• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle uç gündür küstük bugun adım attı ne yapmalıyım

o bir daha ile başlayan tehditlere dikkat etmek lazım. Çünkü bir daha yaptığında ( ki yapacak) yapabileceğiniz bir şey ile tehdit etmeniz lazım. Yoksa istediğiniz kadar eğer bir daha olursa deyin adam ciddiye almaz.

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna bile az....
Bosarim dersin hatta bosarsin bile ama anlamiyorsa olan sana olur ki
Düşünceli biri olsa zaten kaybetmemek için her şeyi yapar

• Beğen
Reactions: Be1
o bir daha ile başlayan tehditlere dikkat etmek lazım. Çünkü bir daha yaptığında ( ki yapacak) yapabileceğiniz bir şey ile tehdit etmeniz lazım. Yoksa istediğiniz kadar eğer bir daha olursa deyin adam ciddiye almaz.
Aynen öyle bı kez dıle getırceksın onu da uygulucaksın yapabılene tabı

Bayan x diyeceksiniz bosarim demiş boşanmış tekrar evlenmiş ama adam yine aynı onu ne yapacaksın olmadı mı olmaz bizde biliyoruz. (Bayan x diyeceksiniz kusura bakma senden örnek verdim )

Sizde adım atın.
Çünkü insan kaybedince anlıyor değerini.
Üzmeyin, üzülmeyin hayat çok kısa.
Ne güzel adım atmış, şuan elinde ki imkan bende olsa dünyanın en mutlusu olurdum sanırım..

Mutluluklar.

Sizde adım atın.
Çünkü insan kaybedince anlıyor değerini.
Üzmeyin, üzülmeyin hayat çok kısa.
Ne güzel adım atmış, şuan elinde ki imkan bende olsa dünyanın en mutlusu olurdum sanırım..

Mutluluklar.
Çok güzel söylüyorsunuz ama adam yalvarıp aşk sözcüklerı dokmedıkı bıraz sarıldı sonra mesaj attı hıc mı bısey yapmasın insanlar eslerıne nasıl değer veriyor bız kendı degerımızı kendımız belırlıyoruz ve düşürüyoruz ne yazık kı

Çok güzel söylüyorsunuz ama adam yalvarıp aşk sözcüklerı dokmedıkı bıraz sarıldı sonra mesaj attı hıc mı bısey yapmasın insanlar eslerıne nasıl değer veriyor bız kendı degerımızı kendımız belırlıyoruz ve düşürüyoruz ne yazık kı
Aslında mesaj attığı an gidipte diyecektiniz ki ağzını acta diline bakayım neden derse dilin yok galiba mesaj attığına gore.hem madem yazdın o kadar şey sığdıramadın mı arasına bir affeti bir özür dilerimi
Öküzler işte kadinlar suçlu olsa destan yazar ama beyefendiler iki kelime yazıyo oda zorla

• Beğen
Reactions: Be1
Ama yine de barış yani ne yapacaksın bažen yutmak lazım ama sadece yutmak unutmak değil arada laf sokarsin :KK11:

Ama yine de barış yani ne yapacaksın bažen yutmak lazım ama sadece yutmak unutmak değil arada laf sokarsin :KK11:
Haha aynen yapsam öyle olcakmış evet ama ben de çok zor unutuyorum tekrar eskısı gıbı sıcak olamıyorum kendinden uzaklaştırıyor saolsun

Haha aynen yapsam öyle olcakmış evet ama ben de çok zor unutuyorum tekrar eskısı gıbı sıcak olamıyorum kendinden uzaklaştırıyor saolsun
Ah bu erkekler ya
Unutmak zor tabii ama ne yapabilirsin ki boşver nerede eşin şimdi ne yapıyor

Umarım bu barışma isteğinin altında yatan sebep cinsellik değildir iyle olunca okuz².öküz=öküz üzeri binbeşyüz oluyorlar

Back