Her keze merhaba öncellikle . Bdn 8 yillik evli 2 cocuk annesi 24 yasinda ev hanimiyim esimle severek evlendim ama o sevmiyor mus gec olsada anladim super iyi giden bir evliliğimiz yok du ama Yene de idare ediyor duk taki 20 gün oncesine kadar esimle oturduk yemek yerken esimin telefonu msj geldi resim yok du kimden dedim yalnis dedi olsun okuyum dedim yok dedi .bende şüphelendim o banyo ya girince msj okudum kadından ben deliye döndüm ne yapacagimi bilmiyorum mutfagi toparliyordum esim geldi benim bakdimi gördüğümü anladi ben agliyordum biyandan mutfağı toparlamaya calisiyorum o sirada geldi benimde elimde bicak vardi bagirmaya basladi bende hemen yatak odasina kacdim aglamak için inadina sirf şiddet uygulamak icin kosarak geldi yatak odasina ben git dedikçe üstümü yürüdu beni dövmeye kalkdi saclarimi yoluyor du benim elimde bicak vardi yapmak derkem bicagi elimden alirken 3 tane parmagi kesildi ameleyat oldu ilk gun cok pisman di yaptığını yeminler eddi sonra ertese gün basladi senin yüzünden bu hala geldim diye sanki ben bilerek isteyerek yaddim simdi elini kullanamiyor 3 ay. normalde ben cok güçlü kadinim hic kimseye eyvahlayım yok dur ama bu sefer ben cok caresizm kaldim esim ve ailesi istemiyor lar beni sebebi ben oldum diye esim bana evi terkep gid diyor benim hic bir sucum yok ama bana sen yapdin diyoŕ aileme söyledim gelme diyor lar 2 çocuğun var ne yapacak sin diyor esim eziyet ediyor gidmessen neler yapacagim diye ben ne yapacagimi ne düşüneceğim bilmiyorum allah rizasi icin bana yol gösterin eger yazimda yalnis varsa kusara bakmayin