• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz

taciz derken bir kac defa ickiliyken bana sarildi kizim falan ayaklarina ama baska yerlerime dokunmaya calisti icki icince hep beni cagiriyordu bakiyordu ben ondan ayni evin icinde kacmaya ugrasiyordum evet esimle ilk basta mutluyduk ama artik mutluluk birakmadilar disardan satasmalariyla yaptiklariyla fesatliklariyla.. kizlar birde eltime hic güvenmiyorum

eltim cok yalaka bir insan ve onun arasi iyi herkezlende belki kayinpederim ayni sekilde onada yaklasti ama onun tepkisinin benim gibi olacagini sanmam

zaten o adama cok yüz veriyor cok ha ha hi hi yapiyor cok yalaka esimde onla samimi oluyor aralari cok iyi oluyor

taciz derken bir kac defa ickiliyken bana sarildi kizim falan ayaklarina ama baska yerlerime dokunmaya calisti icki icince hep beni cagiriyordu bakiyordu ben ondan ayni evin icinde kacmaya ugrasiyordum evet esimle ilk basta mutluyduk ama artik mutluluk birakmadilar disardan satasmalariyla yaptiklariyla fesatliklariyla.. kizlar birde eltime hic güvenmiyorum

cnm düşünmesi bile zor ürkütücü şeyleri sen yaşamışsın bazen tutlacak düzeltilecek bir yeri kalmamışsa bulunduğun konumu değiştirmek gerekir .y dışında yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler elbette .seni daha iyi yönlendirebilirler. birde hamilesin iyi düşün doğru kararı ver kendinede haksızlık etme :teselli:

ya güzelim sen herşeyi cinsel olarak algılıyor olmayasın
çünkü içki içen ne yaptığını bilmez
bide eltinin yapısı öyle diyorsun sonrada eşimlede arası iyi diyorsun
acaba sen hamilekikle fazla hassaslaşmış olmayasın
bunlar büyük ithamlar iyi düşün sonra kararını ver

ya güzelim sen herşeyi cinsel olarak algılıyor olmayasın
çünkü içki içen ne yaptığını bilmez
bide eltinin yapısı öyle diyorsun sonrada eşimlede arası iyi diyorsun
acaba sen hamilekikle fazla hassaslaşmış olmayasın
bunlar büyük ithamlar iyi düşün sonra kararını ver

hayir canim herseyi cinsel algilamamak icin cok cabaladim yani önce öyle düsünmeyi kendim bile istemedim ama öyle olduguna eminim cok ittirdim ittirmesem ileri gidecekti. eltime gelince hamilelik hassasiyetinden degil neredeyse esimle benden cok telefonlasiyor bilmiyorum emin degilim benimki sadece bir his bunu düsünmek bile istemiyorum ama öyle davraniyorlar

çok üzüldüm canım benim allah yardımcın olsun.. ben böyle durumlarda hep yapıcı konuşmaya çalışırım aslında ama inan aklıma şimdi bişey gelmiyo konuşacak gerçekten çok çektirmişler sana.. ama benim sana tavsiyem almanyadasın madem devlete sığın oranın şartlarının türkiyedekinden çok daha iyi olduğunu duymuştum
yinede herşeyi çok iyi düşün taşın.. vee en önemlisi güçlü ol en azından bebeğin için bunu yap..
tekrar çok geçmiş olsun ve rabbim yardımcın olsun

canim ya ne kadar zor bir durum ustelik hamilesin
gurbette olanlar bilirler nelere katlaniyor insan, aileni,vatanini birakiyorsun
ne diyeyim ben bu deger bilmezlere Allah islah etsin onlari
Allah yarcimsin olsun canim

bence biraz daha düşün belki eşinle aran düzelir dönem dönem
büyük sözler edilir olmadı ayrılsanda almanyada sanırım çalışıp geçinmek buradan daha kolay olabilir eğer ailenin maddi durumu zayıfsa çocukla zor olacaktır

kayınpederiniz sizi taciz mi etti? inanamıyorum eşinize de size de!! böyle bi durum karşısında nasıl sessiz kalabilirsiniz?!
inanamıyorum okuduguma gercekmi bu gercekse kocan buna tepkisiz kalması beni çok şaşaırttı canım gercekten böyle ise bence o evde daha fazla kalma senin eşin sana kocalık yapamıyor allah korusun cok üzülerek söylüyorum yarın bugün başkası sana laf atmiş olsa tacizde bulunsa bu adam bunada göz yumar geniş meshepli bence cok dikkatli ol sana söyleyecegim bu kadar canım

Kayınpederiniz hakkında söyledikleriniz doğruysa (ki bu bölümden sonrasını okuyamadım bile) hala neden orada duruyorsunuz anlamadım. Sizin aileniz yokmu kuzum hala ne diye orada duruyorsunuz.
Tüylerim diken diken oldu.

inanamıyorum okuduguma gercekmi bu gercekse kocan buna tepkisiz kalması beni çok şaşaırttı canım gercekten böyle ise bence o evde daha fazla kalma senin eşin sana kocalık yapamıyor allah korusun cok üzülerek söylüyorum yarın bugün başkası sana laf atmiş olsa tacizde bulunsa bu adam bunada göz yumar geniş meshepli bence cok dikkatli ol sana söyleyecegim bu kadar canım

cnm gercekten anlattiklarin tuyler urpertici bence bu adamdan ve ailesinden bir an once uzaklasmalisin yalniz ben suna takildim madem okadar kotu gunler yasadin 3 yildir evliyim diyorsun neden boyle bir adamdan cocuk yaptin eger almanyada tek basima savasabilirim diyorsan bence hemen devlete sigin dil bilmiyorsan bir yakinini yanina al ve git senin herseyini ve bebeginin butun ihtiyaclarini karsilarlar yok tek basina yasiyamazsan bence kendini hic ezdirme turkiyeye annenlerin yanina don derim tabiki imkanin varsa simdi sen caresizsin diye esin seni eziyordur ama lutfen guclu ol kendini birakma

allah yadımcın olsun canım..fakat senin üzerine değil de kendim yaşasaydım böyle birşeyidiye düşünerek yazıcam.taciz olayı olduğunda bunun acabasını düşünmeden test amaçlı gözlemlerdim ve gerçekliğine şüphe vermeden eşime anlatırdım eşim seninki gibi bir cvp verdiği an onu boşardım...onun haricinde konuştukları,hareketleri,tarzı zaten sen değersiz kılıyor böyle bir adama yine deneyerek şans verir ve yanılmadığımı anladığım noktada yine boşardım.çünkü sana kol kanat germeyen küçük ören biriyle yaşlanınca ne yapıcaksın onu düşün.bence evlenmek kadar boşanmakta çok doğal ne yazıkki.yanlız doğuyoruz fakat yanlız yaşamıyoruz her durumda insan oğlu doğru eşini buluyor hayatta.sanmayalım boşanınca yanlız kalıcaz kötü olucaz onunla evlenmeden önce böylemiydinki ayrılınca böyle kötü olucaksın..yazdıklarım bunları yap anlamında değil bence anlamındadır ifade tarzım yanlış olabilir.şunu sormak istiyorum bebeğin için ne düşünüyorsun?senin öncelikli konun bu olmalı bence bebeğin için ne düşündüğünü belirtirmisin canım...yn ben diycem ( ben olsam bu bebği doğuramazdım.babasız çocuk büyütmek dünyanın en zor en sorunlu en üzücü işi çünkü.kadının hayatında yeniden yaşam alanı sağlamasının en büyük engeli heleki bir mesleğin işi yoksa.heleki öyle bir babadan,..bu düşüncelerim senin yazdıklarının karşılığında düşündüklerim fakat empati yapmak gerekirse birde eşinin tarafından bakmamız lazım neden böyle davranıp konuşuyor onun haklılıklarını bilmediğim için bunuda yapamıyorum.

bunlara kısaca nankör denir nasıl bie aile öyle. daha sen ne diye duruyorsun orda Allah aşkına :((

Allah yardımcın olsun.. ama bu okuduklarımdan sonraa o ailede bi dakka bile durma ccnmmm... defol et başından gitsinlerr :kızgın:

Ben hiçbişey anlamadım.:1no2:
koca ayrı vak'a
kayınpeder ayrı vak'a
kayınbirader ve elti desen enteresan.
aklım sırrım ermedi desem yeridir...
Mücadelende tek kalmışsın canım.Peki bu bebek, tüp bebek bunu yapmak isterken eşinin sevgisi vardı da 3 ay sonramı bitti?pes diyorum.
Afedersiniz iki canlı hayvanlara dahi titizlikle davranılır, bunlar nasıl insanlarmış?

bence boşan ne sana ne bebegine hayrı olur o adamın .bebegi dogurmak istersen de seçim senin yada aldırmak.aama babasının bile tacizine birşey demeyen ve yengesi ile samimi olan birinden hayır gelmez...

guzelim sakin devam etme bu evlilige...bak bunu burda ilk kez soyluyorum bir arkadasima,cunku bu evlilikte kabul edilemeyecek seyler var... kayinpederinin tacizine ugradin,esine soyledin ve ses cikarmadi... :1shok: inanamiyorum... gercekten sok yasiyorum... durma daha cok yipranirsin,kimse icin yasamiyoruz bu hayatta...

taciz edildiniz nasil durdunuz sikayet etmeden zaten tacize ses cikarmayan bir yaratikla bu omru nasil tuketmissin inanmiyorumbitir ve arkana bakma

Back