- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
normal görmediğimiz için yargılanacağız neredeysedemek kı evlilerle konusmak cok normalmiş gibi davranılıyor.
evli adam hikayeniz var galiba ki bu derecede savunuyorsunuz+Polo33
Sadece çocukları için bir arada duran çift tanımıyor musunuz? Valla sırf kadınlar klübünde hergün sadece çocuklar için kocalarına katlanan, büyüdükleri an boşanmayı planlayan kadın hikayeleri okuyorum. Yani bu kadınların da kocaları farklı düşünmüyor herhalde
ya seni Allah ıslah etsin insallah sen beter ol tammi beni tanımıyorsun çektiğim sıkıntıları bilmeden bilgiçlik yaptığın için cok biliyorsun ya ben nasıl o kadının hakkına girdiysem sende benim hakkıma giriyorsun@Mune abla Allah'ina kurban olayım banla beni ya... Yoksa insan kişiliğimden cikicam. Böyleleri bunu hakediyo.
hadi hadiAy çok komiksiniz gerçekten. Sizin beddua etmenize EVLİ BARKLI adamlarla birlikte mi olacagım.Aklınızı kullansaydınız da evli barklı adamla ilişki yalamasaydınız. Birde beddua ediyorsunuz.
sakin ol istedıgı bu bız nıye gidiyoruz o gıtsın@Mune abla Allah'ina kurban olayım banla beni ya... Yoksa insan kişiliğimden cikicam. Böyleleri bunu hakediyo.
yukarda bir abla yazmis psikolojik destek almalısın vs diye bu şekilde akıl alkış degil tabikiTamam anladik pismansin, surekli konu âciyosun bu adamla ilgili, duymayi bekledigin nedir tam olarak, bilmek istiyorum.
kadın sana gerceklerı soyluyor sende hadı hadımı dıyorsunhadi hadi
Amin Allah cümlemizi ıslah etsin. Zor zamanlardan geçiriyoruz..ya seni Allah ıslah etsin insallah sen beter ol tammi beni tanımıyorsun çektiğim sıkıntıları bilmeden bilgiçlik yaptığın için cok biliyorsun ya ben nasıl o kadının hakkına girdiysem sende benim hakkıma giriyorsun
teyze senin yaran var sanirim bakiyorum sabahtan beri sürekli yaziyrosun cevao yazmayincada yazincada evliysen nornalndegil bu kadar telefonda durman sanirim o yüzden acısını çıkarıyorsunsakin ol istedıgı bu bız nıye gidiyoruz o gıtsın
sen ve o polo müdür nedir bilmiyorum ben hatanın farkındayım ama sizde farksizsinzi ben kötüyüm ama sizde başka konularda eksiksinizAmin Allah cümlemizi ıslah etsin. Zor zamanlardan geçiriyoruz..
Hepimiz hidayet olalım İnşaAllah...
Canım ben teyze degılım.. evlıyım ve sureklı tlfonda elımde kıskandunmıteyze senin yaran var sanirim bakiyorum sabahtan beri sürekli yaziyrosun cevao yazmayincada yazincada evliysen nornalndegil bu kadar telefonda durman sanirim o yüzden acısını çıkarıyorsun
Yani bu sitede bu konulari acip durdugun sürece linç yiyceksin, kimseden empati bekleme, ama mazoşist gibi habire yaziyosun, ben olsam ölü taklidi yapip sagdan bi yerden kacmistim şimdiye, bi de dirayetlisin masallahyukarda bir abla yazmis psikolojik destek almalısın vs diye bu şekilde akıl alkış degil tabiki
şikayet ettim siz de edin .başka lafa gerek yok mune hanım ilgilenir az sonrasakin ol istedıgı bu bız nıye gidiyoruz o gıtsın
eksık neymiş dehele onusen ve o polo müdür nedir bilmiyorum ben hatanın farkındayım ama sizde farksizsinzi ben kötüyüm ama sizde başka konularda eksiksiniz
Ne gibi meselasen ve o polo müdür nedir bilmiyorum ben hatanın farkındayım ama sizde farksizsinzi ben kötüyüm ama sizde başka konularda eksiksiniz
hiç kıskanmadım o zaman daha kotu bana çenesiz dedin ya sen beterin beterisinCanım ben teyze degılım.. evlıyım ve sureklı tlfonda elımde kıskandunmı
Ne kadar ayıp ne kadar çirkin bir yorum bu ya..evli adam hikayeniz var galiba ki bu derecede savunuyorsunuz
Ya allahini seven sikayet etmesin, konuda olmasam bile bani ben yiyorum sonraşikayet ettim siz de edin .başka lafa gerek yok mune hanım ilgilenir az sonra
ben başka birinin hakkına farkli şekilde girdim sizde beni anlamadan yaşadıklarımı bilmeden hakaretler küfürler ederek girdiniz ben ilk başta hatalıyım pişmanım dedikce linclediniz bilmeden yorumlar yaptınız ben buna fırsat verdim ama siz düşene tekme attınızNe gibi mesela