- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.529
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
tanışır tanışmaz ilişki falan yoktuuuu
Ikinci umay vakasi bu da iste.son 3 konusunda hep bunu tartışıyoruz zaten
pişman, eee ?
bunu bizim bilmemizin ne önemi var
tabi ki olumlu şeyler duymak istiyor
ben inandım o kadar güvendim ki gerçekten inandım cok düzgün beyefendi duruyordu cok saygı duyulan biri aslında çevresi hic ondan ummaz boyle bir sey bende sevdiğimden bulaştım diyince inandım ama yalanmışşu koyu yer sizin yazdığınız. çok klişe bir söz. gerçekten inandınız mı buna ya? bütün erkekler toplanıp başı sıkışınca evirip çevirip bunları söyler zaten. yok sen farklısın yok sen olmasaydın ben böyle bir şeye kalkışmazdım. bu adamla evlenseniz gözü başkasına kayıncada yine başkasına da aynısını söyler klasik yani.ve çok dürüst dediniz ya eşini aldatan erkek dürüst değildir şerefsizin önde gidenidir.
ıleri bir ilişkim olmadiAdam sex için kullanmış seni. Yaptığın hatalardan ders çıkarırsın umarım.
ask olsun ablası cok duzgun ve dındarya eşini aldatan brini nasıl çok düzgün çok beyefendi görüyorsunuz
2cı umay kızlar dogru olanı yaptn dıyelım buna yoksa beddua edecek bızeIkinci umay vakasi bu da iste.
Belki bi umut biri onun lehine birseyler yazar diye dusunuyor.
Yoksa mesela biz beyaza beyaz deriz, karaya kara dimi? Bunu biliriz yani nettir.
Kalkip da arkadaslar "bu beyaz gozukuyor ama bir de siz bakin ya beyaz dimi?" Diye konu acarsak birinin cikip "yok ya siyah o" demesini bekledigimiz icindir. Beyaz oldugunu bilmeyecek kadar salak oldugumuz icin degil.
Arkadas da biliyor tum yazdiklarimizin farkinda ama amac sempatizan toplamak.
Yandas edinmek.
"Askinin arkasinda dur, bosatana kadar bekle karisindan ; non stop devamke" mesaji gelmedikçe pes etmeyecek.
Aşık mıydı ozamn yani? Öyle olsa onca sene karısından ayrılırdı zaten. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez ben buna inanıyorum bi şekilde çıkıyor oyüzden adımlarını dikkatli at. Bir an önce kurtul bu saçmalıktan.ıleri bir ilişkim olmadi
Ablacim valla billa uzuldum ben sana, hafif algilarda sorun olabilir mi senin acaba?hayir adam çocuklar biraz büyüsün demisti zaten iyi bir ilişkimiz yok dedi beni sevmiyor dedi sonrada bana yazmiski beni seviyor benden ayrılmak istemez falan dedi ben şok oldum yani kullanmış beni kadın sevmiyorum dese bosanacakti
sildim her yerden ve cidden olmadiAşık mıydı ozamn yani? Öyle olsa onca sene karısından ayrılırdı zaten. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez ben buna inanıyorum bi şekilde çıkıyor oyüzden adımlarını dikkatli at. Bir an önce kurtul bu saçmalıktan.
sizin gibiler var yaaa söz söylemeye bile değmezsinizzzzzz.hadi bye.bıktık senin evli sevgili muhabbetinden utanmadan da yazıyorsun konu açıp durmadanniçimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye
bıde olsaydısildim her yerden ve cidden olmadi
helal olsun bacım valla ben cok sey yazarımda işte agzımı bozmak istemiyorumsizin gibiler var yaaa söz söylemeye bile değmezsinizzzzzz.hadi bye.bıktık senin evli sevgili muhabbetinden utanmadan da yazıyorsun konu açıp durmadann
bozhelal olsun bacım valla ben cok sey yazarımda işte agzımı bozmak istemiyorum
7 sene boyunca (bu konuda 5 demişsin hadi 5 olsun seni mi kırcam?) kazık kadar adam ile liseli aşıklar gibi cafelerde sadece el ele tutuşup sohbet ettiğinize inanmamızı bekleyecek kadar naif misin?ıleri bir ilişkim olmadi
yok canım ben almıyayım banlanmaya hıc gerek yok zaten sen onu anlayacak olgunluktada degılsın
ya o cok akıllı yada bız cok safız7 sene boyunca (bu konuda 5 demişsin hadi 5 olsun seni mi kırcam?) kazık kadar adam ile liseli aşıklar gibi cafelerde sadece el ele tutuşup sohbet ettiğinize inanmamızı bekleyecek kadar naif misin?