimi saniyorsun de giderim siginirim polise olanlari anlatirim nail olsa bana su halimden iyi bir posisyon yaratirlar benim buralarin konununu kuralini bilmedigimimi saniyorsun de
senin ayligini alir catir catir oturduglm yerde yerim de, yeter artik ya adam gibi bana ve cocuna sahip cik yoksa cok pisman olacagin seyler olacak de.. korkma korktugunu anlamasin ama artik yeret diye yumruklarini masaya urmayi bil canim yoksa aksi taktirde sen tukenene kadar artik yeter diyene kadar bu olaylar boyle devam edecek ..:çok üzgünüm: