cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+ C ceycey0406

yanlış anlaşılma olmasın ya. Ben evli adamla birlikte olmak ile sigara bağımlılığını birbirine benzetmiyorum. Bağımlı kişilik bozukluğundan bahsediyorum. Hiç duymamış olamazsınız. Aşağıda Google’a yazınca çıkan ilk tanımı koydum.

Bağımlı kişilik bozukluğu olan kişiler başkalarına aşırı güvenme, dayanma ve teslimiyetçi bir davranış sergilerler. Bu kişilerin teslimiyetçi ve bağımlı olmalarının sebebi, başkalarının yardımı olmadan hiçbir şey yapamayacaklarına inanmalarıdır. Yalnız kalamazlar. Bu kişilerde, depresyon, alkol veya madde kullanımı riski yüksektir, çünkü bağımlı oldukları kişi/kişiler hayatlarından çıktığında ya da bu kişiler eleştirel yaklaştıklarında tamamen reddedilmiş gibi hissettiklerinden boşluğa düşerler.

Birilerine bağımlı olmaya eğilimli olduklarından ve bağımlı oldukları kişi ile olan ilişkisinde en önemli faktör o kişinin kendisini bırakmaması olduğundan fiziksel, duygusal ve cinsel istismara maruz kalma riskleri çok fazladır. Bağımlı olduğu kişi tarafından terk edilmemek için her türlü acıya,aşağılanmaya katlanırlar. Kendilerine olan öz güvenleri düşük olduğundan bunu karşısındaki kişininki ile telafi etmeye çalışırlar. Bütün bunlardan dolayı her çeşit tavizi verebilirler. Bu kişiler bağımsız çalışacakları iş ortamlarında rahatsızlık yaşarlar ve başarısız olurlar. Sorumluluklardan kaçınırlar, ciddi karar vermeleri gereken durumlarda aşırı endişeli olurlar.
Yalniz özguveni düşük olan biri, bu kadar saat çata cuta herkesle kavga edemez bence

ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
Linçlere gelicen.Ama o kadına yazık.Devam etme.Asla kınamıyorum.Aşktan kımse olmez.Bi arkadaşımın kocası aldatıodunkızı bulup bekar adammı bulamadında 2 çocuklu adamla sevgılı oldun demişti .Yapma !!!

ben beni bilmeden akıllarınca düşene tekme atana beddua ediyorum senin gibilere mesela
Düşene mi, nasıl yani..
Adam karım beni seviyor demeseydi, hala onunla birlikte olacaktın.. zerre pişman olmayacaktin..
Kime maval okuyosun acaba..

Hakkınız elbette var yok demedim zaten..ama yorumları haddimizi bilerek yaparsak daha uygun olur diye düşünüyorum ben..bir insanın haddini bilmesi müthiş birseydir çünkü..
üyenin ilk konusu değil bu daha önce de açtı kaç kere.ve üyelerde yaptığının yanlış olduğunu yazdı ama akıllanmamış ilişkiye devam etmiş hala kendini aklamaya çalışıyor.ben yanlış buluyorum evli adamla ya da evli kadınla ilişkiyi .kimse de doğru bulmaz zaten mantıklıysa.konu ilk defa açılsa daha yumuşak yorum yapardım konu sahibine

Düşene mi, nasıl yani..
Adam karım beni seviyor demeseydi, hala onunla birlikte olacaktın.. zerre pişman olmayacaktin..
Kime maval okuyosun acaba..
ben yukard anlattım olay boyoe degil siz boyle anlamak istiyorsunuz aynen oyle düşene tekme hadi şimdi yazma bana

üyenin ilk konusu değil bu daha önce de açtı kaç kere.ve üyelerde yaptığının yanlış olduğunu yazdı ama akıllanmamış ilişkiye devam etmiş hala kendini aklamaya çalışıyor.ben yanlış buluyorum evli adamla ya da evli kadınla ilişkiyi .kimse de doğru bulmaz zaten mantıklıysa.konu ilk defa açılsa daha yumuşak yorum yapardım konu sahibine
amacı destekcı bulmak

ben üye olalı bir kaç gün oluyor siz ne diyorsunuz

ben beni bilmeden akıllarınca düşene tekme atana beddua ediyorum senin gibilere mesela
Sizi sizin yazdığınız kadar bilebiliriz. Yazdıklarınız da pek iç açıcı degil. Herkes hata yapabilir ama hatadan dönmektir önemli olan. Siz hala buradakilere beddua ediyorsunuz. Bu şekilde rahatlıyorusunuz galiba. Ben şunu yaşadım ben bunu yaşadım diyorsunuz. Bir tek acı çeken siz misiniz. Bir sıkıntı sizin hayatınızda mı var. Herkesin yaşamında sıkıntısı var. Bir çilesi var. Ama kimse sizin gibi bahanelere saklanmıyor. Size tavsiyem bir doktora gidin. En azından kendiniz için bişey yapmış olursunuz.

Konu sahibine değil yorum yapan üyeye yazdığınizi hadsiz buldum konuyu çarpıtmayın şimdi..
Kimseyi aklamaya çalışmamış sadece anlamaya çalışmış siz de hazır linç fırsatı bulmuş konu sahibinin üstünden stres atıyor gibisiniz yazdınız bitti iste ne uzatıyorsunuz ki?

Konu sahibine değil yorum yapan üyeye yazdığınizi hadsiz buldum konuyu çarpıtmayın şimdi..
Kimseyi aklamaya çalışmamış sadece anlamaya çalışmış siz de hazır linç fırsatı bulmuş konu sahibinin üstünden stres atıyor gibisiniz yazdınız bitti iste ne uzatıyorsunuz ki?
tmm tartışmak istemiyorum.iyi geceler.yazmayın artık bana

aynen oyle burada amaç birilerini aşağılamak ezmek ama devran döner burda olmasada hayatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X