- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Universiteyi bitirmissin ama aklin hala cocuk kalmis malesef.benim yaşım 12 degil ya ynivertse bitirdim
Kendimize saklamamizi istiyorsanız konu acmayacaktiniz bu bir. 5 yıl boyunca tövbe etmeniz beni hiç ilgilendirmiyor, ayrilabildiniz mi sonuç olarak hayır. Bizim oralarda "tavuk .... tövbe tutmaz" diye bir söz vardır. Tam da bu sözün ornegisiniz.5 yıl boyunca kaç kez tovbe ettim kaç defa ayrıldım o da ayrıldı biliyor musunuz hayir o yüzden kendinize saklayinsaklayin
ya 12 yaşında tanıştıysan EVLİ olduğunu biliyorsundur diyorum ilişki oldu demiyorumtanışır tanışmaz ilişki falan yoktuuuu
sagolunEn iyisini yapmışsın
ilk tanışır tanışmaz evli olduğu alnında yazmıyordu yüzükte yoktuya 12 yaşında tanıştıysan EVLİ olduğunu biliyorsundur diyorum ilişki oldu demiyorum
niye destek bulamayınca köpürüyorsunuz? aferin iyi ki 12 yaşında bu adamla tanışıp vakti geldiğinde sevgili olup evli olduğunu öğrendiğinde ayrılmamış, adam bu dünyada kavuşamayacağız diyip eşini boşamayınca pişman olmuşsun mu?ilk tanışır tanışmaz evli olduğu alnında yazmıyordu yüzükte yoktu
kopurmuyorum ben her defasında ayrılığı dusundum ayrıldıkça ama gero barıştim bensiz yapamaaşın diyecek kadar sevdiğimi biliyorduniye destek bulamayınca köpürüyorsunuz? aferin iyi ki 12 yaşında bu adamla tanışıp vakti geldiğinde sevgili olup evli olduğunu öğrendiğinde ayrılmamış, adam bu dünyada kavuşamayacağız diyip eşini boşamayınca pişman olmuşsun mu?
bız kavuşamayız ama sen metres ol demiş5 yıl boyunca pişmanlığın zerresini yasamayip, adam "biz bu dünyada kavuşamayiz" edebiyatı çekince çok pişmanım. Evet inandık...
eşiyle boşansa evlenecektin o zaman? ailenden sevgi görmemekten şikayet edip adamın eşine ve çocuğuna yazık etmiş olmuyor musun böylelikle. ne kadar sevmiş olursan elli kere ayrılmış olursan ol. adam bensiz yapamazsın dediğinde aa evet doğru mu diyorsunkopurmuyorum ben her defasında ayrılığı dusundum ayrıldıkça ama gero barıştim bensiz yapamaaşın diyecek kadar sevdiğimi biliyordu
nıye yapamıyorsun suan gayet yapıyorsun demek sadece abartıkopurmuyorum ben her defasında ayrılığı dusundum ayrıldıkça ama gero barıştim bensiz yapamaaşın diyecek kadar sevdiğimi biliyordu
12 yasından bahsedıyorsunilk tanışır tanışmaz evli olduğu alnında yazmıyordu yüzükte yoktu
evetbız kavuşamayız ama sen metres ol demiş
cok düzgün cok beyefendi görüyordum hatta asla yalan söylemez cok dürüst gordum batta sen olmasan asla boyle şeylere bulaşmam dediğinde inandimyanlış anlamayın da bir şey sormak istiyorum. bu evli kişilerle veya sevgilisi olan kişilerle birlikte olanlar şunu hiç düşünmüyor mu?"bu adam evliyken,sevgilisi varken onu benle aldatıyor. yarın bir gün aynısını bana yapmayacağı ne malum." bu adam şerefsiz, güvenilmez biri, yalancı, sahtekar zaten.yani nasıl beraber olabiliyorsunuz aklım almıyor.böyle biriyle bile isteye kim birlikte olmak ister ki?
hayir evimde mutsuzum o da beni sevmiyor maddi yönden her şeyi verirsem ayrilir istemez beni zaten dedi bende hatta her şeyi ver dedim yalanmış megereşiyle boşansa evlenecektin o zaman? ailenden sevgi görmemekten şikayet edip adamın eşine ve çocuğuna yazık etmiş olmuyor musun böylelikle. ne kadar sevmiş olursan elli kere ayrılmış olursan ol. adam bensiz yapamazsın dediğinde aa evet doğru mu diyorsun
kendisi oyle dedi beni iste boyle görüyordu asla benden ayrılmaz ne yaparsan yapayım barışırnıye yapamıyorsun suan gayet yapıyorsun demek sadece abartı
boşanması için elinizden geleni yapmışsınız. boşanmaya niyeti olan biri hayatına biri girmeyi beklemez zaten boşanırdı.. siz 5 sene devam etmişsiniz üstüne üstlük. az bir zaman mı? ve kendisi öyle gördü nede olsa ayrılmaz dedi diyorsunuz.. siz niye buna fırsat veriyorsunuz ki. onun dediği her şey doğru mu.hayir evimde mutsuzum o da beni sevmiyor maddi yönden her şeyi verirsem ayrilir istemez beni zaten dedi bende hatta her şeyi ver dedim yalanmış meger
şu koyu yer sizin yazdığınız. çok klişe bir söz. gerçekten inandınız mı buna ya? bütün erkekler toplanıp başı sıkışınca evirip çevirip bunları söyler zaten. yok sen farklısın yok sen olmasaydın ben böyle bir şeye kalkışmazdım. bu adamla evlenseniz gözü başkasına kayıncada yine başkasına da aynısını söyler klasik yani.ve çok dürüst dediniz ya eşini aldatan erkek dürüst değildir şerefsizin önde gidenidir.evet
cok düzgün cok beyefendi görüyordum hatta asla yalan söylemez cok dürüst gordum batta sen olmasan asla boyle şeylere bulaşmam dediğinde inandim
cok bağımlı davrandım gel dedi gittim git dedi yanından ayrıldım her dediğini yaptım sürekli beklerdim her an arayacak diye hic bir zaman bir dediğini ikiletmedim her kustugumuzde barıştım evet en büyük üzüntülerimden biri beni çantada keklik görmesi iste artik bunu istemiyorumboşanması için elinizden geleni yapmışsınız. boşanmaya niyeti olan biri hayatına biri girmeyi beklemez zaten boşanırdı.. siz 5 sene devam etmişsiniz üstüne üstlük. az bir zaman mı? ve kendisi öyle gördü nede olsa ayrılmaz dedi diyorsunuz.. siz niye buna fırsat veriyorsunuz ki. onun dediği her şey doğru mu.