- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
oyle cinsel ilişki falan olmadı sandığınız gibisen anca kendını sevıyesıx duruma sok olurmu. resıt olmadan okadar sey yasamiş ısteyerek yada ıstemıyerek galende devam ettırmışsın. bunu idrak etmek cokmu zor
ben sana cınsellıkmı dedım. Sen nıye onu attın ortayaoyle cinsel ilişki falan olmadı sandığınız gibi
savunmuyorum sadece yok komususymus annesi biliyormuş hayir diyorum akrabasiymisss yok diyorum ogretmeniymisss diyorlarhala sevdiğin ve savunduğun için istismarı göremiyorsun o halde? 12 yaş nedir.. evli olduğunu da sonradan öğrenmedin o zaman.. her neys
her şeyi yaşamışın demek ne demek peki. yukardada biri sen bu adamla yattın demis ona karşılık buben sana cınsellıkmı dedım. Sen nıye onu attın ortaya
once mesajı oku idrak et baskasının mesajını bana alıntı yapöa olurmuher şeyi yaşamışın demek ne demek peki. yukardada biri sen bu adamla yattın demis ona karşılık bu
12 yasmıhala sevdiğin ve savunduğun için istismarı göremiyorsun o halde? 12 yaş nedir.. evli olduğunu da sonradan öğrenmedin o zaman.. her neys
tanıştıklarında 12 yaşındaymış.. ben mi yanlış anladım12 yasmı
öyle yazılıyormuş. bende oyle okudum. 12yas aşıkmı olmuştanıştıklarında 12 yaşındaymış.. ben mi yanlış anladım
12 yasında degilim resitim suanöyle yazılıyormuş. bende oyle okudum. 12yas aşıkmı olmuş
12 yaş daha çocukluktur, aşk değil evli bir adam içinse pedofili..öyle yazılıyormuş. bende oyle okudum. 12yas aşıkmı olmuş
Ozaman 12yadındamışsınız[
12 yasında degilim resitim suan
haklısınız cıttten ne yazCagımı bılemedım artık12 yaş daha çocukluktur, aşk değil evli bir adam içinse pedofili..
Ozamanlarda 12 yasındaymiş galıbaya töbe est hani 17 yaşındaydı
12 miymiş
allahım sana geliyorum
herkes bir şey yazıyor benim disimda o yüzden bende bakiyorumya töbe est hani 17 yaşındaydı
12 miymiş
allahım sana geliyorum
tanışır tanışmaz ilişki yoktutanıştıklarında 12 yaşındaymış.. ben mi yanlış anladım
o kısmı sizi alakadar etmiyor
Düzgünevet inandım cok düzgün biri olarak biliyordum çünkü çünkü ben ozguvensiz aptal saf bitiyim
bak diğer konunda demişsin ki. "sonra birini tanıdım adam çok iyiydi, sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım çok sıızladı"tanışır tanışmaz ilişki yoktu