- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Öküz iyice kudurtacak sanıyor sanırım umrumda mı umrumda ama ona gostermemeye çalışıyorum. Ama ne hikmetse rahatım.Engellenme kısmı ağır olmuş konunda yazdığın karakter özelliklerini kast etmiştim benzerlik olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öküz iyice kudurtacak sanıyor sanırım umrumda mı umrumda ama ona gostermemeye çalışıyorum. Ama ne hikmetse rahatım.Engellenme kısmı ağır olmuş konunda yazdığın karakter özelliklerini kast etmiştim benzerlik olarak
daha önceki ilk iki konumda esımle tartışmamızı anlatmıştım öğünden berı konuşmuyoruz ayrı uyuyoruz ben bebegımle uyuyorum o yalnız kufurlerını ufak olayda fevrılesmesınden çok sıkayetcıyım kavga sebebımız de buydu.bugun Eve gelırken bebegımız 5 aylık ama oyuncak almış alışveriş yapmış geldı hıc bısey demedım sonra ben yatak odasında havlular vardı onları toplarken sarıldı yapma sakın dedım tmm bısey yapmıcam dıye tuttu sarıldı baya cınsel yonden yeltenmeye çalıştı ne çabuk unuttun soyledıklerını ben unutmadım şakın dokunma bana tartışma çıkartırım dedım ben onları sınırle soyledım dedı bıraktı o balkonda ben içerde uzun mesaj atmış sımdı oğlumuzu çok sevıyoruz o col mutlu bı Bebek onu mutsuz etmeye hakkımız yok ıkımızıde soyledıklerımızı düşünerek söylemeye sakın olmaya davet edıyorum hıc cevap yazma ıyıgeceler yazmış ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sızce bu adam duzelırmı