• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz

bu karari verecek kadar bile gücüm kalmadi artik hic gücüm kalmadi
ayyy bebegim ya cok sinir oldumm allah kahresin boyle kizlari alip gurbete goturum sonrada kimsesiz bunlar sanip ezmeye calisan mahluklarin :oklava:

senin gucuyun tukendigini anladiklari an zaten iplerin kendi elerinde oldugunu anladiklari an olur canim , aninda zafer danslarina baslar boyle yaratiklar ....
bir gurbet gelini olarak seni cok iyi anliyorum ama sana dusen is kuvetli ve cesaretli olmak !!.. bu adam seni sevmese senden cocugu olsun diye ugrasmazdi ! bunu aklindan cikarma ama butun ipler kendindeve ailesinde olmasi icin hic firsat vermezler ..
sen resti cek cocugum olacak diye ayrilamiyacagimimi saniyorsun de giderim siginirim polise olanlari anlatirim nail olsa bana su halimden iyi bir posisyon yaratirlar benim buralarin konununu kuralini bilmedigimimi saniyorsun de
senin ayligini alir catir catir oturduglm yerde yerim de, yeter artik ya adam gibi bana ve cocuna sahip cik yoksa cok pisman olacagin seyler olacak de.. korkma korktugunu anlamasin ama artik yeret diye yumruklarini masaya urmayi bil canim yoksa aksi taktirde sen tukenene kadar artik yeter diyene kadar bu olaylar boyle devam edecek ..:çok üzgünüm:

yani evlisiniz herşey yepyeni..

hiç birşey için asla ve asla geç değil..

şunu düşünün ...bundan daha kötü olamaz...

kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz..

lütfen çekmeyin bunları lütfen..

burda evimin oldugu yerde bir turk aile varmis 4 seneolmus tasinali ve ben orda bir turk ailesinin oturdugunu bilmiyordum dsune biliyormusunuz , sonra bir genc gelin caldi kapimi abla biz su yukardaki evde oturuyoruz ve hic tanidigim yok bakkala diye ciktim ve sizin turk oldugunuzu bildigim icin kapinizi caldim dedi bende sasirdim ama iceri daet edim gelin cok genc ve cok korkuyordu bu sekilde bir mutdet devam etdi gelin hergun cocugunu alip bakkala seker almiya gidiyorum diye bana kaciyordu 5/10 dk kalip kaciyordu ve birgun acildi kendine neler yaptiklarini , esininde onu istemedigini ve cocugunu birakip gitmesini istedigini soyledi bu genc gelinde bana gidecegim ne yapabilirim esimin hayatinimi mahvedeyim beni istemiyor ama cocuguma nasil dayanirim seklinde agladi :( ay o an koptum ve ayni sana yazdigim gibi kocayin karsisina cik ve onda korkmadigini soyle dedim, polise gidecegini soyle korkma sana hic birsey yapamaz dedim ve o gun gec gelince eve bu gelini gene yakalamis dogup git artik diye bagirmalar cagirmalar olus bu bizimkide o an kocasi yumrugu indirirken yeter senden kokmuyorum gor bak basina neler getirecegim polise gidecegim ve catirt catir ayligini alip yityecegim sen surun agdi adam dedim diyor eleri yukarda kaldi diyor yumrugu indirememis ve sana bunlari kim ogretdi demis:) sonra bana canimi alacak gibi cok baktilar evime felan baskin geecekler diye korktum ama hic bir hald da edemediler aradan bir kac ay gecti gecmedi gelin kaynanasinin evinden tasindi hala bana dua eder abla sen kurtardin yuvami der iyikide soylemisim iyikide yapmis bu sekilde o kizcagazda canim ornek olarak anatmak istedim uzun oldu biraz ama kokmayacaksin eter dedinmi artik sabri tukendi diyorlar ayni seyleri bende yasadim simdi onlar bana yalvarsin pislikler hepside

saol abla bana cesaret verdin bir yol gösterdin en azindan. bende cok kötü olucak bak falan dedim dün oda bana demistiki elinden geleni ardina koyma diye senden mi korkicam diye.. bakalim simdi bunlari söyliyince ne olacak birde ben temizlik isinde calisiyorum maasimda onun kontosuna geliyor kendime konto acmak istiyorum bankadan bende ona bir kazik atmak icin bunu düsünmüstüm

hemen hallet o para işini.bu adamın sana saygısıda yok sevgiside besbelli...seni kullanıyor bu adam .

allah yar ve yardımcın olsun kardeşim çok üzxüldüm inan sabret dicem ama sen yeteri kadar sabretmişsin sanırım dua et allahtan başka kimse yardım edemez allah sığın bol bol dua et allaha sığın inanıyorumki allah yardımcın olacaktır.
boşan gel demek kolay durumunu tam olark bilmniyorum ama gerisini iyi düşünmek lazım hakkında inşallah hayırlısı olur cnm benim allaha sığın...

herşey lafla söylendiği kadar kolay olmayabiliyor.
bence bunların amacı başka sanki çocuk oldduktan sonra iyice azıtmış hayvan herifler amacları sadece bi çocuk sanırım bu senden yada başkasından farketmiyor gibi geldi bana bu ne hayin bi iştir yaa
zalimin zülmü devamlı değildir canım sabret dua et allah yardımcın olur...

saol abla bana cesaret verdin bir yol gösterdin en azindan. bende cok kötü olucak bak falan dedim dün oda bana demistiki elinden geleni ardina koyma diye senden mi korkicam diye.. bakalim simdi bunlari söyliyince ne olacak birde ben temizlik isinde calisiyorum maasimda onun kontosuna geliyor kendime konto acmak istiyorum bankadan bende ona bir kazik atmak icin bunu düsünmüstüm

hesabini degistir guzelim duzelsenizde sen genede degistir artik sana guvenmiyorum kendimi garantiye almak zorundayim de ve oyle ayrilik gibi birseyde olursa hic kokma devlet kaya gibi arkanda durur ayliginin yarisindan fazlasini sana baglar ya isten cikmak zoruna olur sana vermemek icin yada esk gibi verecek kanunlari bildigini ima et hatda acik acik soyle .. ne saniyorlar bunlar ya .. gecen esne esimle cok ufak birsey yuzunden tartistik ama o kadar buyuduki bana rest cekti bende ona cektim ve bizim cok sukur mal varligimiz oldukca cok beraber calisip kazandigimiz mallar bunlar marketimiz 3 tane evimiz va burda dedi satacagim herseyi neyse hakkin al bitsin bende ( banada herzaman eger birsey olsun ben ceketimi alir cikarim seni cok seviyorum izin vermem hic bir zorluk yasamana derdi) bu sefer herseyi satip saip ayrilacagini soyledi bende didimki hani ceketini alip cikiyordun al git cekedini marketde ben calisiyorum kizlarim callisiyr sana hic ihtiyacimiz yok evimdede oturuyorum nereye istersen gidebilirsin sana ihtiyacim yok bu saatden sonra dedim o aradada marketde mallar yelesecekti bana sunlari yerlestireyimde giderim diye kiirtiyor hayir dedim hicbirseye elini surmene gerek yok ben her isimi yaparim baktiki cok citdiyim kivirip evirip cevirip barsiti tabi 20 kusur yilik evlilik bu oyle cart diye yirtip atamiyorsun ama ondan sonra birdahada bosanacagim dayanamiyorum sozu kesinli geri zeklar bunlar canim ya bak gene sinir oldum:kızgın:

eşimin kardeşide almanyadan evliymiş oda 6 ay sonra kocasının ve ailesinin baskılarına daynamaış kızı hor görmüşler aşağılamışlar görümcem hatta baskılara dayanamamış evden kaçmış polise sıgınmış neyse boşandılar ama resmiyete dökmediler. oturma izni alana kadar ondan sonra resmen boşandılar görümcem şu an almanayda oturuyor kiraa tek başına ve çalışıyor bence böle yaşamak öle bi bataklıkta yaşamaktan daha iyidir. korkma güzelim kokrtukça dahada üstüne gelirler dişini göster bak o zaman danak eder kafalarına bazı şeyler dag başımı kardşeim orsı yaa
valla ben olsam sanırım öldürürdüm o adamları varya allah sabır versin kardeşim

içinde bulunduğun durumun ne kdr zor olduğunu tahmin edebiliyorum canım.
keşke hamile kalmasaydın...
ama yerinde olsam bir an bile durmam o evde.
yaşadıkların yenilir yutulur şeyler deil.
babasının tacizine uğruyosun eşin ses çıkarmıo...nasıl bir anlayıştır bu ya :S
üstüne eltinle eşinin arasında birşeyler olabileceğinden şüpheleniyosun.
çok kötü çok...
iyi düşün taşın bu durumda nereye kadar?

herşeye sabrettiğin için bu haldesin unutma
artık kendini gösterme zamanın geldi
silkin YETER diye bağır icraata geç

Kimseye bunu söylemek bana düşmez ama bu sefer tutamayacağım kendimi...Boşa bu adamı bundan sana yar olmaz ne demek tacize uğramak ayyy çıldırıcam burda..Ya neden çocuk yaptın madem şikayetçisin neden neden neden yapıyorsun..Üstelikte tüp bebek........Boşuna dememişler insanın kendine yaptığı kötülüğü yedi mahalle toplansa yapamazmış ..Köle almışlar iştee.Hiç gücenme darılma canım hamilesin de şimdi dahada alıngansındır uff ya.

bana yorum yapmak ne derece düşer ama okuyunca tutamıyorum kendimi çok üzüldüm halinize.daha düşünülecek bişey kalmamış evliliğinizle ilgili.kendinizi düşünün lütfen biraz.

allah boyle ınsanların cezasını verır okuyunca sok oldum kayınpederının sana bunu nasıl yapar anlamıs degılım ınsan oldugunu dusunmuyorum helekı esıne buna soyleyıpte umursamaması cok kotu bıırde bebegın olcakmıs bır ınsan bu kadar vıcdansız olamaz gercekten cok yazık pekı aılenın haberı varmı bu olanlardan sana destek en azından bır fıkır vermelerı lazım gercekten cok ama cok uzuldum allah yardımcın olsun canım gercekten yurekten soyluyorum:teselli:

Tacize uğruyorsun hemde kayınpederinden ve eşinde bunu bildiği halde ses çıkarmıyor :oklava:gerçekten dünyanın çivisi çıkmış.Canım eşin seni hiç eş olarak görmemiş eğer görseydi gerçekten eş gibi davranırdı.Sende ne tacize uğrar nede ailesi tarafından hor görülürdün.Üstelik eşinin seni eltinlede aldattığını düşünüyorken birde tüp bebek(aldığın hormn,ilaç, hastane köşerinde çektiğin sıkıntıda cabası ) için kendini heba ediyorsun.Neolur silkelen ve kendine gel hem aldatılmak hem en yakını tarafından taciz edilmek hemde aşağılanmak.Karşılığında ne? koca bir hiç.Başkasını yani eşini mutlu etmek üzerine kurulmuş tek taraflı fedakarlıkla dolu bir hayat,hiç bir insan ve hiç bir kadın asla bunları haketmiyor...

ben bu bayanlari anlamiyorum
esinizin dukkani var ve siz halla temizlik isinde calisiyorsunuz
hamile halinizle maasiniz esinizin kontosuna geliyor
ohhh ne ala memleket..
Esinizin geliri sizin hesabiniza gelsin bakalim..
Siz kendinizi bastan ezdirmeye alistirmissiniz
Arkadasin dedigi gibi ya rest cekersin yolla gelir adam belki..
ama elti isine kafam takilmadi degil yani esinle samimiyeti telefon gorusmeleri..

Ne demek hak ediyormuyum ya...sakin öyle seyler düsünme hayatim...:teselli:

Kimse böyle birsey hak etmez....sorun esinde Adam degilmis kusura bakma...:kızgın:

bak ne güzel diyo sana gülsüm sultan yardımcıda olurum diyoo sen bence herşeyin farkındasın da niye bukadar batana kadar çektin be kardeşim söylediğin şeyler yenilir yutulur şeyler değil yaa kayın baban(şerefsiz adam) eltin (ona ne denir herkes anlamıştır zaten) kaç bağrı daha fazla batma bide hamilesin çocuğunuda batırma senağlama

Keşke hamile kalmasaydın, birde tüp bebeğe uğraşmışsınız
Ah canım ya sanki kocan iyimiydide tüp bebeği bile denedin
Herşeyi görmüşsün açık ortadaymış, ezdirme daha fazla kendini
Bu dünyaya kahır çekmeyemi geldin....:delphin:

Back