Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz
- Konu Sahibi curry
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Turkiyede ana kuzularini yurtdisina goturup, resmen isgence hayati yasatanlari kiniyor, ve nefret ediyorum.....
Arada birde taciz olayi var heeeee bravo esinize.....
Bu denli sorunlariniz var, neden cahilce davranip cocuk yapiyorsunuz birde normal yollu bile digil tup bebek Allahim yarabbim ne diyim bir nevi kendiniz istemissiniz bu hayati .evliligi cocuk duzeltir dimi, bu mantigimi kullandiniz yoksa bizim turk mantigi,neyse fazla birsey demek istemiyorum Allah yardimciniz olsun zor boyle hayat yasamak......
Arada birde taciz olayi var heeeee bravo esinize.....
Bu denli sorunlariniz var, neden cahilce davranip cocuk yapiyorsunuz birde normal yollu bile digil tup bebek Allahim yarabbim ne diyim bir nevi kendiniz istemissiniz bu hayati .evliligi cocuk duzeltir dimi, bu mantigimi kullandiniz yoksa bizim turk mantigi,neyse fazla birsey demek istemiyorum Allah yardimciniz olsun zor boyle hayat yasamak......
Sok oldum ya...Bu nasil igrenç bir aile boyle aman Allahim
Keske ilk taciz de aileni arayip durumu anlatsaydin ve herseyi alip terk etseydin o midesizleri :!!!
Keske hamile kalmasaydin cunku tutulacak hiç bir yeri yok bu iliskinin
Dahada beter olacak ilerde eger kalirsan
Bence bir dakika bile dusunmeden aileni ara, haber ver, ve o aileden bir an once kurtulmaya çalis, ve esinden de
Keske ilk taciz de aileni arayip durumu anlatsaydin ve herseyi alip terk etseydin o midesizleri :!!!
Keske hamile kalmasaydin cunku tutulacak hiç bir yeri yok bu iliskinin
Dahada beter olacak ilerde eger kalirsan
Bence bir dakika bile dusunmeden aileni ara, haber ver, ve o aileden bir an once kurtulmaya çalis, ve esinden de
ya acayip üzüldüm çok zor bir durum hele hamileyken bende hamileyken çok büyük sorunlar yaşadım ayrılığın eşiğinden döndüm hamile olmak mahvediyo insanı böyle durumlarda ama kayınpederinin tacizi çok mide bulandırıcı ya eşin nasıl bişey demedi nası bi dünyada yaşıyoruz ALLAHım.
slm arkadaslar.. dün yazamadigim icin hepinizden özür dilerim öncelikle..
dün bütün gün tartistik kavgalar ettik konustuk saatlerce... bütün sartlarimi koydum annem aradi konustu (annem taciz olayini bilmiyor ama ) sonuc olarak pek birsey soylemiyor bosanmakta istemiyor cok fazla degisebilecegine kendide inanmiyor.. sadece elimden geldigi kadar degisecegim tamam diyor. annemede yok bir probem anne ben cok calistigim icin ilgilenemiyorum gibi laflar ediyor ve isin icinden siyriliyor.. ben bundan sonra kimseye ezilmek istemiyorum dedim bundan sonra senin fedakarlik yapman lazim dedim benden bundan fazla anlayis bekleme düsün tasin yada ben bosanicam dedim bircok sey söyledim. sonuc olarak bu. elinden ne geliyorsa degisekmis senin istedigin gibi yapmaya calisacagim diyor. babasinin yaptiklari hakkinda bir sey demiyor. ayri eve ciktigimizdan beri bir senedir yapmadi ama tabi benim hala icimde yasadiklarim. bilmiyorum ne olacak ama ben bundan sonra kendimi ezdirmem köle gibide yasamiycagim bundan sonra eskisi gibi degil hic bisey diyerek söyledim. cocuk icin bir kez daha denenirmi bu durumda?
dün bütün gün tartistik kavgalar ettik konustuk saatlerce... bütün sartlarimi koydum annem aradi konustu (annem taciz olayini bilmiyor ama ) sonuc olarak pek birsey soylemiyor bosanmakta istemiyor cok fazla degisebilecegine kendide inanmiyor.. sadece elimden geldigi kadar degisecegim tamam diyor. annemede yok bir probem anne ben cok calistigim icin ilgilenemiyorum gibi laflar ediyor ve isin icinden siyriliyor.. ben bundan sonra kimseye ezilmek istemiyorum dedim bundan sonra senin fedakarlik yapman lazim dedim benden bundan fazla anlayis bekleme düsün tasin yada ben bosanicam dedim bircok sey söyledim. sonuc olarak bu. elinden ne geliyorsa degisekmis senin istedigin gibi yapmaya calisacagim diyor. babasinin yaptiklari hakkinda bir sey demiyor. ayri eve ciktigimizdan beri bir senedir yapmadi ama tabi benim hala icimde yasadiklarim. bilmiyorum ne olacak ama ben bundan sonra kendimi ezdirmem köle gibide yasamiycagim bundan sonra eskisi gibi degil hic bisey diyerek söyledim. cocuk icin bir kez daha denenirmi bu durumda?
ben yazılarını okuyorum gördügüm zaman bence cocuk için bıraz daha düşünün kendınızle anlasmaya karar verdınız madem deneyın bırlıkte olmayı senın adına herseyın hayırlısını dılıyorum allahtan ama yerınde olsam ben gerı dönmezdım her sekılde kavgalarınızı vede babasını görünce hatılıcakların senı mutlu etmeyecektır
Son düzenleme:
slm arkadaslar.. dün yazamadigim icin hepinizden özür dilerim öncelikle..
bende böyle konuşmalara girsem ama korkuyorum
canım benim kararlı olduğunu görünce en azından deneyeceğini söylemiş. eşinle anlaş o zaman ailesine nadir git kayınpederini görmezsin böylece kendi hesabını da mutlaka ayır eşine ben bizim için birikim yapcam benden bişi bekleme dersin bir de kim bana ne derse kendimi savunurum sakın alınma gücene de eltinle görüşmesini de kısıtla bu şartları kabul ederse dene istersen sırf çocuk için en azından baktın olmuyor boşanırsın tatlım ama şimdi şans vermezsen muhtemelen ileride acaba diceksin çok da kararlı gib durmuyosun çünkü boşanma konusunda
Almanya'ya gelin gidenlerde bu sorunlar yaşanıyor galiba. bizim tanıdıklarda gelin aldılar oda aynı snein yaşadıkalrını yaşamış dayanamaış kaçmış türkiyeye gelmişti. kavga gürültü boşandılar. kız başkasıyla evlendi sonra. çocuk tekrar evlendi o kıza aynı davranmışlar bukez çocuk resti çekmiş ailesinden uzak ev tutmuşlar. sen yinede eşine destek olmaya çalış anlat herşeyi korkularını anlat. bol bol dua et mevlam huzura ulaştırsın sizi.
E
EU3
Ziyaretçi
bence tehdit de et elinden geleni ardına koyma bu şerefsizlerin yaptıkları yanlarına kar kalmısın hayvan heriflerin mahkemede de anlat herşeyi sakın yok rezil olurum felan diye düşünme bence rezil olack olanlar onlar milletin yüzüne bakamazlar inşallah
hakkını ara canım hakkını yedirme bu saatten sonra ne olacaksa olsun bence
ne yaşarsınki bu saatten sonra bu yaşadıklarının yanında hepsi bence daha iyidir.
allaha sığın dua et bu çok önemli bak. maneviyatın iyidir umarım.
hakkını ara canım hakkını yedirme bu saatten sonra ne olacaksa olsun bence
ne yaşarsınki bu saatten sonra bu yaşadıklarının yanında hepsi bence daha iyidir.
allaha sığın dua et bu çok önemli bak. maneviyatın iyidir umarım.
belkii bana sahip ciksin diye herseyi ondan bekledigim icin kendi kendime sahip cikip korumadigim sesimi cikarmadigim icin hersey benim sucum galiba..
Hersey cok guzel olmus canim bizimde istedigimiz buydu ve en son yazdigin gibi bundan sonra birileri beni korusun diye beklemiyeceksin sen kendini koruyacaksin aferim sana :) zaten basaracagini biliyordum yerimseniben
canim ya esinle konusmana sevindim. en azindan suclu oldugunu kabul etmis. evde abin yokken yengesine gitmesi olayini da soyleseydin.
cnaim ya merakimi bagisla ama kayinpederin nasil taciz etti? yani rontgenliyor muydu? sana dokunmaya mi calisiyordu yoksa acik acik bazi seyler i yapiyordu?
insan gelinine bunu yapabilmesi icin sapik olmasi lazim. gozu donmus bu adamin.
cnaim ya merakimi bagisla ama kayinpederin nasil taciz etti? yani rontgenliyor muydu? sana dokunmaya mi calisiyordu yoksa acik acik bazi seyler i yapiyordu?
insan gelinine bunu yapabilmesi icin sapik olmasi lazim. gozu donmus bu adamin.