Çok çaresizim ve hamileyim... Boşanmak üzereyiz

canim evlilige bitirmek en son nokta olmasi gerekir, eger hamile olmasaydin bir dakika durma at gitsin derdim ama su an hamilesin , bir kac sefer daha evliligine sans vermen lazim .. yazilarindanda anladigim duzelse cok mutlu olacaksin ,esimi gormek sitemiyorum demiyorsun ! duzelirmi diyorsun ! onun icin duzelme olasiligi var insallah gozu korkarsa yani seni kaybedecegini cocugunu kaybedecegini anlarsa onuda senin kuvetli ayaklariyin ustunde durmanla anlayacak duzelme olasiligi var, insallahda duzelir eger hala duzelmezse en azindan ben cok caba gosterdim ama baban A....yiymis desin cocuguna, yapacak baska birsey yok bebegim Allah yarin yardimcin olsun

ablacim iyi güzel söylüyorsunda ben bu adama ya yükleri üstüne al yada cek git dememle kapiyi carpip gidecek adammi. hic sanmiyorum öyle hemen kapi carpip gidecegini. ???

yüzüne tükürdüm aksam yagmur zannetti:. ona göre hersey cok basite aliyor..

ya canım benim çok sıkıntılar çekmişsin Allah yardımcın olsun ama hamilesinve çok zor şeyler yaşıyosun eşin çokmu kötü bi insan evliliğini kesin bitirmek istiyomusun bazışeylerden eminmisin eltinle eşinin arasında olup bitenden eminmisin bence dik dur güçlü ol sen çocuğun için ayakta kal çocuğun için bidaha dayan sakince konuş gerekirse hiç konuşma eşin dışında kimseyede kendini ezdirme sakin ol kavga etme canım güçlü ol çünkü dünyaya getireceğin bi evlat var ALLAHım sana yardım etsin dua et bol bol :teselli:

allahim cildirmak üzereyim... beni koca denen beyinsiz az önce isten eve geldi televizyonu karistirmaya basladi mac varmis ona bakicakmis.. aradi taradi bulamadi kanal göstermiyor herhalde asagiya gitti mac bakmaya... bu arada karinin kocasi daha evde yok.. ölürmüsün öldürürmüsün

allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
Ay valla sonuna kadar okumaya tahammül edemedim..:1no2: sen bu insanları hala çekiyorsan suç sende canım kusura bakma..Ailesine sahip çıkmayan adamdan değil aile babası iskele babası bile olmaz...kötükedihüso

slm canim morelim cok bozuk az önce isten geldi mac bakmak icin asagiya indi evde 5 dakka bile durmadi..
üstelik asagiya daha abisi gelmemis eve .. ben kizdim gitmedim. yarim saat sonra eve geldi. sen hala yapma dediklerimi yapiyorsun sen degismeyeceksin ya adam gibi davran yada cek git dedim.bu evden ben degil sen gidersin diyor ev onun üstüneymis ben burda evlenmeden kalamazmisim süresiz oturumum yokmus sen ceker gidersin istemiyorsan dedi. bende hadi bakalim dedim... oda sinirlendi baristik cagristik ya burda benle böle yasarsin yada ceker gidersin dedim obana sen gidersin ben ona sen gidersin derken evden cikti gitti kardesi aramisti onun yanina.........
ablacim ne olur bana bi akil ver dediklerin bir ise yaramiyor ne yapayim ne yapmaliyim simdi? ne yapmak istiyorsan onu yap dedi bana ben resti cekiyorum oda ayni sekilde. ne yapayim simdi

offf yyaa keşke elimden bişiy gelse sadece sana dua edebiliyorm gülüm benim...
allah bebeğinin nur yüzünün,yüzü suyu hürmetine sana en güzel kapıları açsın canım..
bu zamana kadar çok iyi dayanmışsın zaten...
rabbim hakkında hayırlısını versn canım... a.s.

Curry,

Yazdıklarını okudum ve şoka girdim. Herşeyden önce tacize de uğradığın kayınpederine bir torun vermek istermeisin o çocuğu böyle bir evde böyle bir aile içinde yetiştirmeye kararlı mısın yada yarın öbür gün ayrılırsan o çocuğa kendi başına bakıp iyi bir psikoliji ile yetiştirip herşeyi ile tek başına ilgilenebilir misn öncelikle bunları düşün. Kimse kötüyü hak etmiyor. Yaşadıkların çok acımasızca ancak herşeyin bir şeyleri görmek adına önüne çıkarıldığını da unutma. Belki bunları görmen gerekiyordu daha sonradan kötü olabilecek bir şeyleri anlaman için. Lütfen duygularınla değil mantığınla düşün. Sevgi yaşadığınız ortamda barınıyormu ona bak yoksa kendin ve çocuğun için bir karar ver. Sanırım aldırmak için geç kalmışsın ancak ben olsam böyle bir erkek ile aynı evde yaşamazdım. Ve böyle bir aile içinde o çocuğu büyütmezdim.

Belli bir yaşa gelen kimse düzelmez arkadaşlar lütfen kendinizi düşünün siz düzelebilir misiniz. Mümkün değildir. Bir çok örnekte vardır.

canim esyalarini topla esinin sen git demekle gitmez. kapinin onune koy. zaten buyumus buyuyecegi kadar. ben bosan demiyorum baska arkadasin da dedigi gibi. ama dersini almasi lazim.

kapiyi da kilitle anahtari ustunde birak giremesin ne hali varsa gorsun. oturumunun olmamasina guveniyor. bol keseden at, yoksa yok ama polise gittim mi bu evde sen degil benim hakkin da var. ev senin ustune istedigi kadar olsun,. zaten seni de babani da rezil edecegim surundurecegim, beni sindireceginizi sandiniz yanildiniz canim. el mi yaman bey mi hodri meydan gorecegiz dersin.

ayrica babasinin tacizlerini bilip de susmasi da ilginc!

kayinpederein arasa da simdiye kadar soylemedigine yazik olmus. yedi cihana rezil ederim seni. ne demek istedigimi hem ben hem sen biliyoruz. karisma artik evimize, ahlaksiz adam, defol cik hayatimizdan. falan de.

bu arada canim tam olarak tacizi ne idi? yani dokunmaya mi calisti? rontgenledi mi? ne bileyim cinsel organini mi surttu yani ne? biraz acar misin?

baştan yanlışlar yapmışsın be güzelim.sustunda ne oldu?saygıda kusur etmemek lazım ama kendini niye ezdirdinki?birde neden sana bu kadar tepki ben anlamadım:1closedeyes:bir sebebi mutlaka olmalıfisfisfis

offff bebegim yazini cok gec gordum ozeldende yazdigim gibi esiyin uzerine olmasi evin hicbir anlami yok , simdi turkiyede bile sanirim 2000 yilindan sonra evlenen herkezin mallari ortak oldugundan ya evlilik sozlesmesi yapiyorlar "ben esimin hic birseyini istemiyorum diye" bir birleri hakinda yada butun mallar ortak oluyor , avrupada bu herzaman vardi esiyin mali karinin mali diye birsey yok alina her mal ortakdir eger bir bosanma gerceklesirse mallar satilir ve borcu varsa direk banka borcu tamamen kapatir kalan parada esler arasinda pay olunur (bunu esler kendi paylasmaz noter yapar) bu konuda kafani yorma .. sen almanyaya geleli kac yil oldu ?? almanyanin oturum verme suresini bilemiyorum ( burda ilk 3 ay 5 ay ve 1 seneden sonra kesin oturum verilir) ama sen esinden ayri yasamaya kaldiginda kesinlikle sanmiyorum ki seni yurt disi yapsinlar o senin geri zeka kocan seni korkutmaya calisiyor sen dil bilmedigin icin hic birsey bilmez sanyor ama is basa dusdumu kadinlarin ne kadar kuvvetli oldugunu gorsun ogrensin... ozeldende yazdigim gibi su kayniyinda kulagina bir kar suyu kacir "sen yokken ben evde yalnizken benim kocam senin kariyin yanina niye gider abi " de kibarca :jeyyar: anlayan anlar ne demek istedigini hatda kaynina dahada yakin davran kaynatandan bahset "esime soyledim bunlar bana yanlis geliyor dedim ama hic orali olmadi sence bu tur seyler yanlis seyler degilmi? ben anne kuzusu degilmiyim? (seklinde soru sor) ya adam olur bana cocuguna sahip cikar yoksa ben bu sekil yasamaya razi degilim ne yapilmasi gerekiyorsa yapacagim bilginiz olsun de" ... hic korkma tekrardiyorum hic korkma inceldigi yerden kopsun bu sekil yasamaktasa adam gibi yasarsin ah keske almanyada tanidik birileri olsaydida oranin kanunlarini aha guzel ogrenseydik yada bir baslik acip almanyadan yardim isteyelim bu iyi fikir almanya bolumu diye bir yer gormustum ordan sora biliriz bazi seyleri yerimseniben

senağlamaöncelikle durumunuza çok üzüldüm bunlar ne biçim bir aile böyle yaa kötükedihüsokötükedihüsokayınpederiniz sizi taciz ediyo siz eşinize söylüyosunuz ve eşiniz hiç bişey yapmıyor ve siz o adamdan ve o ileye birde çocuk yapmışsınız çok büyük bir hata bence şimdi ne yapcaksınız tabikide bu aileden bir an önce kurtulacaksınız o çocuk o ailede büyürse çok yazık olur çokÇok üzgünüm çoook

yardımcı olmaya çalışman çok güzel bence gerçekten burdan oraya gidenleri sahipsiz zannediyorlar.benim teyzemin oğlu yurtdışına evlenerek gitti.annesi ile babası onları ziyarete gitti yutrdışına.kız onların yanında oğlana emirler yağdırmış.teyzemle eşinin peşinde elinde süpürge ile dolaşmış.aman yere bir şeyler dökersiniz diye.kadıncağız gitti geldi de oğlum çökmüş diye ağlıyordu.ne güzel pes etmemişsiniz.umarım kızlarınızı da kendiniz gibi güçlü ve kuvvetli yetiştirmişsinizdir.yurtdışında kız oğlan bir kat daha güçlü olmak zorunda.

antikacigim cok tesekur ederim canim ama olaylar okadar hasaski bu durumlarda Allah kimsenin yolunu yolsuza dusurmesin kiz olsun erkek olsun.. amin..

Son düzenleme:

Curyy bebegim sen nerelerdesin merak etdim ? :1no2: ...misafirim vardi gitmesini sabirsizlikla bekledim seni merak etdigimden ama gelmemisin insallah kotu birseyler olmamistir :1no2:[/B]

her insan hata yapabilir ve o hatadan pişman olup ders alıp düzelebilir pişman olan erkek herzaman iyidir fakattt bir insan hainse,bencilse,geniş mideli,kişiliksizse daha...........ise o insan ala düzelmez hatta dahada ileri gider bugibi kişiler hastalıklıdır KİŞİLİK VE DAVRANIŞ bozukluğu vardır.canım benim rotasız gemiye rüzgar bile yardım edemez derler.sen daha beyninde rotanı çizmemişsin bunca insan ne dese boş.allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…