cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

araya giriyorum ama kandırılmak neresinde bu konunun tam olarak?
bile isteye karşılıklı yaşanan ilişki var. ta ki adam karım beni seviyor boşanamam diyene kadar. tam o noktada ki pişmanlığın kimseye inandırıcı gelmemesi normal. adam tamam boşanıcam demiş olsaydı ne bu konu açılacaktı ne bu pişmanlık yaşanacaktı.

Kesinlikle adanın nıkahlı karısı olmak için 5yıl beklemiş

bana dilediğiniz on katını allah sana versin inşallah beni bilmeden yargıladıgin icjn

Ya konudan bağımsız ama o plazalarda o evli barklı, yurtdışında masterler doktoralar yapmış insanların arasında neler oluyor bi bilsen. Ay çok dedikodu yapasım geldi :)

ne diyorsanız ya evli adamla sevgili olmakla sigara bağımlılığını karşılaştırmışsınız

Canan Karatay'i bile kandirdi insafsizlar

Ya konudan bağımsız ama o plazalarda o evli barklı, yurtdışında masterler doktoralar yapmış insanların arasında neler oluyor bi bilsen. Ay çok dedikodu yapasım geldi :)
bunlar oyle insanlara saygı duyuyor izliyor ancak ezebileveklerine konuşabiliyorlar psimanim diyorum hala kendince konuşuyorlar iste

bana dilediğiniz on katını allah sana versin inşallah beni bilmeden yargıladıgin
Ay çok komiksiniz gerçekten. Sizin beddua etmenize EVLİ BARKLI adamlarla birlikte mi olacagım.Aklınızı kullansaydınız da evli barklı adamla ilişki yalamasaydınız. Birde beddua ediyorsunuz.

+ Polo33

Sadece çocukları için bir arada duran çift tanımıyor musunuz? Valla sırf kadınlar klübünde hergün sadece çocuklar için kocalarına katlanan, büyüdükleri an boşanmayı planlayan kadın hikayeleri okuyorum. Yani bu kadınların da kocaları farklı düşünmüyor herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…