Oda vardır tabıkı ama mesajdan sonra yaklaşmadı hıc uyuyorUmarım bu barışma isteğinin altında yatan sebep cinsellik değildir iyle olunca okuz².öküz=öküz üzeri binbeşyüz oluyorlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle uç gündür küstük bugun adım attı ne yapmalıyım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok güzel söylüyorsunuz ama adam yalvarıp aşk sözcüklerı dokmedıkı bıraz sarıldı sonra mesaj attı hıc mı bısey yapmasın insanlar eslerıne nasıl değer veriyor bız kendı degerımızı kendımız belırlıyoruz ve düşürüyoruz ne yazık kı
diyeceğiniz şu kırıldığınızı, canınızın yandığını, onunsa adım atarken bir özür, af dilese zaten affedeceğinizi, bahçeden çiçek koparıp getirse bile bu küçük hediyeyle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz temalı bir konuşma. Ben diliyle konuşmaya dikkat etmenizi öneririm. Sen diliyle şu tarz konuşmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. " sen terbiyesiz bir küfürbazsın. Öküzsün bir küçük hediye almayı bile akıl edemiyorsun. Bir özür dilemeyecek kadar burnun havada. Bana hiç değer vermiyorsun..."
Bilmem kiSana neden özel mesaj atamadım? Bisey yazdım gitmiyor
- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 36
Aynen
doğru söylüyorsunuz ama söylemek yerıne hala kendısının dusunmesını beklıcem galıbadiyeceğiniz şu kırıldığınızı, canınızın yandığını, onunsa adım atarken bir özür, af dilese zaten affedeceğinizi, bahçeden çiçek koparıp getirse bile bu küçük hediyeyle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz temalı bir konuşma. Ben diliyle konuşmaya dikkat etmenizi öneririm. Sen diliyle şu tarz konuşmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. " sen terbiyesiz bir küfürbazsın. Öküzsün bir küçük hediye almayı bile akıl edemiyorsun. Bir özür dilemeyecek kadar burnun havada. Bana hiç değer vermiyorsun..."
baya uzun bı mesajdı kısalttım kusura bakma bebegımız çok mutlu bı Bebek herşeyden etkılenıyor bırbırbıxe konulurken daha şakın olalım ve düşünerek konuşalım bırbırımıze söz verelım kırmayalımben adamin msjindn hicbise anlamadim:s
- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
Sana deil kizcem bayan x diyeceksiniz nikli uyeyeBilmem ki
Hıı tmmSana deil kizcem bayan x diyeceksiniz nikli uyeye
- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
Anladım Allah yardımcın olsun yarın da takip et hareketlerini bakalım ne yapacak ona göre karar verirsin şimdilik iyi geceler:Suan yattı ben gene bebegımle yattım
Aynen
doğru söylüyorsunuz ama söylemek yerıne hala kendısının dusunmesını beklıcem galıba
kendisi düşünmez. çünkü düşünemez. Düşünebilecek olsa zaten yapmaz. Erkek zihniyle düşünün; ben müneccim miyim onun kafasından geçeni bileyim der. Adam zaten öküz. Siz kırıldığınız noktaları anlatmazsanız hayatta anlamaz. Sizin kafanızdan geçenleri tahmin etmesini beklemeyin çünkü edemez.
- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
İyi mışıl mışıl uyusunOda vardır tabıkı ama mesajdan sonra yaklaşmadı hıc uyuyor
O da doğru ben bekler dururum artık ben de hıc söyleyen bırı degılım işte ozaman anlamı kalmıyor ozrunun zorla yapmış gıbı ama yonlendırmek gerek haklısınızkendisi düşünmez. çünkü düşünemez. Düşünebilecek olsa zaten yapmaz. Erkek zihniyle düşünün; ben müneccim miyim onun kafasından geçeni bileyim der. Adam zaten öküz. Siz kırıldığınız noktaları anlatmazsanız hayatta anlamaz. Sizin kafanızdan geçenleri tahmin etmesini beklemeyin çünkü edemez.
bı okusa buraları çok komık ya bı dedıkodu yapmadıgın burası kalmıştı derİyi mışıl mışıl uyusun
O da doğru ben bekler dururum artık ben de hıc söyleyen bırı degılım işte ozaman anlamı kalmıyor ozrunun zorla yapmış gıbı ama yonlendırmek gerek haklısınız
olayı daha çözememişsin asıl olan özür
dilemek değil ki. seni anlaması ve bir daha yaparsa kırılacağını, kendini değersiz hissedeceğini vs ne hissediyorsan onu bilmesi gerekiyor. Onun şuan anladığı küfür ettim bana trip atıyor. Erkek adam küfür edebilir normaldir bunun için 3 gün surat mı asılır.
Tabii karşınızdakinin merhamet sahibi bir insan olduğunu düşünerek böyle yapın diyorum.
Özrün eskiden anlamı hatamı anladım, üzgünüm bir daha yapmayacağımdı. Artık içi boşaldı. Özür dileyip hatanı kabul ettiğinde dhaa çok üstüne geliyor insanlar. Bu yüzden kuru özürün anlamı yok. Olayın ne olduğunu bilmeden zoraki iki kelime özür dilerim dese ne olur demese ne olur.
- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Şimdi atabilirsinizSana neden özel mesaj atamadım? Bisey yazdım gitmiyor
- 26 Nisan 2017
- 257
- 139
- 33
Kız biz bir haftadır kusuz tam bir hafta ve dahi kusluk şöyle dursun adam tatile gitti tatile,bana tatile gidiyorum ben demeden beterin beteri var ah karabagrim kör talihim.
sende son durum ne canm. dünden beri aklımdasın
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Son durum vatsaptan engellendim
sende son durum ne canm. dünden beri aklımdasın
- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
Gene olmadı malesef kocalarimiz ikiz gibi huyları davranışları aynı diycektimŞimdi atabilirsiniz