cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+ Polo33 Polo33

Sadece çocukları için bir arada duran çift tanımıyor musunuz? Valla sırf kadınlar klübünde hergün sadece çocuklar için kocalarına katlanan, büyüdükleri an boşanmayı planlayan kadın hikayeleri okuyorum. Yani bu kadınların da kocaları farklı düşünmüyor herhalde
evli adam hikayeniz var galiba ki bu derecede savunuyorsunuz

@Mune abla Allah'ina kurban olayım banla beni ya... Yoksa insan kişiliğimden cikicam. Böyleleri bunu hakediyo.
ya seni Allah ıslah etsin insallah sen beter ol tammi beni tanımıyorsun çektiğim sıkıntıları bilmeden bilgiçlik yaptığın için cok biliyorsun ya ben nasıl o kadının hakkına girdiysem sende benim hakkıma giriyorsun

ya seni Allah ıslah etsin insallah sen beter ol tammi beni tanımıyorsun çektiğim sıkıntıları bilmeden bilgiçlik yaptığın için cok biliyorsun ya ben nasıl o kadının hakkına girdiysem sende benim hakkıma giriyorsun
Amin Allah cümlemizi ıslah etsin. Zor zamanlardan geçiriyoruz..
Hepimiz hidayet olalım İnşaAllah...

teyze senin yaran var sanirim bakiyorum sabahtan beri sürekli yaziyrosun cevao yazmayincada yazincada evliysen nornalndegil bu kadar telefonda durman sanirim o yüzden acısını çıkarıyorsun
Canım ben teyze degılım.. evlıyım ve sureklı tlfonda elımde kıskandunmı 🤣

yukarda bir abla yazmis psikolojik destek almalısın vs diye bu şekilde akıl alkış degil tabiki
Yani bu sitede bu konulari acip durdugun sürece linç yiyceksin, kimseden empati bekleme, ama mazoşist gibi habire yaziyosun, ben olsam ölü taklidi yapip sagdan bi yerden kacmistim şimdiye, bi de dirayetlisin masallah 😐

evli adam hikayeniz var galiba ki bu derecede savunuyorsunuz
Ne kadar ayıp ne kadar çirkin bir yorum bu ya..
Halbuki arkadaş sadece anlayışlı davranmaya çalışıyor herkes hata yapabilir bazı insanların bağımlılık sorunu olabilir demek istemiş siz ise evli adam hikayesi bilmem ne...ne kadar ayıp ya

ben başka birinin hakkına farkli şekilde girdim sizde beni anlamadan yaşadıklarımı bilmeden hakaretler küfürler ederek girdiniz ben ilk başta hatalıyım pişmanım dedikce linclediniz bilmeden yorumlar yaptınız ben buna fırsat verdim ama siz düşene tekme attınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X