Aynen benım en unutamadığım yer orası olacak zaten o An dedım kı suan bı aynaya bak ne goruyosun bu halımız ne ama o okdad ofkelıydı kı duymadı bıle galıbaÖfke sorunları var. Bi dahaki ne kontrol edemeyip o bıçağı saplar bile. Öfkelenecek de bişey yokmuş aslında. Bu kadar küçük şeye üstüne bıçakla yürümek çok fazla
Doğumdan sonra hep ara ara kavga edıyorduk bana söylüyordu bak normal degılım attık sınırlerım yıprandı ona göre davran dıye ona kalsa ben hıc böyle degıldım sen böyle yaptın dıyorBıçak ne ya yuh. En ufak bi seyde öldürecek kadar gözü karaysa valla bi psikiyatriye gidin. Reddederse gidin boşanın. Canından olacan diyim.
Ben asla sözünden çıkmam zaten ama denedım fıkır ıstedım olay nerelere geldı şok oldum ben de bı ınsan evladıyım yeter dedımEşinin bıçak çekmesi problem hep mi böyle kontrolsüz yoksa kıyafet mevzusunda mi boyle oluyor.
Sizde adamın istediği gibi kapalı giyinin cnm âa dış kapının mandalı olacaksa niye evlendin adamla.
Çok dikkat et kendine canım. Gözü kararır falan. Şu anda uzaklaşabilir misin oradan? Birilerine de haber versen keşke. Bu durumdan haberleri olsa.Aynen benım en unutamadığım yer orası olacak zaten o An dedım kı suan bı aynaya bak ne goruyosun bu halımız ne ama o okdad ofkelıydı kı duymadı bıle galıba
Ben de hıc görmüyorum uzun zamandır ama dr u bıle kesınlıkle kabul etmıyordu ilk defa hatasını anladı ben nasıl o hale gelebıldım dr a gıtmem gerek demek kı dedıAdam bicak cekmis otesi var mi?
Cinnet getirip dograsa sizi?
Bilmiyorum ben bu iliskinin sonunu pek iyi gormedim.
Uzaklasamam şuan o dugunde bayramdan sonra randevu al dr a gıdelım dedı bılmıyorum kararsızımÇok dikkat et kendine canım. Gözü kararır falan. Şu anda uzaklaşabilir misin oradan? Birilerine de haber versen keşke. Bu durumdan haberleri olsa.
Ben de hıc görmüyorum uzun zamandır ama dr u bıle kesınlıkle kabul etmıyordu ilk defa hatasını anladı ben nasıl o hale gelebıldım dr a gıtmem gerek demek kı dedı
Normalde asla donmez sen benı bu hale getırdın senın yüzünden der çıkar ama okadar kararlı gördü kı benı bıttı deyınce herseyımız var neden mutlu olamayalım dedıBunlari yapip hemen 180 derece doneni okumamistim burada. Cift karakterli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?