Çok büyük kavga ettık eşımle

Aynen yapmacık gıbı delırıyor pek ınandırıcı gelmıyor bana ben de delıyımdır bı kez gözümü karartırsam evı yakarım öyle gıderım ama o ayakkabımı kesmeye çalıştı çok topukluymuş dıye yalandan kesmeye goturuyor baktım dolaba koymuş ıcerde anlamıyorum yalancıktan yapar gıbı tam salak

ayakkabından ne istemiş, bence bu adam için mücadele etmeye değmez

Hiç uğraşma derim. Böyleleri tedaviyede başlasa ilaçta kullansa bıraktığı an eski haline dönüveriyor. Ben en çok çocuğunuza üzüldüm. Her kavga gürültüde nasıl korkuyordur kimbilir yavrum ya.

• Beğen
Reactions: Be1
Öfke kontrolü yapamıyor. Dediğin gibi tadavi olsun bakalım bir sonuç alabiliyor musun ? Bıçakla yürümek falan ne öyle

• Beğen
onu giyme bunu giymeee ama dışarda dekolteli kadın görünce içine düşüyor hödükkkkkk bu erkeklerin hepsi böyleeeeeee

• Beğen
Hiç uğraşma derim. Böyleleri tedaviyede başlasa ilaçta kullansa bıraktığı an eski haline dönüveriyor. Ben en çok çocuğunuza üzüldüm. Her kavga gürültüde nasıl korkuyordur kimbilir yavrum ya.
Uyuyordu onun yanında asla kavga etmıyoruz ona elımde çok dıkkat eder cunku dırek gıder evden

Aslinda ayrilmakta istemiyor baksana kıvırmalara. Hep suyuma git der gibi. Biz kadinlar zaten öyle yapmiyormuyuz.
Evet bıttı deyınce cıldırdı çocuğumuz sen dede kalsa bende de kalsa çok ozlerız o bunu haketmıyor ben senı çok sevıyorum ama an gelıyo nefret edıyorum dıyor

Son adim olarak doktora gidin zaten kabul etmis.

ama hemen gidin ertelemeyin ..

Doktora da bicakla ustune yurudugunu falan mutlaka soyle..bilmesi lazim bunu.

Sonrasinda bir sure bekle ustune gitme.

Duzelmezse bence bosan.
Tabıkı soylucem tüm ayrıntıları bakalım ne olcak

Merhaba konuyu acalı baya olmus ama benim eşimde aynı hatta bizde şiddette var sonuc olarak düzelme oldu mu eşinizde?

Çift karakterli gibi davranıyor.Bir tarafta karısının kıyafetlerine karışan, bıçak çeken maganda bir tarafta ortalığı süpüren anlayışlı ev erkeği

X