- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
sen benım gıbı evlılık yada dunyadada ahırettede sukur edersın bak demedı deme yaram hıc olmadı sukur.teyze senin yaran var sanirim bakiyorum sabahtan beri sürekli yaziyrosun cevao yazmayincada yazincada evliysen nornalndegil bu kadar telefonda durman sanirim o yüzden acısını çıkarıyorsun
Çocuklar büyüsün de boşanırım bahanesine sığınıp hiç boşanmayanları da biliyoruz. Belli yaşa gelince çaptan düşüyorlar, talipler yok denecek kadar azalıyor tabi.+Polo33
Sadece çocukları için bir arada duran çift tanımıyor musunuz? Valla sırf kadınlar klübünde hergün sadece çocuklar için kocalarına katlanan, büyüdükleri an boşanmayı planlayan kadın hikayeleri okuyorum. Yani bu kadınların da kocaları farklı düşünmüyor herhalde
ben çok açılar çektim burdakiler etkilemiyor pekYani bu sitede bu konulari acip durdugun sürece linç yiyceksin, kimseden empati bekleme, ama mazoşist gibi habire yaziyosun, ben olsam ölü taklidi yapip sagdan bi yerden kacmistim şimdiye, bi de dirayetlisin masallah
+ C ceycey0406demek kı evlilerle konusmak cok normalmiş gibi davranılıyor.
yorum yapma hakkım var ve yaptımm.Ne kadar ayıp ne kadar çirkin bir yorum bu ya..
Halbuki arkadaş sadece anlayışlı davranmaya çalışıyor herkes hata yapabilir bazı insanların bağımlılık sorunu olabilir demek istemiş siz ise evli adam hikayesi bilmem ne...ne kadar ayıp ya
aaa ablası dogru dıyor bızım kız yasına bak hunerlerıne bakNe gibi mesela
ben evlilik falan ona laf etmiyorum sen merak etme senin anlayamacagin konulardan bahsettim bendesen benım gıbı evlılık yada dunyadada ahırettede sukur edersın bak demedı deme yaram hıc olmadı sukur.
Sen simdi mi dustun, ben olsam helvami kaviriyolardi simdiyeben başka birinin hakkına farkli şekilde girdim sizde beni anlamadan yaşadıklarımı bilmeden hakaretler küfürler ederek girdiniz ben ilk başta hatalıyım pişmanım dedikce linclediniz bilmeden yorumlar yaptınız ben buna fırsat verdim ama siz düşene tekme attınız
gurban oldugum kısa ve özyazabılırdın okadar yorma kendinı+ C ceycey0406
yanlış anlaşılma olmasın ya. Ben evli adamla birlikte olmak ile sigara bağımlılığını birbirine benzetmiyorum. Bağımlı kişilik bozukluğundan bahsediyorum. Hiç duymamış olamazsınız. Aşağıda Google’a yazınca çıkan ilk tanımı koydum.
Bağımlı kişilik bozukluğu olan kişiler başkalarına aşırı güvenme, dayanma ve teslimiyetçi bir davranış sergilerler. Bu kişilerin teslimiyetçi ve bağımlı olmalarının sebebi, başkalarının yardımı olmadan hiçbir şey yapamayacaklarına inanmalarıdır. Yalnız kalamazlar. Bu kişilerde, depresyon, alkol veya madde kullanımı riski yüksektir, çünkü bağımlı oldukları kişi/kişiler hayatlarından çıktığında ya da bu kişiler eleştirel yaklaştıklarında tamamen reddedilmiş gibi hissettiklerinden boşluğa düşerler.
Birilerine bağımlı olmaya eğilimli olduklarından ve bağımlı oldukları kişi ile olan ilişkisinde en önemli faktör o kişinin kendisini bırakmaması olduğundan fiziksel, duygusal ve cinsel istismara maruz kalma riskleri çok fazladır. Bağımlı olduğu kişi tarafından terk edilmemek için her türlü acıya, aşağılanmaya katlanırlar. Kendilerine olan öz güvenleri düşük olduğundan bunu karşısındaki kişininki ile telafi etmeye çalışırlar. Bütün bunlardan dolayı her çeşit tavizi verebilirler. Bu kişiler bağımsız çalışacakları iş ortamlarında rahatsızlık yaşarlar ve başarısız olurlar. Sorumluluklardan kaçınırlar, ciddi karar vermeleri gereken durumlarda aşırı endişeli olurlar.
Asıl sana hadi hadi. Ahlaksızlığa aşk diyorsunuz. Sonra da buradan herkese beddua. Oldu canım.hadi hadi
dehe hele neymiş oben evlilik falan ona laf etmiyorum sen merak etme senin anlayamacagin konulardan bahsettim bende
ben beni bilmeden akıllarınca düşene tekme atana beddua ediyorum senin gibilere meselaAsıl sana hadi hadi. Ahlaksızlığa aşk diyorsunuz. Sonra da buradan herkese beddua. Oldu canım.
+Polo33
Sadece çocukları için bir arada duran çift tanımıyor musunuz? Valla sırf kadınlar klübünde hergün sadece çocuklar için kocalarına katlanan, büyüdükleri an boşanmayı planlayan kadın hikayeleri okuyorum. Yani bu kadınların da kocaları farklı düşünmüyor herhalde
Hakkınız elbette var yok demedim zaten..ama yorumları haddimizi bilerek yaparsak daha uygun olur diye düşünüyorum ben..bir insanın haddini bilmesi müthiş birseydir çünkü..yorum yapma hakkım var ve yaptımm.
Yok. İşim olmaz. Ama ben insanları dozunda eleştirmeye ve düzeltmek için ne yapılması gerektiğine odaklanmayı daha uygun buluyorum.evli adam hikayeniz var galiba ki bu derecede savunuyorsunuz
senı anladıklarınsa nız almıyalımben evlilik falan ona laf etmiyorum sen merak etme senin anlayamacagin konulardan bahsettim bende
yazdığınız herşeyi biliyorum anlayacak eğitimim de var.ama her türlü yanlışlığı aaaa psikoloji şöyle böyle diye meşrulaştıramayız değil mi?o zaman katillerde tecavüzcüler de çocuk istismarcıları da yargılanmasın nasılsa geçmişlerin psikolojik travmalar yaşamışlardır ya da halaa yaşıyorlardır diye.adamla bile bile yıllarını geçirmiş yüzlerce defa buluşmuşş gayet de neyini savunuyorsunuz bend e sizi anlayamadım üzgünümmm hala aynı fikirdeyimm+ C ceycey0406
yanlış anlaşılma olmasın ya. Ben evli adamla birlikte olmak ile sigara bağımlılığını birbirine benzetmiyorum. Bağımlı kişilik bozukluğundan bahsediyorum. Hiç duymamış olamazsınız. Aşağıda Google’a yazınca çıkan ilk tanımı koydum.
Bağımlı kişilik bozukluğu olan kişiler başkalarına aşırı güvenme, dayanma ve teslimiyetçi bir davranış sergilerler. Bu kişilerin teslimiyetçi ve bağımlı olmalarının sebebi, başkalarının yardımı olmadan hiçbir şey yapamayacaklarına inanmalarıdır. Yalnız kalamazlar. Bu kişilerde, depresyon, alkol veya madde kullanımı riski yüksektir, çünkü bağımlı oldukları kişi/kişiler hayatlarından çıktığında ya da bu kişiler eleştirel yaklaştıklarında tamamen reddedilmiş gibi hissettiklerinden boşluğa düşerler.
Birilerine bağımlı olmaya eğilimli olduklarından ve bağımlı oldukları kişi ile olan ilişkisinde en önemli faktör o kişinin kendisini bırakmaması olduğundan fiziksel, duygusal ve cinsel istismara maruz kalma riskleri çok fazladır. Bağımlı olduğu kişi tarafından terk edilmemek için her türlü acıya, aşağılanmaya katlanırlar. Kendilerine olan öz güvenleri düşük olduğundan bunu karşısındaki kişininki ile telafi etmeye çalışırlar. Bütün bunlardan dolayı her çeşit tavizi verebilirler. Bu kişiler bağımsız çalışacakları iş ortamlarında rahatsızlık yaşarlar ve başarısız olurlar. Sorumluluklardan kaçınırlar, ciddi karar vermeleri gereken durumlarda aşırı endişeli olurlar.
cok sagolun beni anladığıni icinYok. İşim olmaz. Ama ben insanları dozunda eleştirmeye ve düzeltmek için ne yapılması gerektiğine odaklanmayı daha uygun buluyorum.
Ayrıca yaptığınız varsayım da çok saldırganca. Ben de şey mi diyim. Siz bu kdr saldırdığınıza göre kocanız size aynısını yapmış galiba. Çok tırışkadan bir varsayım oldu di mi? Gereksiz.
kendın kazdıgın kuyuya kendın dusersınben beni bilmeden akıllarınca düşene tekme atana beddua ediyorum senin gibilere mesela
kadın özelden yazıyor ya senin ne yaran varmis boylesenı anladıklarınsa nız almıyalım