- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Klasik yalan.çünkü mutsuz evliliği olduğunu çocuklar için bir arada durduğunu çocuklar biraz büyüyünce ayrılacağını saniyordum karisininda onu istemedigini saniyordum
Benim asıl Miğdemi bulandıran o adam biliyormusun. Senle aldatmasa başkasıyla aldatacak ya da tüm kadınlar karar alsa biz evli erkek istemiyoruz gidip atla eşekle aldatacak kraktersiz bu adamlar daha da konuşmak istemiyorum bütün suçu sana atmak ta hiç vicdanlı değil tüm hata sana ait değil bu onun da hatası iyileşmeye çalış ve unutben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
Senın bekletın neydıkı hıc Bır zaman olmayacaktıkıasla hayir evet beni seviyor diye dusundum evliligi mutsuz cocuklar için yürüdüğünü karısının onu sevmediğini ilişkilerinin bittiğini sanıyordum ama oyle degilmis
sende maddiyat var kımse akan muslugu kesermıevet ben adamı cok düzgün cok iyi biri olarak tanidim arabada giderken bile benzin parasını benim verdiğim oldu çalışan biri olduğu halde benim çıkarım olsa boyle yaparmıyim
tanışır tanışmaz ilişki falan yoktuuuubak diğer konunda demişsin ki. "sonra birini tanıdım adam çok iyiydi, sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım çok sıızladı"
e be canım yaşın tanıştığınızda 12yse demek ki evli olduğunu zaten biliyormuşsun?
zaten benimde istediğim bu hala peşinde koşuyor olsam durum yaparım ne bileyim buluşalım dediğinde buluşurdum engel atip her yerden sildimMadem pişman oldun bir daha sakin aynı hataları yapma. Her yerden engelle sana hiç bi şekilde ulaşamasin senden haber alamasin ona biseyler ispatlamaya çalışma gerçekten hayatına bak yoksa daha çok pişman olursun
seviyorum dedi ask-i sende buldum dedi bende beni seven biri cıktı dedim edimlere öylesine birlikteyiz o zaten beni pek merak etmez sevmez dediSenın bekletın neydıkı hıc Bır zaman olmayacaktıkı
ben yaptıklarımdan cok pişmanımBenim asıl Miğdemi bulandıran o adam biliyormusun. Senle aldatmasa başkasıyla aldatacak ya da tüm kadınlar karar alsa biz evli erkek istemiyoruz gidip atla eşekle aldatacak kraktersiz bu adamlar daha da konuşmak istemiyorum bütün suçu sana atmak ta hiç vicdanlı değil tüm hata sana ait değil bu onun da hatası iyileşmeye çalış ve unut
hayir şuan resitim 12 falan değil yasimKlasik yalan.
Ne desin adam? "Evliligimde bir sorun yok ama zevkine , maksat s.r.f.z.lik olsun diye senle takiliyorum" mu?
Pardon da yasin 12 falan mi?
Gerci o yastaki cocuk inanmaz buna.
Tamam peki burada konu acarak ne elde etmeyi amacliyorsun peki?zaten benimde istediğim bu hala peşinde koşuyor olsam durum yaparım ne bileyim buluşalım dediğinde buluşurdum engel atip her yerden sildim
hehe bulmuştur emın ol. buldugu şey bellı canım. sen yoluna bak. yoluna bosver o kartzamparayıseviyorum dedi ask-i sende buldum dedi bende beni seven biri cıktı dedim edimlere öylesine birlikteyiz o zaten beni pek merak etmez sevmez dedi
Bence sen olayi annene falan ac , temiz bi dayak ye ki aklin basina gelsin.hayir şuan resitim 12 falan değil yasim
Tamam peki burada konu acarak ne elde etmeyi amacliyorsun peki?
Yani pisman oldum vs diyorsun ya, madem kotu birsey yaptiginin farkindasin ki hic inanmiyorum; ozaman bizlerden ne istiyorsun?
Farkli Birsey duyamayacaksin.
Buna ragmen neden bir suru konu acmak?
Yanci bulmaya mi calisiyorsun?
hayir şuan resitim 12 falan değil yasim
yancı falan bulmak istesem farkli anlatırdım kendi içimi kemirdi yaptığım pişmanlık icim yanıyor barışmak vs degil günah çıkarmaya çalışıyorum belki ama ben hatanın farkındayımTamam peki burada konu acarak ne elde etmeyi amacliyorsun peki?
Yani pisman oldum vs diyorsun ya, madem kotu birsey yaptiginin farkindasin ki hic inanmiyorum; ozaman bizlerden ne istiyorsun?
Farkli Birsey duyamayacaksin.
Buna ragmen neden bir suru konu acmak?
Yanci bulmaya mi calisiyorsun?
Klasik yalan.
Ne desin adam? "Evliligimde bir sorun yok ama zevkine , maksat serefsizlik olsun diye senle takiliyorum" mu?
Pardon da yasin 12 falan mi?
Gerci o yastaki cocuk inanmaz buna.
Yine klavyeden kaynaklı miğde yazmışımben yaptıklarımdan cok pişmanım
benim yaşım 12 degil ya ynivertse bitirdimBence sen olayi annene falan ac , temiz bi dayak ye ki aklin basina gelsin.
5 yıl boyunca kaç kez tovbe ettim kaç defa ayrıldım o da ayrıldı biliyor musunuz hayir o yüzden kendinize saklayinsaklayin5 yıl boyunca pişmanlığın zerresini yasamayip, adam "biz bu dünyada kavuşamayiz" edebiyatı çekince çok pişmanım. Evet inandık...