cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çünkü mutsuz evliliği olduğunu çocuklar için bir arada durduğunu çocuklar biraz büyüyünce ayrılacağını saniyordum karisininda onu istemedigini saniyordum
Klasik yalan.
Ne desin adam? "Evliligimde bir sorun yok ama zevkine , maksat s.r.f.z.lik olsun diye senle takiliyorum" mu?
Pardon da yasin 12 falan mi?
Gerci o yastaki cocuk inanmaz buna.

Benim asıl Miğdemi bulandıran o adam biliyormusun. Senle aldatmasa başkasıyla aldatacak ya da tüm kadınlar karar alsa biz evli erkek istemiyoruz gidip atla eşekle aldatacak kraktersiz bu adamlar daha da konuşmak istemiyorum bütün suçu sana atmak ta hiç vicdanlı değil tüm hata sana ait değil bu onun da hatası iyileşmeye çalış ve unut

Madem pişman oldun bir daha sakin aynı hataları yapma. Her yerden engelle sana hiç bi şekilde ulaşamasin senden haber alamasin ona biseyler ispatlamaya çalışma gerçekten hayatına bak yoksa daha çok pişman olursun

tanışır tanışmaz ilişki falan yoktuuuu

zaten benimde istediğim bu hala peşinde koşuyor olsam durum yaparım ne bileyim buluşalım dediğinde buluşurdum engel atip her yerden sildim

ben yaptıklarımdan cok pişmanım

zaten benimde istediğim bu hala peşinde koşuyor olsam durum yaparım ne bileyim buluşalım dediğinde buluşurdum engel atip her yerden sildim
Tamam peki burada konu acarak ne elde etmeyi amacliyorsun peki?
Yani pisman oldum vs diyorsun ya, madem kotu birsey yaptiginin farkindasin ki hic inanmiyorum; ozaman bizlerden ne istiyorsun?
Farkli Birsey duyamayacaksin.
Buna ragmen neden bir suru konu acmak?
Yanci bulmaya mi calisiyorsun?

son 3 konusunda hep bunu tartışıyoruz zaten
pişman, eee ?
bunu bizim bilmemizin ne önemi var
tabi ki olumlu şeyler duymak istiyor

hayir şuan resitim 12 falan değil yasim
yancı falan bulmak istesem farkli anlatırdım kendi içimi kemirdi yaptığım pişmanlık icim yanıyor barışmak vs degil günah çıkarmaya çalışıyorum belki ama ben hatanın farkındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…