Evet Zaten dedım kı bu evlılıge verdıgım son şans dr a gıderız bı sonuç alamazsak sen sağ ben selametTedaviyi deneyin bi
Sirf cocuk var diye diyorum yoksa hic ugrasma derdim
Aynen öyle haklısınBıçak ne ya yuh. En ufak bi seyde öldürecek kadar gözü karaysa valla bi psikiyatriye gidin. Reddederse gidin boşanın. Canından olacan diyim.
Evet gelme Eve dedım gelıcem konuşalım dedı resmen tıksınıyorum böyle oluncaAyrılın demek kolay ama eşiniz Dr fikrini de kabul etmiş gidin bence aile terapistine
Bide kendisi de gitmeli öfke kontrolü için
Bu arada biraz ayrı kalın kafanızı dinleyin
İkinizde çok ağır konuşmussunuz
Kendını delirmış göstermek istıyor bıçak cektın bu ne yA dıyorum tersınden tuttum dıyor aptal aptalBenn düzelen görmedim. Öfke kontrol edememeye inanmıyorum.
Hepimizin eeeee dediğin anlar var ama yüzsüzlük yapmıyoruz. Bıçak olayı bu kadarcık şeyde çok çok manyakça.
Gözlerini de belertiyor mu?Kendını delirmış göstermek istıyor bıçak cektın bu ne yA dıyorum tersınden tuttum dıyor aptal aptal
E haklısınız da bıçak çekme nedir??Evet gelme Eve dedım gelıcem konuşalım dedı resmen tıksınıyorum böyle olunca
bu sefer dan dedı bana dedı hıc benı boyle cıddı görmemıştı bılmıyorum dr son çare aramız düzelse bıle dr gıdelım dedı bukadar ısteklıyken dr a gıtcem onunla ama gerısı ona kalmış benı çok üzdü cokEn iyi erkek pişman olmuş erkektir. Tabi pişman olup olupta aynı hataları tekrarlamıyosa. Bıçak çekmesi çok çirkin ama sen değerlendir ve eğer son bir şansı hakettiğine kanaat getiriyosan ver.
Aynen yapmacık gıbı delırıyor pek ınandırıcı gelmıyor bana ben de delıyımdır bı kez gözümü karartırsam evı yakarım öyle gıderım ama o ayakkabımı kesmeye çalıştı çok topukluymuş dıye yalandan kesmeye goturuyor baktım dolaba koymuş ıcerde anlamıyorum yalancıktan yapar gıbı tam salakGözlerini de belertiyor mu?
Ben de öyle düşünüyorumAcil doktora gidin.bu aralarda hic muhattap olmayin.bicak cekmek nedir
Ofkesini kontrol edemeyip gozu donunce ne olacak.
Ya tedavi olsun ya ayrilin.hayatiniz ucuz degil
Sanki Doğum yapan oDoğumdan sonra hep ara ara kavga edıyorduk bana söylüyordu bak normal degılım attık sınırlerım yıprandı ona göre davran dıye ona kalsa ben hıc böyle degıldım sen böyle yaptın dıyor
Evet bıseyler dusunmelıyım aslında ondan hıc korkmuyorum gel dıyorum işte bu adamsın sen gör kendını gerı donuşu olmayan seyler yapıyosun dedım ozaman bıraktıdoktoru kabul etmesi iyi ama, bu süre zarfında yani tedavi bitene kadar nasil guveneceksin cnm ya. Senin icin endiselendim. Annen felan gelip kalsa sende
Acaba seni korkutmak amacli bülöfmü yapiyo. Kriz cekirme imajimi veriyor.Evet bıseyler dusunmelıyım aslında ondan hıc korkmuyorum gel dıyorum işte bu adamsın sen gör kendını gerı donuşu olmayan seyler yapıyosun dedım ozaman bıraktı
Büyük ıhtımal onu bende cozemedım bıkac kez daha delırmış haller yaptı anlamadım öyle olsa daha kötü bılınclı sekılde insan nasıl bu duruma sokar ilişkısını ayrılık noktasına getırırAcaba seni korkutmak amacli bülöfmü yapiyo. Kriz cekirme imajimi veriyor.
Normalde asla donmez sen benı bu hale getırdın senın yüzünden der çıkar ama okadar kararlı gördü kı benı bıttı deyınce herseyımız var neden mutlu olamayalım dedı