- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Ha teşekkür ederim tatlım senin konuya döneyim hemen yelkenleri suya indir git adamım yanına bida kufredersede bilmem naparsinAnladım da tı ye almanız hoşuma gıttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha teşekkür ederim tatlım senin konuya döneyim hemen yelkenleri suya indir git adamım yanına bida kufredersede bilmem naparsinAnladım da tı ye almanız hoşuma gıttı
Valla bende bilmiyorum : (Nereden bulucam konuyu
. BulamadımValla bende bilmiyorum : (
Dur link atıyorlar di yapabilirsem atayım.. Bulamadım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...en-burda-oturmus-konu-aciyorum-ulala.1024981/ Yaptım ilkim sen oldun.. Bulamadım
Aynen öyle bı kez dıle getırceksın onu da uygulucaksın yapabılene tabıo bir daha ile başlayan tehditlere dikkat etmek lazım. Çünkü bir daha yaptığında ( ki yapacak) yapabileceğiniz bir şey ile tehdit etmeniz lazım. Yoksa istediğiniz kadar eğer bir daha olursa deyin adam ciddiye almaz.
Aynen karışıkBayan x diyeceksiniz bosarim demiş boşanmış tekrar evlenmiş ama adam yine aynı onu ne yapacaksın olmadı mı olmaz bizde biliyoruz. (Bayan x diyeceksiniz kusura bakma senden örnek verdim )
Çok güzel söylüyorsunuz ama adam yalvarıp aşk sözcüklerı dokmedıkı bıraz sarıldı sonra mesaj attı hıc mı bısey yapmasın insanlar eslerıne nasıl değer veriyor bız kendı degerımızı kendımız belırlıyoruz ve düşürüyoruz ne yazık kıSizde adım atın.
Çünkü insan kaybedince anlıyor değerini.
Üzmeyin, üzülmeyin hayat çok kısa.
Ne güzel adım atmış, şuan elinde ki imkan bende olsa dünyanın en mutlusu olurdum sanırım..
Mutluluklar.
Aslında mesaj attığı an gidipte diyecektiniz ki ağzını acta diline bakayım neden derse dilin yok galiba mesaj attığına gore.hem madem yazdın o kadar şey sığdıramadın mı arasına bir affeti bir özür dilerimiÇok güzel söylüyorsunuz ama adam yalvarıp aşk sözcüklerı dokmedıkı bıraz sarıldı sonra mesaj attı hıc mı bısey yapmasın insanlar eslerıne nasıl değer veriyor bız kendı degerımızı kendımız belırlıyoruz ve düşürüyoruz ne yazık kı
Haha aynen yapsam öyle olcakmış evet ama ben de çok zor unutuyorum tekrar eskısı gıbı sıcak olamıyorum kendinden uzaklaştırıyor saolsunAma yine de barış yani ne yapacaksın bažen yutmak lazım ama sadece yutmak unutmak değil arada laf sokarsin
Ah bu erkekler yaHaha aynen yapsam öyle olcakmış evet ama ben de çok zor unutuyorum tekrar eskısı gıbı sıcak olamıyorum kendinden uzaklaştırıyor saolsun
Sana neden özel mesaj atamadım? Bisey yazdım gitmiyor
Umarım bu barışma isteğinin altında yatan sebep cinsellik değildir iyle olunca okuz².öküz=öküz üzeri binbeşyüz oluyorlarÇok güzel söylüyorsunuz ama adam yalvarıp aşk sözcüklerı dokmedıkı bıraz sarıldı sonra mesaj attı hıc mı bısey yapmasın insanlar eslerıne nasıl değer veriyor bız kendı degerımızı kendımız belırlıyoruz ve düşürüyoruz ne yazık kı
Suan yattı ben gene bebegımle yattımAh bu erkekler ya
Unutmak zor tabii ama ne yapabilirsin ki boşver nerede eşin şimdi ne yapıyor