cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
son 3 konusunda hep bunu tartışıyoruz zaten
pişman, eee ?
bunu bizim bilmemizin ne önemi var
tabi ki olumlu şeyler duymak istiyor
Ikinci umay vakasi bu da iste.
Belki bi umut biri onun lehine birseyler yazar diye dusunuyor.
Yoksa mesela biz beyaza beyaz deriz, karaya kara dimi? Bunu biliriz yani nettir.
Kalkip da arkadaslar "bu beyaz gozukuyor ama bir de siz bakin ya beyaz dimi?" Diye konu acarsak birinin cikip "yok ya siyah o" demesini bekledigimiz icindir. Beyaz oldugunu bilmeyecek kadar salak oldugumuz icin degil.

Arkadas da biliyor tum yazdiklarimizin farkinda ama amac sempatizan toplamak.
Yandas edinmek.
"Askinin arkasinda dur, bosatana kadar bekle karisindan ; non stop devamke" mesaji gelmedikçe pes etmeyecek.

ben inandım o kadar güvendim ki gerçekten inandım cok düzgün beyefendi duruyordu cok saygı duyulan biri aslında çevresi hic ondan ummaz boyle bir sey bende sevdiğimden bulaştım diyince inandım ama yalanmış

2cı umay kızlar dogru olanı yaptn dıyelım buna yoksa beddua edecek bıze

Ablacim valla billa uzuldum ben sana, hafif algilarda sorun olabilir mi senin acaba?

içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye
sizin gibiler var yaaa söz söylemeye bile değmezsinizzzzzz.hadi bye.bıktık senin evli sevgili muhabbetinden utanmadan da yazıyorsun konu açıp durmadann

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…